Opublikowano 13 listopada 201311 l Z tym plutonem to nie głupi pomysł Tylko Ty dostałeś taki prezent? sposrod tych,z ktorymi wczoraj gralem tylko ja Mi też punkty leciały jak szalone, level w trzy mecze wpadł. ale tez tego bonusa 100% miales?
Opublikowano 13 listopada 201311 l Autor Tommi nie wiem z czego leciały te punkty. W podsumowaniu rundy było np. 5000 punktów, z nagrodami wpadało kilkadziesiąt tysięcy. I do tego wpadają gwiazdki nie wiadomo skąd. Gram Operation Locker w Szturmie wsparciem, a w podsumowaniu rundy widzę gwiazdkę za podbój, technika i łodzie motorowe :]
Opublikowano 13 listopada 201311 l @Pryx: no, ale jesli to z jakiegos double xp albo boosta jest, to masz na pasku postepu w podsumowaniu de facto dwa paski: pomaranczowy ("zwykle" punkty) i czerwony (to, co dodatkowo naliczylo). Miales ten bonusowy tez? Edytowane 13 listopada 201311 l przez tommi
Opublikowano 13 listopada 201311 l Autor Nie mam 2XP, boosty mam odpalone 25 max 50%. Te punkty nie pojawiały się na końcu jako efekt boostów, tylko wcześniej. Naprawdę nie wiem skąd.
Opublikowano 14 listopada 201311 l 1. Logujesz się 2. Wybierasz GRAPHIC 3. NEW 4. DZIĘKUJESZ KOLEDZE ZA RADĘ
Opublikowano 14 listopada 201311 l Marku kochany Czy ty myślisz, że ja aż tak ciemny jestem? Co potem?
Opublikowano 14 listopada 201311 l Po prawej masz manage file i upload robisz swojej grafiki, choć jeśli nie chce ci siębawić w linijki kodu radzę wybrać ten który ci się podoba, oczywiście mówię o statach i podmieniach grafikę i inne rzeczy. Łatwiej i przyjemniej niż wbijanie linijek kodu
Opublikowano 15 listopada 201311 l Ale mnie dzisiaj od rana leb napierd.ala- zadnej nocy w tym tygodniu nie spalem wiecej niz 5,5h i chyba wlasnie kumulacja nastepuje... :confused: Tydzien temu w piatek tez swoim zwyczajem wyszedlem troche wczesniej z roboty zeby posluchac chwile muzy w spokoju, wrocilem do domu, rozkrecilem stereo do poziomu ciut ponizej ogluchniecia, po czym ulozylem sie na sofie i... zasnalem... :] Po godzinie zona z dziecmi wrocily i znalazly moje nieprzytomne zwloki glowiac sie, jak moglem spac w takich warunkach TA GRA TO ZUO!! Jeszcze budzik dzisiaj rano tez w chooja lecial i dobudzanie chyba co minute zamiast co 5 wlaczal... czuje sie prawie jak na hell weeku w BUD/S, na szczescie jeszcze tylko dwie calonocne sesje dzisiaj i jutro, a potem bede mogl przez pare tyg. troche odpoczac... Edytowane 15 listopada 201311 l przez tommi
Opublikowano 15 listopada 201311 l Ja czuję się grejt, ale oczy mi wysiadają. Czerwone jak u meneli dworcowych i bolą niemało. Żadne krople już nie pomagają, a lekarz mówi, że sen jest potrzebny Dzisiaj jeszcze dam ognia i jadę w góry odpocząć bo tak się długo nie da.
Opublikowano 15 listopada 201311 l Dzisiaj jeszcze dam ognia i jadę w góry odpocząć bo tak się długo nie da. tylko nie zapomnij konsoli spakowac
Opublikowano 15 listopada 201311 l Ja też ledwo wyrabiam. Chodzę śnięty a ryj mam spuchnięty jakby ktoś mnie obił. A co do wczorajszego dnia: TAK, TAK to był ten DZIEŃ! Kontra na mcluskim a chwilę potem wypatroszyłem Tommiego. Mniam. No co tam Panowie?
Opublikowano 15 listopada 201311 l hahaha, zaraz po tej kosie na mclusky'm stwierdzilem: "oho, to jutro bedzie wpis na forum" ...wtedy jeszcze nie wiedzialem, ze bedzie dotyczyl tez mnie... :confused: Cos ostatnio zbieram kosy od znajomych czesto, samemu za bardzo nie nozujac. Swoja szosa spojrzalem sobie na statsy Zikolca- ten wariat ma juz chyba 114h na liczniku i- uwaga- ponad TYSIAC blach zebranych jak tylko zrobie orla, to ide do niego na korepetycje Edytowane 15 listopada 201311 l przez tommi
Opublikowano 15 listopada 201311 l Zikolec i jego wesoła ekipa kosi na DM. Zresztą on ma cel być w światowej czołówce nożowników @Gęsior - wczoraj męczyłeś mnie jak mało który, dzisiaj będę Cię szukał... Dodam tylko, że ta kontra to dziwna sprawa. Stałeś tyłem do mnie, podbiegam, odpalam nóż i nagle stoisz przodem i kontrujesz :confused: Edytowane 15 listopada 201311 l przez mclusky
Opublikowano 15 listopada 201311 l już tesknie za BFem. konsoli nie mam zaledwie od 2 dni, a czekać trzeba jeszcze conajmniej 2 tygodnie... Kurde uzaleznilem się. 2 dni temu jak wracałem do domu w pewnym momencie widzę pod nogami laser pierwsza moja myśl - cholera snajper! Poczekalem jeszcze chwilę żeby poczuł się pewniej i gwałtownie się odwróciłem, mój wzrok od razu trafił na to okno z którego do mnie celowano z tego laseru. Spostrzegł się, że go widzę to schował się na sekundę i znów pokazał, podniosłem rękę do góry żeby wiedział, że wiem i poszedłem dalej. Popełnił kilka błędów dlatego tak szybko go zlokalizowalem przy okazji przypomniało mi się jak sam kiedyś tak się bawiłem.
Opublikowano 15 listopada 201311 l U mnie to wyglądało trochę inaczej: słyszę, że ktoś czai mi się za plecami, odwracam się i w tej semej sekundzie dostaję kose i kontra. @Tommi no musiałem się pochwalić. Dla mnie to nie lada wyczyn
Opublikowano 15 listopada 201311 l Ja też mam już cholerne ciśnienie na nowego Battlefielda ,ale tak jak @Gumiś napisał jeszcze 2 tygodnie. Dzisiaj odpalę sobie Battlefielda 3, może trochę zaspokoję głód uzależnienia.
Opublikowano 15 listopada 201311 l Myśle chłopaki, ze zebranie mojej blachy w bf4 to będzie nie lada wyczyn.
Opublikowano 15 listopada 201311 l Już widzę jak toczysz pianę po nieudanej próbie zdjęcia mojej zakończonej strzałem z saigi w ryło
Opublikowano 15 listopada 201311 l @mclusky Jakie masz combo założone na giwere? Dla mnie za dużo tego wszystkiego narobili i ciężko się połapać. Cały czas eksperymentuje i szlag mnie już trafia. Zamiast grać to ja się zamulam i kombinuje. Dalej nie mogę zakumać dlaczego do nędzy nie można perków ustawić z poziomu menu. Tak mnie to wpienia, że nie wiem.
Opublikowano 15 listopada 201311 l No i mam pretekst aby dzisiaj wskoczyć na serwery bf4. Wejdę, zrobię swoje, i wrócę do bf3 he he