tommi 345 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Myśle chłopaki, ze zebranie mojej blachy w bf4 to będzie nie lada wyczyn. przede wszystkim to bedzie wyczyn znalezc Cie na serwerze BF4 w ogole Edytowane 15 listopada 2013 przez tommi Cytuj
walek 96 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Ja wiem o tym tommi. Moje dzienne sesje trwają w bf4 max 15 min, dlatego to będzie wyczyn. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Chodź Kabotyn, chodź. Jeszcze Twojej blachy i Bronasa mi brakuje do kompletu Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) @mclusky Jakie masz combo założone na giwere? Dla mnie za dużo tego wszystkiego narobili i ciężko się połapać. Cały czas eksperymentuje i szlag mnie już trafia. Zamiast grać to ja się zamulam i kombinuje. Dalej nie mogę zakumać dlaczego do nędzy nie można perków ustawić z poziomu menu. Tak mnie to wpienia, że nie wiem. Sprawdź na BLogu bo sam się w tym gubię. Jest tam też opcja skopiowania ustawienia do swojego. Przy okazji obczaj nową grafikę, specjalnie 4U Muszę ją tylko doszlifować (wyciąć tło) bo jak zwykle na szybko zmontowana. Kabotyn, bardzo się cieszę na nasze spotkanie Edytowane 15 listopada 2013 przez mclusky Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Hahaha...dzięki mclusky Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Po prawej masz manage file i upload robisz swojej grafiki, choć jeśli nie chce ci siębawić w linijki kodu radzę wybrać ten który ci się podoba, oczywiście mówię o statach i podmieniach grafikę i inne rzeczy. Łatwiej i przyjemniej niż wbijanie linijek kodu Dalej nie wiem jak to zrobić. Robię upload fotki i co dalej? Nic nie mogę z nią zrobić Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Na ps4,bf4 tez ma spor problemy: neogaf.com/showthread.php?t=716402 Na forum battlelog tez mozna poczytac o "swietnej" jakosci wersji na ps4 Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 jak tak dalej pójdzie to ekipa rozpoczynająca boje na ps4 zderzy się z ekipą setek. Bardzo szybko wbijacie stopnie. Cieszy fakt że tommi powrócił do normalnej gry a nie tylko noże i noże. Mam nadzieję że bardziej doświadczeni koledzy wprowadzą "opóźnionych" jak zastępowy młodych harcerzy (zuchów?) pokazując co i jak na polu bitwy. Byle do 29 Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Mój organizm wczoraj się poddał. O 19 położyłem się na chwilę i padłem. Wstałem o 7 rano. Ominęła mnie sesja w BF i przegrany debiut Nawałki Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Wczoraj większość wieczoru opłynęła mi pod znakiem RUSH MODE i powiem wam że to zacny tryb dający wiele frajdy, i może być równie epicki jak w BC2 znajomi wczoraj dali radę tylko jak zwykle randomu uj wie co robili ale to nie nowość Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 16 listopada 2013 Autor Opublikowano 16 listopada 2013 Większość farmi punkciki na Conqueście. Rush jest zaje.bisty IMO ma szansę dorównać epickim mapom z BC2. Na pierwszej bazie na Paracelach bronisz się na zniszczonym lotniskowcu, tam prawie nie ma się gdzie ukryć. Dobrze, że jest sporo gadżetów do ściągania heli bo byłoby źle. W Kurocie Hajnan pierwsza baza jest jakieś 300 metrów od lotniskowca, a po drodze sama woda. Mi to przypomina genialną Isla Inocentes z BC2. Warto pograć w inne tryby, bo można zobaczyć całe mapy jakie przygotowało DICE, nie tylko wycineczek jak w Dominacji lub prawie całą jak w Podboju. Ja mam zamiar grać wszystkie tryby w BF4, bo nie ma tym razem ciśnienia na wbicie setki, sama po drodze wpadnie ;] Wczoraj cały dzień bawiłem się shotgunami na Dominacji, istne Bestie. Spotkanie czterech przeciwników na wąskiej klatce schodowej i wyrżniecie ich w pień było boskie. Support ma w BF4 fajny moździerz, ma co prawda ograniczoną amunicję (odnawia się), ale można go rozłożyć i ukryć się ze sterowaniem w innym miejscu. Do tego można wszystkie pociski wystrzelić w 10 sekund, zwinąć sprzęt zmienić miejscówę i atakować znów. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 O ktorej wy zaczynacie te sesje? Zawsze jak gracie to ja juz dawno w robocie siedze. W przyszlym tygodniu mam wiecej wolnego to moze jakis chrzest zrobimy Cytuj
tommi 345 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 (edytowane) Mój organizm wczoraj się poddał. O 19 położyłem się na chwilę i padłem. Wstałem o 7 rano. Ominęła mnie sesja w BF i przegrany debiut Nawałki nie masz czego zalowac. Co do meczu, to po obejrzeniu skladu powiedzialem żonie, ze spodziewam sie w nim kretynskich bledow w obronie i straconych goli- ta reprezentacja polskich parodystow dlugo nie kazala czekac na potwierdzenie tego... z kolei co do BF, to tez moze lepiej, ze padles- ja dalem rade pomimo choojowego samopoczucia, ale bylem w tak beznadziejnej formie, ze trudno to opisac... Co chwila wyniki typu 1:9, 3:10, 5:16 itp.... Cieszy fakt że tommi powrócił do normalnej gry a nie tylko noże i noże. ...az w koncu te wpierd.ole na podboju tak mnie w(pipi)ily, ze stwierdzilem, ze wszystko mi jedno- ide do Zikolca na dominacje nozowac Poszedlem i o dziwo mialem wyniki lepsze, niz na podbojach (choc nadal slabe). Takze smiesznie wyszlo z tym Twoim wpisem Z osiagniec wartych pochwalenia sie to mialem wczoraj tylko dwa: - zdjecie blachy Zikolcowi (chyba remis 3:3 na noze mielismy, ale nie jestem pewien) - pierwszy w zyciu double kill gaymorem, z czego jeden z poleglych to Kabotyn Tak czy inaczej znowu zabawilem prawie do 4. nad ranem, spalem 6h i od rana dalej mnie łeb napierd.ala dzis... :confused: Edytowane 16 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Ja na PS4 już się nie napalam,pierwsze opinie są takie że się mocno grzeje,czyli tak jak "60" PS3 a ona padała nagminnie,muszę niestety z rok odczekać aby sprzęt się obronił.Nie stać mnie by znowu mieć 2 konsole podczas żywota. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Wychodzi na to, że trzeba te kilka stówek za przedłużoną gwarancję wybulić. Pier.do.lone luty bezołowiowe! Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 No ja mam teraz 3 letnią,ale przy PS4 chyba zainwestują w 5 letnią,tylko koszt w górę idzie od 300 do 500 zeta. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 No ja mam teraz 3 letnią,ale przy PS4 chyba zainwestują w 5 letnią,tylko koszt w górę idzie od 300 do 500 zeta. Ja nie wiem skąd wy bierzecie te wszystkie newsy o psujących się i przegrzewających się konsolach. 50 stopni w kanale wylotowym to niby przegrzanie ? No chyba że Litwin mówisz o konsolach z wystaw gdzie zamknięto je w kondonie z plexy bez otworów wentylacyjnych. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 grzanie grzaniem byle tylko dorwac czarnule na premiere. ja juz nawet urlop wzialem i jak cos to zrobie lot do pl byle by dorwac bo w ie moze byc ladny cyrk (ludzie wracaja z gs i mowia im ze juz nawet sierpniowe sa kasowane preordery:() Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Tu nie chodzi o temp na wylocie. Luty bezołowiowe, EKOch.u.jologiczne, ścisk panujący w konsoli, pasta termoprzewodząca która po 3 latach traci połowę ze swych właściwości przewodzących (na pclab, w testach past nawet te najlepsze po 2-3 latach były do wymiany), to wszystko powoduje skrócenie żywota konsoli. Być może jakimś tam rozwiązaniem będzie wymiana pasty na prockach i dbanie by sprzęcior nie zasysał kurzu... Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Udało mi się wczoraj pograć z jakaś godzinę. Uważałem ze bf3 to niedorobioby port z pc. Jednak bf4 to gigantyczne śmietnisko bug'ow i błędów wszelkiego rodzaju. Siedzę w menu, staram sie dołączyc do ekipy, a tu nagle menu mi znika! I jeszcze te kosy. Miało nie być obcieruch, a jednak zabilem typa obierucha. I am fucking genius! Dziś tez sobie program trochę, ale muszę kupić w aptece coś na nerwy. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 No ja mam teraz 3 letnią,ale przy PS4 chyba zainwestują w 5 letnią,tylko koszt w górę idzie od 300 do 500 zeta. Ja nie wiem skąd wy bierzecie te wszystkie newsy o psujących się i przegrzewających się konsolach. 50 stopni w kanale wylotowym to niby przegrzanie ? No chyba że Litwin mówisz o konsolach z wystaw gdzie zamknięto je w kondonie z plexy bez otworów wentylacyjnych. Zielu,ps4 ma problem z wiatrakiem. Wiatrak sie nie wlacza,konsola przegrzewa i tak w kolko. Rowniez jest problem z HDMI Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Wiem Zaq ale czy te sprawy są powiązane ? tzn czy te problemy pojawiają się w tych samych egzemplarzach ? . Bn np na twiterze wyczytałem że hdmi działa ale trzeba te blaszki w środku dogiąć bo po prostu hdmi nie dochodzi do końca. A jeśli chodzi o wiatrak to może Chińczyki zapomniały wpiąć wiatraczek ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Z tego co czytalem hdmi i wiatraki to osobne problemy i albo ludzie trafiali na problem z wiatrakiem albo hdmi. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 (edytowane) No ja mam teraz 3 letnią,ale przy PS4 chyba zainwestują w 5 letnią,tylko koszt w górę idzie od 300 do 500 zeta. Ja nie wiem skąd wy bierzecie te wszystkie newsy o psujących się i przegrzewających się konsolach. 50 stopni w kanale wylotowym to niby przegrzanie ? No chyba że Litwin mówisz o konsolach z wystaw gdzie zamknięto je w kondonie z plexy bez otworów wentylacyjnych. Nie,mówię o teście na PPE i stwierdzeniu ze grzeje,mi to wystarczy po przygodach z "60" by wiedzieć że za rok będą padać,więc albo dodatkowa gwara albo czekam na PS4 slim. Edytowane 16 listopada 2013 przez Litwin25 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 a ile jest standardowo gwarancji na ps4? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi