tommi 345 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Z tym plutonem to nie głupi pomysł Tylko Ty dostałeś taki prezent? sposrod tych,z ktorymi wczoraj gralem tylko ja Mi też punkty leciały jak szalone, level w trzy mecze wpadł. ale tez tego bonusa 100% miales? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 listopada 2013 Autor Opublikowano 13 listopada 2013 Tommi nie wiem z czego leciały te punkty. W podsumowaniu rundy było np. 5000 punktów, z nagrodami wpadało kilkadziesiąt tysięcy. I do tego wpadają gwiazdki nie wiadomo skąd. Gram Operation Locker w Szturmie wsparciem, a w podsumowaniu rundy widzę gwiazdkę za podbój, technika i łodzie motorowe :] Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 listopada 2013 Autor Opublikowano 13 listopada 2013 BossterzyZabawna pomyłka, wyszedł nawet komplement ;] Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 (edytowane) @Pryx: no, ale jesli to z jakiegos double xp albo boosta jest, to masz na pasku postepu w podsumowaniu de facto dwa paski: pomaranczowy ("zwykle" punkty) i czerwony (to, co dodatkowo naliczylo). Miales ten bonusowy tez? Edytowane 13 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 listopada 2013 Autor Opublikowano 13 listopada 2013 Nie mam 2XP, boosty mam odpalone 25 max 50%. Te punkty nie pojawiały się na końcu jako efekt boostów, tylko wcześniej. Naprawdę nie wiem skąd. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 ja normalnie czerwony bonusowy pasek mialem wczoraj. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Jak zrobić graficzkę w bfstats? Za wuja nie ogarniam. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 1. Logujesz się 2. Wybierasz GRAPHIC 3. NEW 4. DZIĘKUJESZ KOLEDZE ZA RADĘ Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Marku kochany Czy ty myślisz, że ja aż tak ciemny jestem? Co potem? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Po prawej masz manage file i upload robisz swojej grafiki, choć jeśli nie chce ci siębawić w linijki kodu radzę wybrać ten który ci się podoba, oczywiście mówię o statach i podmieniach grafikę i inne rzeczy. Łatwiej i przyjemniej niż wbijanie linijek kodu Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Ale mnie dzisiaj od rana leb napierd.ala- zadnej nocy w tym tygodniu nie spalem wiecej niz 5,5h i chyba wlasnie kumulacja nastepuje... :confused: Tydzien temu w piatek tez swoim zwyczajem wyszedlem troche wczesniej z roboty zeby posluchac chwile muzy w spokoju, wrocilem do domu, rozkrecilem stereo do poziomu ciut ponizej ogluchniecia, po czym ulozylem sie na sofie i... zasnalem... :] Po godzinie zona z dziecmi wrocily i znalazly moje nieprzytomne zwloki glowiac sie, jak moglem spac w takich warunkach TA GRA TO ZUO!! Jeszcze budzik dzisiaj rano tez w chooja lecial i dobudzanie chyba co minute zamiast co 5 wlaczal... czuje sie prawie jak na hell weeku w BUD/S, na szczescie jeszcze tylko dwie calonocne sesje dzisiaj i jutro, a potem bede mogl przez pare tyg. troche odpoczac... Edytowane 15 listopada 2013 przez tommi Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Ja czuję się grejt, ale oczy mi wysiadają. Czerwone jak u meneli dworcowych i bolą niemało. Żadne krople już nie pomagają, a lekarz mówi, że sen jest potrzebny Dzisiaj jeszcze dam ognia i jadę w góry odpocząć bo tak się długo nie da. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Powinni wam szkodliwe płacić za grę. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Dzisiaj jeszcze dam ognia i jadę w góry odpocząć bo tak się długo nie da. tylko nie zapomnij konsoli spakowac Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Ja też ledwo wyrabiam. Chodzę śnięty a ryj mam spuchnięty jakby ktoś mnie obił. A co do wczorajszego dnia: TAK, TAK to był ten DZIEŃ! Kontra na mcluskim a chwilę potem wypatroszyłem Tommiego. Mniam. No co tam Panowie? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) hahaha, zaraz po tej kosie na mclusky'm stwierdzilem: "oho, to jutro bedzie wpis na forum" ...wtedy jeszcze nie wiedzialem, ze bedzie dotyczyl tez mnie... :confused: Cos ostatnio zbieram kosy od znajomych czesto, samemu za bardzo nie nozujac. Swoja szosa spojrzalem sobie na statsy Zikolca- ten wariat ma juz chyba 114h na liczniku i- uwaga- ponad TYSIAC blach zebranych jak tylko zrobie orla, to ide do niego na korepetycje Edytowane 15 listopada 2013 przez tommi Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Zikolec i jego wesoła ekipa kosi na DM. Zresztą on ma cel być w światowej czołówce nożowników @Gęsior - wczoraj męczyłeś mnie jak mało który, dzisiaj będę Cię szukał... Dodam tylko, że ta kontra to dziwna sprawa. Stałeś tyłem do mnie, podbiegam, odpalam nóż i nagle stoisz przodem i kontrujesz :confused: Edytowane 15 listopada 2013 przez mclusky Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 już tesknie za BFem. konsoli nie mam zaledwie od 2 dni, a czekać trzeba jeszcze conajmniej 2 tygodnie... Kurde uzaleznilem się. 2 dni temu jak wracałem do domu w pewnym momencie widzę pod nogami laser pierwsza moja myśl - cholera snajper! Poczekalem jeszcze chwilę żeby poczuł się pewniej i gwałtownie się odwróciłem, mój wzrok od razu trafił na to okno z którego do mnie celowano z tego laseru. Spostrzegł się, że go widzę to schował się na sekundę i znów pokazał, podniosłem rękę do góry żeby wiedział, że wiem i poszedłem dalej. Popełnił kilka błędów dlatego tak szybko go zlokalizowalem przy okazji przypomniało mi się jak sam kiedyś tak się bawiłem. 1 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 U mnie to wyglądało trochę inaczej: słyszę, że ktoś czai mi się za plecami, odwracam się i w tej semej sekundzie dostaję kose i kontra. @Tommi no musiałem się pochwalić. Dla mnie to nie lada wyczyn Cytuj
nogus30 0 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Ja też mam już cholerne ciśnienie na nowego Battlefielda ,ale tak jak @Gumiś napisał jeszcze 2 tygodnie. Dzisiaj odpalę sobie Battlefielda 3, może trochę zaspokoję głód uzależnienia. Cytuj
walek 96 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Myśle chłopaki, ze zebranie mojej blachy w bf4 to będzie nie lada wyczyn. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Już widzę jak toczysz pianę po nieudanej próbie zdjęcia mojej zakończonej strzałem z saigi w ryło Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 @mclusky Jakie masz combo założone na giwere? Dla mnie za dużo tego wszystkiego narobili i ciężko się połapać. Cały czas eksperymentuje i szlag mnie już trafia. Zamiast grać to ja się zamulam i kombinuje. Dalej nie mogę zakumać dlaczego do nędzy nie można perków ustawić z poziomu menu. Tak mnie to wpienia, że nie wiem. Cytuj
walek 96 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 No i mam pretekst aby dzisiaj wskoczyć na serwery bf4. Wejdę, zrobię swoje, i wrócę do bf3 he he Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi