Gość Zaqair Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Kto chical to juz raczej ma/ma z ps+ Edytowane 29 Września 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) ciekawe, ile za niego dostaniesz. ja wczoraj przy skladaniu preordera na ps4 oddalem 2 gry: forza 3 i halo: reach. Dostalem za nie odpowiednio 2 EUR i 3,20 EUR. Smiech na sali... Zobaczymy, ile za bf3 mi policza (oddam go odbierajac bf4). Edytowane 29 Września 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Ja sprzedalem bf3,bc2,cod:bo2 i skyrim, dostalem 28 euro w kredycie do sklepu ;D w gotowce 10euro chcieli mi dac. Edytowane 29 Września 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja BF3 podarowalem kumplowi. Wole teraz oszczedzac dysk skoro byl w PS+ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja sprzedalem bf3,bc2,cod:bo2 i skyrim, dostalem 28 euro w kredycie do sklepu ;D w gotowce 10euro chcieli mi dac.ale ja tez nie bralem gotowki- od ceny preordera ps4 mi odliczyli... Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 battle rap, bf vs cod 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Troche lamersko, ale zagralem wczoraj pierwszy raz w zyciu BF3 online (ostatni online to byl CS chyba 10 lat temu). Zupelnie sie nie potrafilem odnalezc. Gra przytlacza wielkoscia i wielorakimi opcjami. Jednakze bawilem sie przednio, mimo ze padalem jak mucha Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 BF wciąga jak czarna dziura, szczerz się lepsza zabawa jest jeszcze jak jest z kim pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 BF wciąga jak czarna dziura, szczerz się lepsza zabawa jest jeszcze jak jest z kim pogadać jesli grał na swoim nowym pc to nie ma co sie martwic. Nadal bedzie wiele serwerów i graczy online Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Kabotyn materiał świetny, i widzę że ten koleś ma też inne fajne kawałki muzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Udało mi się w końcu wczoraj zaatakować serwery i rozegrałem kilka meczy. Myślałem, że moje skostniałe paluchy będą do niczego, ale o dziwo dawałem radę. Dwa razy najlepszy gracz a zarazem maszyna do zabijania. Tutaj szło kozacko http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/107099617/228767929/ Do pewnego momentu miałem 55:13 i coś się potem zblokowałem i skończyłem jak widać. Potem trafiłem na kabotyna, który kubeł zimnej wody mi wylał na banie. Dwa razy miałem Cie na nożu bo o dziwo przez chwile stałeś w miejscu (!!!) i zamiast ciachać to ja głupi kulke w plecy. I dalej nie mam Twojej blachy Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 To jak, gramy dzisiaj? Ja bede ok 23. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Cholera, a ja wczoraj wbiłem wieczorem na serwery i czekałem na was :] Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) ja zobacze jak sie bede czul, bo dzis tylko 5h spalem, a trzeba sily na jutro zbierac konczylem wczoraj w nocy swietna ksiazke (autobiografie), "Prawdziwy gangster"- polecam! Teraz zaczynam autobiografie Phelpsa- jak mnie nie wciagnie za bardzo (i nie padne na twarz), to bede. Edytowane 30 Września 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No ja właśnie odpuściłem wczoraj po grałem przez dwa dni do 1 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Tomi ja dzisiaj spalem 3 godziny i po pracy bede, nie wymiekaj! Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ja w ciągu tygodnia przeszedłem drogę od BFBC przez BFBC2 aż do BF3 i stwierdzam co następuje: BC2 ma najlepszy klimat, najlepsze teksty ruskich i najlepsze mapy. Dzisiaj wpadnę na chwilę po 22:00, ale jak macie BC2 to zapraszam do giercowania. Proszę nie zapominać, że to nie tylko pożegnanie z BF3, ale z całą generacją! Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) @Voytec: mi juz 800h (i niejedna zarwana nocka) stuknely, wiec trudno tu mowic o wymiekaniu to ty sie cos pozno zmobilizowales do grania- w przeddzien BF4 doslownie PS: w tygodniu to praktycznie wszyscy tutaj po pracy jestesmy (nie liczac urlopow) Edytowane 30 Września 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No ja wiem wiem, drocze sie Zmobilizowalem sie, to prawda, ale lepiej pozno niz wcale. Poza tym watpie, zebym kupil BF4 na PS3, wiec jeszcze pogram w BF3. A nowa konsole raczej kupie na Swieta wiec tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Nie wiem czy było: Z taką ekipą nie chciałbym grać roli ofiary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Kabotyn wczoraj w pewnym momencie wyszedl z bety zeby grac w BF3- przekonywalem go jeszcze, zeby zostal, ze jeszcze pogramy w to po zakonczeniu bety, a na razie BF4 cisniemy. Jakis czas pozniej zobaczylem w menu ps3, ze gra na Donii, potem na Zlomowisku- moich ukochanych mapach, na ktorych spedzilem setki h taplając sie w hektolitrach miodu. Pomyslalem, ze jeszcze tylko przez miesiac, gora poltora bede mogl na nich pograc (plan przewiduje oddanie BF3 wraz z premiera BF4 lub najpozniej PS4) i cos we mnie pękło Postanowilem- do premiery BF4 rzucam ta bete w pizdu i wracam na close quarters. Jak powiedzial klasyk: spieszmy sie kochac gry, tak szybko odchodza (czy jakos tak). W BF4 jeszcze sie nagram do woli... @Kabotyn: dzis po walce Kliczki wbijam na CQ, mozemy cos pocisnac. Edytowane 5 Października 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Konsola mi sie zawiesila, i musialem wyjsc z gry. Widzialem chwile pozniej ciebie i Zaqa offline. Gralem na CQ z ekipa, ktora gra z Kochenem. Sa tam niemcy polskiego pochodzenia (mowia z akcentem jak Podolski)- AtomekTomek i Harry. Bardzo mili, sympatyczni ludzie. W pierwszej rundzie postanowilem strzelac, co skrzetnie wykorzystal ich kolega Milan, wkladajc mi 3 kosy. Potem zdecydowalem uzywac mojego niezawodnego scyzorka. Efekt byl taki, ze kolega Milan pewnie chetnie by sie zaciagnal do Werhmahtu, co by najechac Polse. A dlaczego? Ano utrata okolo 25 blach w ciagu 2-3 rund. Kolega AtomekTomek, nie mniej dostal. Pewnie, ze dzisja Tommi pykamy w BF3, na CQ! To ostatki, trzeba to wykorzystac. Za miesiac wszyscy rzuca sie na tego krapa BF4 (ja pewnie tez ). Po becie BF4, Bf3 wydaje mi sie gra idealna, pekna i nieskazitelna, pozbawiona bledow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Też dzisiaj z Wami postrzelam, nie pamiętam kiedy ostatnio w BF3 grałem - do zobaczenia na serwerach Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Rewelacja, piekny wieczor sie zapowiada :] Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Only in Battlefield 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi