Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Musiałem zmienić konto email na psn .Ale battlelog dalej ma zapisane stare konto email.Idzie jakoś na ps3 to zmienić?Może ponowne ściągnięcie gry?

Email na battlelog jest przypisany do konta origin. Musisz napisac do origin i moze ci go zmienia. Edytowane przez Zaqair

@Pryx: gratulacje :) Niestety wbilem o jeden mecz za pozno, zeby samemu byc swiadkiem tej wiekopomnej chwili ale zalapalem sie jeszcze na resztki podnioslej atmosfery :D to teraz setka za noz! ;)

Teraz odrobina prywaty ;)

@Kaczor: witaj z powrotem- oby tym razem na dluzej!

@Litwin: znowu zagralem chwile na hc (choc jakies niepelne, bo minimapa byla) i coraz bardziej mi sie podoba (glownie szybkie zabijanie). Za pare wieczorow wyprowadze ratio, do tego moze hc polubie- szykuj juz lepiej powoli jakies nowe powody do sprzeczek, bo te sie niedlugo zdezaktualizuja  :P

@Zaq: fak je! W koncu nadeszla ta dlugo oczekiwana chwila i skopalem Ci tylek na noze w jednym meczu :D Jeszcze tylko adwersarza na Tobie mi brakuje ;)

Ogolnie wczoraj bardzo fajny wieczor- szkoda, ze do roboty trzeba bylo wstawac, bo chetnie bym jeszcze pare h dluzej zabawil...

Eksperyment z graniem bedac wylozonym na sofie zamiast pelnego skupienia na krzesle rowniez wypadl nie najgorzej :]

Edytowane przez tommi

@Litwin: znowu zagralem chwile na hc (choc jakies niepelne, bo minimapa byla) i coraz bardziej mi sie podoba (glownie szybkie zabijanie). Za pare wieczorow wyprowadze ratio, do tego moze hc polubie- szykuj juz lepiej powoli jakies nowe powody do sprzeczek, bo te sie niedlugo zdezaktualizuja  :P

Do tego czasy wyjdzie nowy BF :P Bf5 :P

Setka wbita, shitbucket opróżniony, zmieściłem się w 600 godzinach, głównie dzięki ostatniemu 2XP weekendowi. Nawet wyglądało to jak o Nooba z Battlefield Fiends, bo ktoś wpadł mi claymora, dostałem medal i pokazał się awans :]

460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;shar

Mmmwahahahaha.....sweet

Grat Pryx.

Dzieje się coś Pany? Dzisiaj butla w dłoń i chyba wpadnę.

Edytowane przez Gęsior

Ciekawa rzecz- w weekend gralismy raz z jednym francuzem w skladzie. Gosciu stwierdzil, ze we francji bardzo wielu graczy uzywa tych zmodyfikowanych padow:

http://www.burn-controllers.com/en/ps3.html

Maja o dwa przyciski wiecej i ponoc daja ogolnie przewage w walce, ale jeszcze nie zdazylem przestudiowac calej stronki (troche brakuje mi ogolnego info: co to, po co etc.)

Edytowane przez tommi