Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czarny dzień w historii moich potyczek:

17:21

8:15

1:18 !!!

3:9

9:13

9:10

Jeszcze nigdy tak w(pipi)iony nie poszedłem spać.

To było żałosne.

oj tak oj tam  nie było tak źle . mi się podobało. jak miałeś 1:18 to ja akurat miałem 13:0  .

Co do Ps4 to poinformowano mnie dziś że na 99 % konsole będę miał na premierę. Pre order w Euro dawno dawno temu ale jeszcze ten nie płatny.

Edytowane przez Bronas_
Opublikowano

Nie wytrzymałem i zrobiłem preordera na budle z KZ :( jestem słabym człowiekiem który poddał się gorączce. Więc jak ktoś chętny to sprzedam KZ za 200 zł plus przesyłka oczywiście jak dostanę konsolę 29.11

Ty dusigroszu... Jakiś rabat dla kumpli byś rzucił bo za tyle to na alledrogo będzie kz stał. :-)

Opublikowano

Mam ich pod domem. Kiedyś nie dopuszczałem myśli, że cokolwiek u nich kupie natomiast okazuje się, że dwie ostatnie rzeczy, które kupiłem przez internet to właśnie byli oni. Aparat i smartfone najtaniej u nich. Za każdym razem po godzinie mogłem już odbierać towar. Git sklep.

Opublikowano

Czarny dzień w historii moich potyczek:

17:21

8:15

1:18 !!!

3:9

9:13

9:10

Jeszcze nigdy tak w(pipi)iony nie poszedłem spać.

To było żałosne.

welcome to my world (choc przyznaje, ze 1:18 jeszcze mi sie nie zdarzylo, a przynajmniej nie na koniec meczu,bo na poczatku/w trakcie to rozne sie rzeczy dzieja czasami).

PS: tak sobie mysle, ze moze to moja klatwa zadzialala, ktora rzucilem jak przy wyniku 0:6 czy 0:7 mi tego roadkilla heli zrobiles ;)

Opublikowano

Wino mnie opętało.

Tak na marginesie Tommi: pohulałem trochę czołgiem z termo i ja miny widzę. Może nie tak dokładnie jak w trójce, ale jednak. Trzeba patrzyć pod nogi a nie na pałe zapylać.