Gęsior 97 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 Another day, another Gęsior dogtag... Stary, ale Ty masz pecha Echh...wbijam wczoraj po raz pierwszy na serwery, jestem na mapie dosłownie 2 sekundy i kur.va kosa na dzień dobry. Nice Cytuj
tommi 345 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 Fajnie mi obieraczka dzisiaj wchodzila: 208 killi, z czego 169 nozem :] Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 (edytowane) Jezusicku jak dzieciaki... Jeden troluje a drugi daje się mu podjudzić.. Chłopu kurfa, czil aut meeeeen... Co do bitki w realu jestem na tak! Podjadę aparatem i uwiecznię, sesji z KSW jeszcze nie robiłem hehe ps, Był już jeden taki forumowy real fighter, lecz wysoko dzieciak o ksywie na "M" poprzeczkę ustawił hjehjehjehjehje Edytowane 26 lipca 2013 przez Łebi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 lipca 2013 Opublikowano 27 lipca 2013 Jezusicku jak dzieciaki... Jeden troluje I piszesz ooo? Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 Tommi nie graj jak ja pracuje bo Cię nigdy nie dogonię. To nie fair! Cytuj
walek 96 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 (edytowane) To uczucie kiedy lecisz z nożykiem na Kabotyna, ciachasz, odpala się animacja, ale kur.wa nie ta i skubany zdejmuje ci blachę. Nie wiem jak to robisz Gringo, ale noża na Ciebie więcej już nie wyjmę. A propo mojego, podobno zlagowanego neta. Najlepszym sposobem na przetestowanie laczy jesli chodzie o szpilanie online, jest ten test http://www.pingtest.net/ Zrobilem 5 prob. To moj najlepszy wynik. Ciekaw jestem waszych wynikow Edytowane 29 lipca 2013 przez walek Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 To jest mój ale na 3-krotnie większej odległości Zresztą odwiedzałem ten portal wielokrotnie i za każdym razem mam zerowe straty paczek Cytuj
walek 96 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 Zasadnicze pytanie. W jakim kraju znajduja sie europejskie serwery BF3 na PS3. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 Zasadnicze pytanie. W jakim kraju znajduja sie europejskie serwery BF3 na PS3. Bf3stats twierdzi,ze w Holandii. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 (edytowane) ciekawe [; Edytowane 29 lipca 2013 przez dApo Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 (edytowane) Kabotyn ale musial bys zmierzyc ping/packet loss do serwerow dice zeby takie cos mialo sens. Teraz mierzysz packet loss do serwera pingtest.com a nie serwerow Dice Z tego co pamietam jak z Pryxem ustawilismy prywatny mecz na serwie to mielismy cos +130pinga. Ustaw na serwerze klanu prywatny mecz wtedy ci pokaze ping do serwera twojego klanu. Jak sprawdzalem ping na battelog do jakiegos niemieckiego serwera(pc) to mialem ping 60ms na tym kiepskim necie co teraz mam.Chyba konsole maja gorszej jakosci serwery. Taki net mialem wczesniej www.speedtest.net/result/2518997552.png Mialem screen z pingtest.com ale zgubilem link. Edytowane 29 lipca 2013 przez Zaqair Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 29 lipca 2013 Autor Opublikowano 29 lipca 2013 Narazie najbardziej zlagowany jestem ja :] Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 (edytowane) Ja do Frankfurtu mam ping 38 i 2 jitter. Edytowane 30 lipca 2013 przez Litwin25 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 Gęsior a chociaż łaskawie uruchom wtyczkę przy teście, bo tak to nici z twojego wyniku bo nie może sprawdzić strat, takie małe info A co do testu to i tak nie ma znaczenie że nie łączymy się z serwerami EA bo przecież skoro z serwerem w Niemczech mamy świetne połączenie to wina z lagowaniem nie będzie leżała po naszej stronie , ale po stronie serwera. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 (edytowane) Tommi nie graj jak ja pracuje bo Cię nigdy nie dogonię. To nie fair! no, mclusky, nie chce nic mowic, ale jak mi nic nie wypadnie, to najpozniej w piatek bedzie pozamiatane Moze nawet przed poludniem (swoja droga tym razem za to w sobote i niedziele nie ruszalem pada- byla szansa, zeby podgonic ) w ogole pograwszy teraz kilka razy w srodku dnia stwierdzam jedno: to niewiarygodne, jak ogromna roznica w skillu przeciwnikow jest pomiedzy meczami granymi w dzien i w nocy! W dzien czesto takie nooby sa na serwerach, ze momentami trudno az uwierzyc i naprawde czlowiek sie czuje czasem z tym nożem jak miś w barci- nockami chyba glownie psychopaci graja, bo jest duuuzo ciezej. Dzis kupilem nowego pada- wkurzajace troche, ze stary wysiada 3 mies. przed premiera nowej konsoli, ale co zrobic... Myslalem o uzywce, ale znalazlem promocje, w ktorej do nowego dorzucali gratis 3 mies. PS+ Bedzie jak znalazl na premiere PS4 + BF4 :] PS: Frankfurt: i Mediolan (najblizszy ode mnie): (oba wi-fi) C*: "Your VoIP quality will suffer some, and you will have a disadvantage in online games" Kurna, czesto to mowie w czasie grania, ze cos jest zyebane z tym moim internetem- jak widac cos w tym jest... Wyglada na to, ze nikt tutaj nie ma gorszego... :confused: Edytowane 30 lipca 2013 przez tommi Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 30 lipca 2013 Autor Opublikowano 30 lipca 2013 w ogole pograwszy teraz kilka razy w srodku dnia stwierdzam jedno:to niewiarygodne, jak ogromna roznica w skillu przeciwnikow jest pomiedzy meczami granymi w dzien i w nocy! W dzien czesto takie nooby sa na serwerach, ze momentami trudno az uwierzyc i naprawde czlowiek sie czuje czasem z tym nożem jak miś w barci- nockami chyba glownie psychopaci graja, bo jest duuuzo ciezej. Teraz już wiesz kiedy nagrywane są epickie akcje prezentowane w montażach na youtube. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 Teraz już wiesz kiedy nagrywane są epickie akcje prezentowane w montażach na youtube. Hehe a to dobre Za tydzień zaczynam urlop i raczej wyjadę, ale postaram się wziąć czarnulę ze sobą - wtedy zobaczę co się dzieje na serwerach popołudniami. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 31 lipca 2013 Autor Opublikowano 31 lipca 2013 Raczej przedpołudniem ;] Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 Chodziło mi o wczesne popołudnie, ale masz rację, rano będzie najlepiej. Dzieci grają bo rodzice w pracy, a HC gracze czekają aż słońce zajdzie... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 (edytowane) a HC gracze czekają aż słońce zajdzie... i grają normal Edytowane 31 lipca 2013 przez Litwin25 Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 (edytowane) Gdyby nie banda bezkarnych kamperów to chętnie przerzuciłbym się na HC. Edytowane 31 lipca 2013 przez mclusky Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi