tommi 345 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) mclusky, gratulacje jakie plany na przyszlosc teraz? Edytowane 7 sierpnia 2013 przez tommi Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Dzięki, urlop służy wbijaniu kos Ustawiłem wczoraj Canalos TDM 500% na naszym serwie i wbiłem chyba ponad 300 kos. Oficjalnie jestem w klubie 10k i łapie się w rankingu. Dzisiaj wyjeżdżam, ale w hotelu jest WI-FI i w nocy raczej trochę pogram Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Payday2 zapowiada sie fajnie jako odskocznia:) Jeśli prezentuje poziom pierwszej części to nawet nie dałbym 50 zł za to coś . Przecież taka gra to mogła przejść 11 lat temu na PC a nie teraz Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 nie no ja nie mowie ze to zla gra bo troche radosci dala (glownie przez gre z ekipa) ale kurde ile wy macie zaparcia zeby dalej w to tluc tym bardziej ze bf4 na horyzoncie. swoja droga bierze ktos z ekipy beefiarzy diablo 3 na premiere? zastanaiwam sie czy bede mial z kim grac (Kaczy ja na ciebie troche licze w tym wzgledzie) Ja sie zastanawiam nad zakupem Cytuj
walek 96 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Ja mam laske na horyzoncie, teraz sporadycznie będę grał w bf. Zreszta co raz bardziej denerwuje mnie ta gra. Z Zielem ostatnio nie mam szcZescia do serwerów, zawsze baty dostajemy Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Ja mam laske na horyzoncie, teraz sporadycznie będę grał w bf. Zreszta co raz bardziej denerwuje mnie ta gra. Z Zielem ostatnio nie mam szcZescia do serwerów, zawsze baty dostajemy Czyli udało się, w końcu, jakieś dziewcze na badoo na laskę namówić? Gratulujemy i trzymamy kciuki. Chłopaki potwierdzą, że seks to fajna sprawa, nareszcie sam się o tym przekonasz hjehjehje 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Zresztą jak mam tracić czas na takie pseudo gry jak Walking ak Nuuuuuda Dead i inne gry z dupy wzięte, to wolę przeć do przodu ze swoim SKS. Zresztą na horyzoncie GTA i wtedy przejdę na krótki odpoczynek od BF W taka pogodę to aż zal grać w cokolwiek. Ale my ciśniemy prawie zawsze w okolicach 23:00. Więc luz. Czas na wychowanie dziecka , rower, jezioro itd zawsze się znajdzie i jest priorytetem. Ja po takim dniu nie miałbym siły grać. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) kurde, po 750h w grze dzis w koncu (zupelnym przypadkiem) zauwazylem, ze w wyszukiwarce serwerow jest zakladka "Historia", w ktorej sa odwiedzone ostatnio serwery <facepalm> Edytowane 7 sierpnia 2013 przez tommi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 kurde, po 750h w grze dzis w koncu (zupelnym przypadkiem) zauwazylem, ze w wyszukiwarce serwerow jest zakladka "Historia", w ktorej sa odwiedzone ostatnio serwery <facepalm> O ja Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 kurde, po 750h w grze dzis w koncu (zupelnym przypadkiem) zauwazylem, ze w wyszukiwarce serwerow jest zakladka "Historia", w ktorej sa odwiedzone ostatnio serwery <facepalm> Mocne :rofl2: Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Jednak nie pogram, żona powiedziała, że jestem głupi skoro chcę wziąć PS3... Może i ma rację, trochę odpocznę od tego szajsu. Dzisiaj pół dnia na basenie z browarem, dobrze jest tommi - sprawdź koniecznie inne opcje w BF3 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 no, sprawdze, sprawdze... slyszalem dzis np., ze oprocz R2 do zabijania przeciwnikow mozna tez R1 uzywac- musze obczaic przy najblizszej okazji... Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 no, sprawdze, sprawdze... slyszalem dzis np., ze oprocz R2 do zabijania przeciwnikow mozna tez R1 uzywac- musze obczaic przy najblizszej okazji... tak. Jak zmienisz na noż to mozna zabic dowolnym z tych 2 przycisków ( przynajmniej na pc) Cytuj
walek 96 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Przeciez Zaqu kiedys nam mowil, ze z R1 mozna szybciej ciachac nozem. Ja z reguly staram sie dog tag'a sciagnac (zawsze uzywam R2), a widze ze wiele osob wali na pale nozem, aby byla przynajmniej ta obcierucha. , Wczoraj trafilem na serwer nozownikow z KSA. Oczywiscie lag'owali, wiec napisalem im, aby przestali grac na europejskich serwerach. Ci, odpowiedzieli, ze owszem laga'uja, ale nie z winny internetu. Po godzinnej z nimi debacie, dowiedzialem sie ich wielkiej tajemnicy "lagowania KSA". Jest to prosta kombinacja dwoch przyciskow na padzie. Niewiarygodne, ale to dziala! Na moment masz freeze- taki jak na moim filmiku "Lagusy z KSA". Skurczybyki, jak oni do tego doszli!? A kombinacja jest nastepujaca: wciskasz X, a potem blyskawicznie START i O. Edytowane 8 sierpnia 2013 przez walek Cytuj
maztika 36 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 trochę ciężko w to uwierzyć, bo trzeba być skończonym debilem, żeby bawić się w takie kombinacje i uprzykrzać sobie grę (i innym). swoją drogą mało opłacalne zajęcie, bo żeby wcisnąć równocześnie start+o musisz oderwać kciuki z analogów, a jak ci się pomyli i klepniesz zamiast start przycisk psn to pozostaje ci oglądać killcam'a. Cytuj
walek 96 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Moze tak z innej beczki. Cos na rozluznienie tematu. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Kabotyn, widzisz: mowilem, ze bez czujnika ani rusz Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Hehe, dobre, coś o Was, świrach z kozikiem Cytuj
maztika 36 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Zaq'u co niedziele wychodzi nowy odcinek? Dobrze, że je tu wrzucasz, bo na yt pewnie nie zaglądałbym za nowymi epizodami, a ekipa jest przemocna :D Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 http://kwejk.pl/obrazek/1879799/kobiety-gracze.html 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi