Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

wiadomo, ale ona nie sluzy do wjezdzania w srodek zadymy, tylko do ustawienia sie gdzies na brzegu mapy i prucia na pareset m.

...no i do zdejmowania heli/kanonierki jest swietna.

wieczorem pogralem tez troche tunguska- to jest tez fantastyczna maszyna, naprawde idealna do zwalczania heli

caly ten mecz w niej przesiedzialem:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/105839979/305322836/

przegralem w nim tylko jeden jedyny pojedynek z little birdem z dwoma spawaczami na pokladzie (a to i tak tylko dlatego, ze chwilowo zaangazowalem sie w ostrzal kanonierki czy tam czolgow i zauwazylem go dopiero jak juz oberwalem).

raz tez fajnie polatalismy z mclusky'm kanonierka- jak sie jest we dwoch i wspolpracuje (flary, spotowanie i ostrzal heli minigunami), to naprawde mozna nia niezle (i znacznie dluzej) podziałać.

@mclusky: jak dokoncze robienie tunguski i artylerii, to trzeba bedzie nia jeszcze popodrozowac troche :D

Edytowane przez tommi

Wolę LAV AD,jest szybszy i działko bardziej kozackie,ale uderza w wodę zamiast przejechać i zacząć pływać(tunguska nie pływa)i potrafi się zablokować w koleinach po bombach.Co do artylerii to chodzi mi ze nawet uciekać nim nie ma jak,bo zasłona dymna nie gubi pocisków,plusem jest że nawet do 1% jedzie jak nówka,mimo uszkodzeń.

Obczajta na jakiego madierfakiera pilota wczoraj wpadliśmy http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/will-91/vehicles/352544058/ps3/ Nie dał spokojnie pograć. Jego koledzy dodatkowo dojechali nas w heli i czołgach. To ja już wolę tłuc noobków z plusa.

Jedyny pozytyw to 3 blachy Pryxa na Caspian Border :D Taka duża mapa...

Edytowane przez mclusky

Powiem Wam, ze odkad zrealizowalem wszystkie swoje cele, gra sie chyba jeszcze przyjemniej :) Totalny luz, zero napinki, czysty fun...  ;)

Ostatnio swietnego killa zaliczylem na ognistej burzy:

zrobilem road killa snajperowi na wzgorzu przetaczajac sie po nim helikopterem transportowym :D (chcialem mu roadkilla zrobic, bo mnie w(pipi)ial, ale cos mi nie wyszlo i sturlałem sie po stromym zboczu :) najlepsze, ze nie polamalem przy tym smigla ani nic- przeturlalem sie jeden obrot zabijajac go i polecialem dalej :D)

Bawilem sie tez troche na tej mapie biorac zwiadowce, rozkladajac sobie soflam i jezdzac czolgiem z p-z. Wbrew pozorom myslalem, ze wiecej tym ugram- nie bylo wcale az tak latwo jak sie spodziewalem, a najlepsze, ze trafienie ta p-z kasatki tylko ja unieruchamia... Nie kumam tego czasami...

...z kolei trafienie p-z zaznaczonego soflamem czolgu praktycznie zawsze go od razu unieruchamialo- nie wiem, czy to regula, czy po prostu mialem farta i zawsze trafialem juz naruszone.

Edytowane przez tommi

Wczoraj pograłem trochę w BF: Bad Company (jedynkę!). Dawno tego nie włączałem bo miałem problemy z połączeniem, ciągle mnie wywalało. Wczoraj udało się pograć dłużą chwilę bez żadnych zwiech i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba :) Przeskok z BF3 jest bolesny, ale z czasem zacząłem kumać o co chodzi. Bronie są genialne - zwłaszcza te stacjonarne. Zdarzało się, że serwery były pełne. W to nadal gra dużo osób, ale kto chętny to zapraszam do gry! Może uda się zrobić max level i kilka trofików do platyny wpadnie ;) BTW myślałem, że grałem w to trochę więcej, ale jak zobaczyłem statsy to się zaśmiałem http://bfbc.statsverse.com/stats/ps3/mclusky1962

Edytowane przez mclusky

Pare niezlych rund zagralem przed chwila. Spotkalem polaka o ksywe Pletwa (6 miejsce w rankingu jesli chodzi o nozyki). Po 3-4 rundach stracil 6-7 kos (przy mojej 1 straconej). Ostatecznie umowilismy sie na ustawke, gdzie przyszly posilki w postaci typa zajmujacego 2 miejsce w rankingu ILLBIL85. Mecz wyczerpujacy, duzo obcieruch dostalem ( jeden dog tag stracony od wujtoma), ale najcenniejszy zdobyty... ILLBil85!!! God dammit, I love knife! :)

(...)posilki w postaci typa zajmujacego 2 miejsce w rankingu ILLBIL85. Mecz wyczerpujacy, duzo obcieruch dostalem ( jeden dog tag stracony od wujtoma), ale najcenniejszy zdobyty... ILLBil85!!! God dammit, I love knife! :)

ehehehe, kabotyn, nie zebym sie chwalil czy kreowal na wiekszego wymiatacza od Ciebie ;) ale ten ILLBil85 to przeciez knochen_jaeger85. Pisalem o nim tutaj:

http://battlelog.bat...62/4/305322836/

Wyobrazcie sobie, ze po tym meczu setka na siodmym miejscu (Knochen_Jaeger85, zreszta wlasciciel tego serwa), ktora skosilem 4 czy 5 razy (on mnie chyba 3, ale dopiero teraz wlasnie widze, ze gosciu w sumie 25 kos w tym meczu zaliczyl, a łącznie ma ich az 15,7 tys.!, i to ponizej 1000h na liczniku), wyslala mi priva z gratulacjami :) Rowniez mu pogratulowalem, na co zaprosil mnie do znajomych na psn, a do konca gry na tym serwie bylem juz zawsze w jego druzynie :D

Dodam, ze gosciu jest germancem ;)

i tutaj:

(...)widze, ze na miejscu 2. jest knochen jaeger- ten typ, ktorego kiedys (jak jeszcze mial 15 tys. kos) znozowalem kilka razy w jednym meczu na zibie, po czym wyslal mi gratulacje i inv. do friendlisty :) Teraz ma 72 tys. 8-| Czasem grywam na jego serwie- raz tam bylismy w kilku i wpadlo jeszcze wiecej nozownikow, jego znajomych chyba. Pamietam, ze niezle baty oberwalem wtedy, gdzie sie nie obrociles, to kosa...

to jest niemiec z hamburga, gralismy tez juz zreszta kiedys u niego nawet razem.

mam go w znajomych, a jego serwer w ulubionych- jak chcesz to mozemy tam wskoczyc wieczorem ;)

Edytowane przez tommi