tommi 345 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Za(pipi)ista ta mobilna artyleria: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/105801084/305322836/ PS: Zielu, sorry, gralem na glosnikach akurat. Edytowane 13 Września 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Ale bardzo delikatna i zasłona dymna nie działa na javeliny. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) wiadomo, ale ona nie sluzy do wjezdzania w srodek zadymy, tylko do ustawienia sie gdzies na brzegu mapy i prucia na pareset m. ...no i do zdejmowania heli/kanonierki jest swietna. wieczorem pogralem tez troche tunguska- to jest tez fantastyczna maszyna, naprawde idealna do zwalczania heli caly ten mecz w niej przesiedzialem: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/105839979/305322836/ przegralem w nim tylko jeden jedyny pojedynek z little birdem z dwoma spawaczami na pokladzie (a to i tak tylko dlatego, ze chwilowo zaangazowalem sie w ostrzal kanonierki czy tam czolgow i zauwazylem go dopiero jak juz oberwalem). raz tez fajnie polatalismy z mclusky'm kanonierka- jak sie jest we dwoch i wspolpracuje (flary, spotowanie i ostrzal heli minigunami), to naprawde mozna nia niezle (i znacznie dluzej) podziałać. @mclusky: jak dokoncze robienie tunguski i artylerii, to trzeba bedzie nia jeszcze popodrozowac troche Edytowane 14 Września 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Wolę LAV AD,jest szybszy i działko bardziej kozackie,ale uderza w wodę zamiast przejechać i zacząć pływać(tunguska nie pływa)i potrafi się zablokować w koleinach po bombach.Co do artylerii to chodzi mi ze nawet uciekać nim nie ma jak,bo zasłona dymna nie gubi pocisków,plusem jest że nawet do 1% jedzie jak nówka,mimo uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Panowie zadam lamerskie pytanie ale trudno jak odinstalować BF3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Panowie zadam lamerskie pytanie ale trudno jak odinstalować BF3 ? game data,szukasz bf3 i usuwasz plik. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Obczajta na jakiego madierfakiera pilota wczoraj wpadliśmy http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/will-91/vehicles/352544058/ps3/ Nie dał spokojnie pograć. Jego koledzy dodatkowo dojechali nas w heli i czołgach. To ja już wolę tłuc noobków z plusa. Jedyny pozytyw to 3 blachy Pryxa na Caspian Border Taka duża mapa... Edytowane 17 Września 2013 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Cieszę się, że Ci poprawiłem humor ;] Wczoraj to ja w ogóle nie ogarniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Powiem Wam, ze odkad zrealizowalem wszystkie swoje cele, gra sie chyba jeszcze przyjemniej Totalny luz, zero napinki, czysty fun... Ostatnio swietnego killa zaliczylem na ognistej burzy: zrobilem road killa snajperowi na wzgorzu przetaczajac sie po nim helikopterem transportowym (chcialem mu roadkilla zrobic, bo mnie w(pipi)ial, ale cos mi nie wyszlo i sturlałem sie po stromym zboczu najlepsze, ze nie polamalem przy tym smigla ani nic- przeturlalem sie jeden obrot zabijajac go i polecialem dalej ) Bawilem sie tez troche na tej mapie biorac zwiadowce, rozkladajac sobie soflam i jezdzac czolgiem z p-z. Wbrew pozorom myslalem, ze wiecej tym ugram- nie bylo wcale az tak latwo jak sie spodziewalem, a najlepsze, ze trafienie ta p-z kasatki tylko ja unieruchamia... Nie kumam tego czasami... ...z kolei trafienie p-z zaznaczonego soflamem czolgu praktycznie zawsze go od razu unieruchamialo- nie wiem, czy to regula, czy po prostu mialem farta i zawsze trafialem juz naruszone. Edytowane 21 Września 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Wczoraj pograłem trochę w BF: Bad Company (jedynkę!). Dawno tego nie włączałem bo miałem problemy z połączeniem, ciągle mnie wywalało. Wczoraj udało się pograć dłużą chwilę bez żadnych zwiech i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba Przeskok z BF3 jest bolesny, ale z czasem zacząłem kumać o co chodzi. Bronie są genialne - zwłaszcza te stacjonarne. Zdarzało się, że serwery były pełne. W to nadal gra dużo osób, ale kto chętny to zapraszam do gry! Może uda się zrobić max level i kilka trofików do platyny wpadnie BTW myślałem, że grałem w to trochę więcej, ale jak zobaczyłem statsy to się zaśmiałem http://bfbc.statsverse.com/stats/ps3/mclusky1962 Edytowane 24 Września 2013 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ja jedynkę miałem tylko demo i grałem w betę,dopiero 2 mnie wciągnęła na maxa(wcześniej Bf1943) Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 hehe, mclusky, tez sie zasmialem jak zobaczylem te statsy mniej wiecej takie same jak moje na poczatku bf3 ...ale10% killi kosa wbiles przynajmniej- to sie ceni kurde, juz za tydzien w bete bf4 cioramy- ale szybko leci ten czas... Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ciekawe czy VoiP bedzie dzialal w becie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dzisiaj przeszło mi przez myśl, że jeszcze tydzień do bety i jakoś nikt się nie jara. Nie wyczuwam tego napięcia jak przed BF:BC2 i BF3. Za dużo teraz pokazują przed premierą gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Odpowiedź jest prosta: GTA V. Do tego dodałbym to, że czwórka mniej różni się od trójki niż analogicznie trójka od Bad Company 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jak za rok, dzięki łatką, bf4 nie będzie już "betą" to będziemy się jarać Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Pare niezlych rund zagralem przed chwila. Spotkalem polaka o ksywe Pletwa (6 miejsce w rankingu jesli chodzi o nozyki). Po 3-4 rundach stracil 6-7 kos (przy mojej 1 straconej). Ostatecznie umowilismy sie na ustawke, gdzie przyszly posilki w postaci typa zajmujacego 2 miejsce w rankingu ILLBIL85. Mecz wyczerpujacy, duzo obcieruch dostalem ( jeden dog tag stracony od wujtoma), ale najcenniejszy zdobyty... ILLBil85!!! God dammit, I love knife! Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ja też lubiłem nóż,jak trzeba było kogoś zajść i wykazać się inicjatywą(BC2) a nie skakać wokół niego Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) (...)posilki w postaci typa zajmujacego 2 miejsce w rankingu ILLBIL85. Mecz wyczerpujacy, duzo obcieruch dostalem ( jeden dog tag stracony od wujtoma), ale najcenniejszy zdobyty... ILLBil85!!! God dammit, I love knife! ehehehe, kabotyn, nie zebym sie chwalil czy kreowal na wiekszego wymiatacza od Ciebie ale ten ILLBil85 to przeciez knochen_jaeger85. Pisalem o nim tutaj: http://battlelog.bat...62/4/305322836/ Wyobrazcie sobie, ze po tym meczu setka na siodmym miejscu (Knochen_Jaeger85, zreszta wlasciciel tego serwa), ktora skosilem 4 czy 5 razy (on mnie chyba 3, ale dopiero teraz wlasnie widze, ze gosciu w sumie 25 kos w tym meczu zaliczyl, a łącznie ma ich az 15,7 tys.!, i to ponizej 1000h na liczniku), wyslala mi priva z gratulacjami Rowniez mu pogratulowalem, na co zaprosil mnie do znajomych na psn, a do konca gry na tym serwie bylem juz zawsze w jego druzynie Dodam, ze gosciu jest germancem i tutaj: (...)widze, ze na miejscu 2. jest knochen jaeger- ten typ, ktorego kiedys (jak jeszcze mial 15 tys. kos) znozowalem kilka razy w jednym meczu na zibie, po czym wyslal mi gratulacje i inv. do friendlisty Teraz ma 72 tys. 8-| Czasem grywam na jego serwie- raz tam bylismy w kilku i wpadlo jeszcze wiecej nozownikow, jego znajomych chyba. Pamietam, ze niezle baty oberwalem wtedy, gdzie sie nie obrociles, to kosa...to jest niemiec z hamburga, gralismy tez juz zreszta kiedys u niego nawet razem. mam go w znajomych, a jego serwer w ulubionych- jak chcesz to mozemy tam wskoczyc wieczorem Edytowane 28 Września 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 To mozemy zagramy dzisiaj wszyscy razem pod wieczor, w koncu to ostatki, niedlugo beta Bf4 wychodzi. Dobrze by bylo zagrac cala forumowa ekipe, i nie tylko. Ja na pewno bede. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ja też jestem, zresztą pisałem na battlelogu że fajnie by było zagrać te ostatnie razy w BF3 . TO jak z przytupem pożegnamy BF3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Nie grajcie dzisiaj prosze, bo mnie nie ma, a jutro moglbym do polnocy. Proponuje poniedzialek, przed sama beta, 23 do godzin nocnych. Edytowane 28 Września 2013 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Też może być trzeba poćwiczyć palce Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) ja bede. @Zielu: nie pisales cos jakis czas temu, ze opychasz bf3? PS: preorder na ps4 zlozony- teraz tylko czekac i miec nadzieje, ze jak najszybciej bedzie dostawa. Edytowane 28 Września 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 ja bede. @Zielu: nie pisales cos jakis czas temu, ze opychasz bf3? PS: preorder na ps4 zlozony- teraz tylko czekac i miec nadzieje, ze jak najszybciej bedzie dostawa. Od tygodnia jest na gametrada ale chętnych brak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi