Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Oczywiście że nie tylko na noże,ta gra to nie tylko kosy.Hc zapewni mi to że nie przebiegniesz po mnie jak na normal,przy okazji jak będę miał sposobność to ciebie skoszę,do tego nie będziesz miał celów na mini mapie,więc obadam twój faktyczny skill i sposób zachowania na planszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) o (pipi)a, czuje sie prawie jak zawodnik na testach przed podpisaniem kontraktu Edytowane 21 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jak Was czytam to tylko jedno przychodzi mi do głowy... http://youtu.be/VpFITa9eYoQ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 A mi to, żeby Panowie załatwili to privie. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Albo Litwin niech wroci do Spartakusa;) przynajmniej bylo troche beki;) no offense Litwin;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Nie wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jestem po nocnej rozgrywce z tommim, kabotynem, i nogusem. Świetne mecze , fajne rozmowy. Nawet kabotyn nawinął się na kosy, tak czy inaczej dla tego właśnie kocham tą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zielu, moze sie w koncu do close quarters przekonasz na dobre ja tej nocy 3,5h snu zaliczylem- od 7:30 powtorka z rozrywki... :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja nigdy nie mówiłem że nie lubię tego trybu, tylko że nie rozumiem jak można w niego grać cały czas. Druga sprawa i dobrze o tym wiesz że ten tryb robi się frustrujący jak dzieciaki zaczynają z C4 i shotgunami latać. I jak sprawdziła kobieta to co Ci wczoraj pisałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 no, wiadomo- na shotguny i c4 sa tylko dwie rady: wlasny shotgun/C4 albo zmiana serwera. ale prawda jest taka, ze inne tryby tez maja swoje problemy, ktore tak samo frustruja. sprawdzila- mowi, ze ok. za chwile jedziemy do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jesli w plusie bedzie bf3 to zagracie ze mną ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jesli w plusie bedzie bf3 to zagracie ze mną ? Chce Ci się instalować wszystko od nowa ? To ty nas wy(pipi)ałeś z listy znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jesli w plusie bedzie bf3 to zagracie ze mną ? Chce Ci się instalować wszystko od nowa ? To ty nas wy(pipi)ałeś z listy znajomych na pc sciagalem 3x po tym jak ea zwalilo patcha wiec mi to nie straszne. co to drugiego to tak? widac czyms mnie w(pipi)iliscie Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jesli w plusie bedzie bf3 to zagracie ze mną ? na close quarters zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jesli w plusie bedzie bf3 to zagracie ze mną ? na close quarters zawsze mialem chyba kupiony. Ciekawe czy cq bedzie dzialc z bf3 z plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 co to drugiego to tak? widac czyms mnie w(pipi)iliscie A wszyscy wiedzą że wystarczy ciebie zabić ze 3 razy pod rzad byś się w(pipi)ił i wywalił. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 co to drugiego to tak? widac czyms mnie w(pipi)iliscie A wszyscy wiedzą że wystarczy ciebie zabić ze 3 razy pod rzad byś się w(pipi)ił i wywalił. heh ale przynajmniej po kosie i teabagu w grze nie przegryzam kabli i nie idę się tarzać po parku Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Z tarzaniem to nie wiem,ale po kosie mnie wywaliłeś z listy,więc chyba próbujesz odwrócić uwagę do swoich kompleksów. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jestem po nocnej rozgrywce z tommim, kabotynem, i nogusem. Świetne mecze , fajne rozmowy. Nawet kabotyn nawinął się na kosy, tak czy inaczej dla tego właśnie kocham tą grę. Jakie kosy?... To sie wytnie! :blum2: Wczorajsza/dzisiejsza noc udana. Ponad 140 dog tag'ow zebranych, i ide jak burza do 100 gwiazdki. W tydzien powinienem sie uporac. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Jesli w plusie bedzie bf3 to zagracie ze mną ? na close quarters zawsze mialem chyba kupiony. Ciekawe czy cq bedzie dzialc z bf3 z plusa a co sie w ogole stalo, ze z pc na konsole znow wracasz? PS: u mnie wczoraj tylko 97 kos, ale mimo to tez wieczor za bardzo udany uwazam Edytowane 23 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jesli w plusie bedzie bf3 to zagracie ze mną ? na close quarters zawsze mialem chyba kupiony. Ciekawe czy cq bedzie dzialc z bf3 z plusa a co sie w ogole stalo, ze z pc na konsole znow wracasz? PS: u mnie wczoraj tylko 97 kos, ale mimo to tez wieczor za bardzo udany uwazam bez przesady. Ale jak daja gre za darmo to moge zagrac znow pare godzin aby przypomniec sobie o ile pc jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Fajny montage Odcinek nr 3 Edytowane 23 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) chyba pierwszy odcinek, w którym noob ma rację. nie ma nic gorszego, niż taki heli duet na PUBLICZNYM serwerze. jeśli kolega gunner nie zdążył, trudno, jego strata, pilot ma startować i lecieć do walki, ale nieeeee...2 minuty rzucania fucków przez hs, po czym startuje i rozbija specjalnie heli, żeby przy następnym mógł wsiąść ze swoim pedo przyjacielem. a jak chcesz być dobry i wysiądziesz, żeby wpuścić to usłyszysz jeszcze na do widzenia, że jesteś frajerem lol. w życiu już nie wysiądę jak będę miał taką sytuację, ściągam słuchawkę, odkładam pada i idę zapalić, a debile niech się pienią. edit. kojarzę, że ktoś pisał o snajperkach, które zabijają jednym strzałem w korpus, jeśli wybierze się opcję straight bolt? ale to chyba tylko z bardzo bliskiej odległości? jakie snajperki polecacie w ogóle? od początku gram tylko sv98 z przyzwyczajenia po bc2, są inne, lepsze? Edytowane 24 Czerwca 2013 przez maztika Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 chyba pierwszy odcinek, w którym noob ma rację. nie ma nic gorszego, niż taki heli duet na PUBLICZNYM serwerze. jeśli kolega gunner nie zdążył, trudno, jego strata, pilot ma startować i lecieć do walki, ale nieeeee...2 minuty rzucania fucków przez hs, po czym startuje i rozbija specjalnie heli, żeby przy następnym mógł wsiąść ze swoim pedo przyjacielem. a jak chcesz być dobry i wysiądziesz, żeby wpuścić to usłyszysz jeszcze na do widzenia, że jesteś frajerem lol. w życiu już nie wysiądę jak będę miał taką sytuację, ściągam słuchawkę, odkładam pada i idę zapalić, a debile niech się pienią. edit. kojarzę, że ktoś pisał o snajperkach, które zabijają jednym strzałem w korpus, jeśli wybierze się opcję straight bolt? ale to chyba tylko z bardzo bliskiej odległości? jakie snajperki polecacie w ogóle? od początku gram tylko sv98 z przyzwyczajenia po bc2, są inne, lepsze? na sc snajperka nie zabije nawet jak wsadzisz mu lufe w tyłek. o ile pamietam to max to 95% zycia przy strzale w korpus. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 która zabiera, aż 95%? pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi