Litwin81 1 155 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Ja odpadam. Jadę spędzić cudowny weekend w górach Chyba emoty ci się pomyliły. Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Ja odpadam. Jadę spędzić cudowny weekend w górach Zdejmij blache Janosikowi. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Nie, nie pomyliły Co za ludzie narzekają ze jadą na łono na natury i grać nie mogą. Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 (edytowane) Ten typ Tommi, Rachy-Emobot ma 50 tys kos. Niezle, ale ilosc nie idzie w parze z "jakoscia". Noob'kowi zdjalem 10 blach, przy zadnej straconej. Musialo go zabolec http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Rachy-Emobot/stats/262770732/ps3/ Edytowane 20 lipca 2013 przez walek Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 (edytowane) o fuck, niezle! Jedna z najcenniejszych blacha takim razie, o ile nie najcenniejsza! ja mu dwa razy zdjalem i raz obciruchę, a sam chyba raz stracilem. A tego drugiego tez sprawdzales? Jego ani razu nie trafilem niestety... hehehe, ale goscie musieli niezly szok i traume przezyc jak ich niszczyles czolowka swiatowa, a tu taki wpier.dol e: ok, mam tego drugiego- ten byl "słabiak"- tylko 10,5 tys. kos. ten emobot to jak widze nr 9 na swiecie jest w nozach. Z kolei widze, ze na miejscu 2. jest knochen jaeger- ten typ, ktorego kiedys (jak jeszcze mial 15 tys. kos) znozowalem kilka razy w jednym meczu na zibie, po czym wyslal mi gratulacje i inv. do friendlisty Teraz ma 72 tys. 8-| Czasem grywam na jego serwie- raz tam bylismy w kilku i wpadlo jeszcze wiecej nozownikow, jego znajomych chyba. Pamietam, ze niezle baty oberwalem wtedy, gdzie sie nie obrociles, to kosa... Edytowane 20 lipca 2013 przez tommi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 Ilość kos tak jak i lvl nie zawsze muszą znaczyć o skillu,może się ustawia na mecze na kosy i dlatego tyle mu wpada a z czasem i tak osiągnie 100 lvl. Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 o fuck, niezle! Jedna z najcenniejszych blacha takim razie, o ile nie najcenniejsza! ja mu dwa razy zdjalem i raz obciruchę, a sam chyba raz stracilem. A tego drugiego tez sprawdzales? Jego ani razu nie trafilem niestety... hehehe, ale goscie musieli niezly szok i traume przezyc jak ich niszczyles czolowka swiatowa, a tu taki wpier.dol e: ok, mam tego drugiego- ten byl "słabiak"- tylko 10,5 tys. kos. Rachy ma wlasny kanal na youtube, i ma nawet poradnik " How to avoid getting knife". Plik z wczorajszym blamazem pewnie zostal do razu usuniety. Oto jeden z jego montazy. Dzisiaj tez polujemy tommi na wymiataczy z nozem? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 Ogladam ten jego filmik i kilka razy koles biegnie prosto na gosci,a oni dopiero zaczynaja strzelac jak koles jest na ich plecach. Az taki slaby refleks maja,czy taka jest rozncia w tym co on ma na ekranie a co inni maja na ekranie. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 tego się oglądać nie da. To wygląda jak nieudolna ustawka lub 90% graczy co tam było pierwszy raz widzialo bf a pada drugi raz Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 Panowie jak tak was czytam to dochodzę do wniosku że jesteście już bardzo zmęczeni Bf`em w podstawowej formie. Tylko kosy i kosy. A gdzie podchody, przyczaja i skoordynowany atak? ja tam wolę jak jest wesoła ekipa gdzie jeden stara się kierować atakiem/obroną a reszcie wydaje się że wykonują założenia trybu. http://youtu.be/bpjjULcUI1o Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 To tylko nieliczna grupa reszta gra normalnie jak Bóg przykazał na podboju, od czasu do czasu na DM. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 Hell wiadomo że jak się jest 100 lvl to ciężko oczekiwać by dalej grał w cele podboju po 1000 h jak przy pierwszej,każdy wynajduje sobie cele,by nie walnąć tego zabugowanego gówna w kąt.Mnie akurat kosy w tej części w ogóle nie robią,szczególnie że wszyscy jampują,w BC2 był tylko szybki bieg i twoja umiejętność podejścia. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 Hell wiadomo że jak się jest 100 lvl to ciężko oczekiwać by dalej grał w cele podboju po 1000 h jak przy pierwszej,każdy wynajduje sobie cele,by nie walnąć tego zabugowanego gówna w kąt. w ogole im dluzej gram, tym bardziej jestem sklonny na ps4 wyprobowac tez nowego KZ, byc moze nawet w pierwszej kolejnosci przed BF4. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 Mnie tam nie jara KZ , znajomy z BF po zrobieniu wszystkich medali, zadań włącznie z zadaniami bbattlelog właśnie skończył robienie z każdej broni 500 killi. Więc każdy sobie jakoś urozmaica grę Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 wczoraj sie fajnie grało zostałem upokorzony przez kabotyna zabił mnie z granatnika dymnego Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 (edytowane) co tam dymny- upokorzenie to byloby gdyby cie apteczka zabil (albo czujnikiem ruchu) :] mnie wczoraj jakis typ rozwalil C4 lecac na spadochronie... ehehe, wczoraj trafilem tez na jakiegos goscia, ktory chyba ktores tam zadanie chcial robic, z niszczeniem sprzetu robotem saperskim. Po zdjeciu blachy przeniosl sie kawalek dalej i wpasowal w sciane tak, ze nie dalo sie uruchomic animacji, wiec dwie kolejne byly juz obciruchy. Po trzecim zgonie wyszedl Edytowane 21 lipca 2013 przez tommi Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 wczoraj sie fajnie grało zostałem upokorzony przez kabotyna zabił mnie z granatnika dymnego Co ty gadasz szpicu. Ty mnie wczoraj upokorzyles, zdejmujac mi blache. Dla Zaqa od czasu wielkiego powrotu,moja blacha jest jak film Briana De Plamy "Mission Impossible". :blum2: Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 Dzieki temu ze skakales wiedzialem kogo kosic :-) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 Prawda jest taka jeśli w przeciwnej drużynie ktoś skacze i kosi kosą to wiadomo że to kabotyn Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 Kabotyn nic nie poradze,2 razy wczoraj bylem na twoich plecach i mi kosa zostala w reku i dostalem od ciebie,nie wiem o co z tym (pipi)a chodzi. Losowosc tej gry jest w(pipi)iajaca momentami. Nie wiem jak mogli po tak genialnym bc2 wypuscic bf3. Kosy w bc2 normalnie dzialaly a tutaj same problemy. Wczoraj wbilem 422 kosy Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 No faktycznie, super dzialaly Mi tam kosy w BF3 podobaja sie, ze wzgledu na animacje. Nie jest to jeszcze dopracowane do perfekcji, ale lepsze to, niz debilane machniecie scyzorykiem, jakie mamy w 99% FPS. Zero fun'u. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 Ale takie akcje w bc2 byly raz na 1000 kos,w bf3 kosa zostaj w lapie raz na 10 kos. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 No i po co pokazujesz filmik z końcówki patchów,na początku z nożem nie było żadnych problemów.Lepsze animacje kosą od BF3 miał K3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi