Opublikowano 5 lipca 201311 l Robimy zaklady w ile min Szpicu zrobi rage quit? Edytowane 5 lipca 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 6 lipca 201311 l ja dzis wyjatkowo nie dalem rady od tv sie oderwac- najpierw "Apocalypto" M. Gibsona puscili, a zaraz potem na innym kanale polski "Dług" z Gonerą. Jedno i drugie juz kiedys widzialem, ale za(pipi)iste filmy moge wielokrotnie ogladac.
Opublikowano 6 lipca 201311 l Ok jestem gotów. Kiedy gramy w coś? Mozemy zagrac po finle wimbledonu kobiet. Ale jak obiecasz,ze nie zrobiez rage quit tylko dograsz mecz do konca.
Opublikowano 6 lipca 201311 l Ok jestem gotów. Kiedy gramy w coś? Mozemy zagrac po finle wimbledonu kobiet. Ale jak obiecasz,ze nie zrobiez rage quit tylko dograsz mecz do konca. obiecuje Tylko pamietaj, ze mam tylko podstawke + b2k+ cqc Edytowane 6 lipca 201311 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 6 lipca 201311 l Ok jestem gotów. Kiedy gramy w coś? Mozemy zagrac po finle wimbledonu kobiet. Ale jak obiecasz,ze nie zrobiez rage quit tylko dograsz mecz do konca.obiecuje Tylko pamietaj, ze mam tylko podstawke + b2k+ cqc Cqc nie gram. Zagramy na mapach z podstawki. Edytowane 6 lipca 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 6 lipca 201311 l O której ten finał kobiet bo dzieciak z kobietą jadą na kinderparty więc mam spokój
Opublikowano 6 lipca 201311 l O której ten finał kobiet bo dzieciak z kobietą jadą na kinderparty więc mam spokój o 15 @Litwin na cqc to nikogo nie zabije nawet Chociaz z tym autoaim na konsolach to powinno byc latwiej Edytowane 6 lipca 201311 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 6 lipca 201311 l O której ten finał kobiet bo dzieciak z kobietą jadą na kinderparty więc mam spokój o 15 @Litwin na cqc to nikogo nie zabije nawet Chociaz z tym autoaim na konsolach to powinno byc latwiej Myślisz że jak ktoś dużo lata to jest słabszy nawet od ciebie Ja mam 58 gunów wymasterownych powyżej 500 killi i nie nabijałem killi na gunach,które akurat były mocne. Edytowane 6 lipca 201311 l przez Litwin25
Opublikowano 6 lipca 201311 l Stawiam na 5 minut. W tym czasie 2 razy sie zawiesi Daj mi zapa. Chyba nie mam twojej blachy. :blum1:
Opublikowano 6 lipca 201311 l Stawiam na 5 minut. W tym czasie 2 razy sie zawiesi Daj mi zapa. Chyba nie mam twojej blachy. :blum1: phi 0 rage quit i zawsze na plus. A do tego blachy wpadaja Zbyt łatwa jest ta gra Spoko wieczorem może zagram jak bedzie ekipa forumkowa to bedziesz mogl zabrac pare dogtagów
Opublikowano 7 lipca 201311 l Polskie snajperki http://metromsn.gazeta.pl/Portfel/10,127258,13945238,Tna_powietrze_z_predkoscia_3200_km_h__Pociski_polskich.html
Opublikowano 12 lipca 201311 l Ja dopiero późnym wieczorem bo właśnie piekę pizzę i załączam Olimp w Ogniu w 1080p
Opublikowano 12 lipca 201311 l Ja jak zwykle. Czas 23:00 do póki na ryj nie padne, albo dziecko pozwoli. Ps1: od trzech dni grasuje na Kanałach w DM i wyładowuje swoje frustracje biegając z kosą i napieprzając "świeże mięsko" Mniam. Edytowane 12 lipca 201311 l przez Gęsior