Rudiok 3 368 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Ale ja też się z Wami chłopy zgadzam ) chodziło mi jedynie o słuszne zwrócenie uwagi przez zaqa na problem tego, że sporo osób narzeka a i tak wciąż robi to samo im więcej ludzi kupi taki zabugowany tytuł na premierę tym mocniej później wydawca będzie miał wyje.ane na jakość w momencie kolejnej premiery. To tak jakby iść do kina na film bez wyrenderowanych efektów specjalnych albo gdzie projektor gaśnie co 15 min. Niby film obejrzysz, ale jakiś niedosyt i frustracja pozostają Cytuj
tommi 345 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) sporo osób narzeka a i tak wciąż robi to samo wlasnie- problem lezy nie w tej czy innej grze albo w sytuacji na rynku, tylko w tych osobach- musza miec w sobie faktycznie cos z masochistow. Jak ktos kupuje na premiere i sam jest z tego zakupu zadowolony, to nie wiem, kto i dlaczego robi z tego problem? Edytowane 18 listopada 2013 przez tommi Cytuj
walek 96 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Nikt z nas, niestety, nie wiedział ze bf4 będzie tak niedopracowana gra. Ja wyszedłem z założenia ze w dice pracują istoty rozumne, i ze błędu jakie popełnili przy wydaniu bf3, nie pojawia się przy bf4. Rzeczywistość okazała się brutalna. Jest jeszcze gorzej, niż to było 2 lata temu. Gdybym wiedział jakiego plaskacza otrzymalbym od Dice, to nie kupił bym tej gry na ps3. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) Kabotyn, prosze Cie- w bete nie grales? Przeciez najpozniej po niej bylo dokladnie wiadomo, czego sie mozna spodziewac. Edytowane 18 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Tommi pisał że nie dam rady,a ja dałem Widziałem po becie że to to samo co w Bf3 a po 1400h mnie to już nie bawi,więc sobie odpuściłem,możliwe że nawet na PS4,wychodzi na to że jestem świadomym klientem,chociaż pewnie zaraz pojawią się złośliwe komentarze typu że nie kupiłem bo już w 5 się składać nie można Nie,tak samo było przy COD 4 MW2,tylko ze tam bardziej grę zwalili wzgledem poprzedniczki i też ją olałem,jeżeli będę musiał czekać to poczekam na Star Wars. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Świadomym konsumentem ? proszę cię, gdybyście takimi byli to byście kupowali tylko jedzenie które ma znaczek że pracownicy nie są wykorzystywani, nie kupilibyście ciuchów zachodnich marek ale szyte w Polsce i tak dalej i tak dalej. W każdym aspekcie naszego życia liczy się tylko korporacji i jej zyski, człowiek jest tylko po to by płacił i nic na to nie poradzicie. Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) Tommi pisał że nie dam rady,a ja dałem Widziałem po becie że to to samo co w Bf3 a po 1400h mnie to już nie bawi,więc sobie odpuściłem,możliwe że nawet na PS4,wychodzi na to że jestem świadomym klientem,chociaż pewnie zaraz pojawią się złośliwe komentarze typu że nie kupiłem bo już w 5 się składać nie można Nie,tak samo było przy COD 4 MW2,tylko ze tam bardziej grę zwalili wzgledem poprzedniczki i też ją olałem,jeżeli będę musiał czekać to poczekam na Star Wars. Zrobiłem dokładnie to samo , zagłosowałem portfelem - tylko nie po becie, ona powinna być w celu wyeliminowania błędów, a po testach pełnej przez graczy , was Na bf 4 świat się nie kończy Edytowane 18 listopada 2013 przez Lewis Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 jestem świadomy,kupuję nie przetworzone jedzenie,ciuchy tylko jak są potrzebne nowe a nie ze względu na modę. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Ja rozumiem,ze moga byc NOWE bledy ale sory glitche z bc2/bf3(np.dzwiek) to juz jest lenistwo. Pelno zwiech,problem ktory jest od bf3 i dalej jest w bf4 wtf? Ja rozumiem,ze na slabym szprzecie moga byc problemy ale ludzie na pc z kartami za 1000€ maja tyle samo zwiech. A tak naprawde frosbite 3 dodal tylko obsluge tabletu reszta byla w frostbite 2. Kabotyn,chlopie po becie bylo wiadomo co sie swieci w full wersji. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) no, stalo sie- ps3 poszlo wraz z drugim padem, hs mono od sony i trzema gierkami (BF3, U3, Sport Champions) za 178 EUR. Za ps move (normalny kontroler + ten drugi nawigacyjny) chcieli mi dac w sumie 13 EUR, do tego za ps eye zaoferowali- uwaga uwaga- 0,10 EUR W takim razie podziekowalem i zabralem wszystkie trzy z powrotem ze soba- move powedruje do szafki i jesli ktores dziecko bedzie chcialo w cos na tym pograc za pare lat to dokupie tylko nowa kamerke, a ps eye wystawie na ebayu czy innym allegro. Wczoraj troche przykro bylo jak kasowalem wszystkie dane z dysku (samego BF3 11 GB bylo), swoj profil itd... :confused: Teraz tylko czekac na telefon z informacja o dostawie mojej ps4. W sumie z przedplata za preordera mam juz 208 EUR pokryte- tylko ze 192 bede musial wyskoczyc przy odbiorze. Moge z tym zyc. Edytowane 18 listopada 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Kasowałeś ? a nie dezaktywowałeś kont ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Zielu po co? Mozesz miec aktywne konto na dwoch ps3,ps vita i ps4 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Zielu po co? Mozesz miec aktywne konto na dwoch ps3,ps vita i ps4 No ale on sprzedawał, więc sądziłem że tak lepiej Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Na xbox 360 byla opcja wyciagniecia danych konta z dysku,na ps3 nie slyszalem o takim przypadku. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) Tylko profil na konsoli usunalem, tzn. przywrocilem ustawienia fabryczne. Nie chcialem pozostawiac po sobie sladow w systemie. W SEN normalnie dalej wszystko dziala- przed chwila np. zrealizowalem kod rabatowy na upgrade'a BF4 do wersji na PS4 Wszystkie informacje o moim koncie SEN zostaly zachowane, musze tylko na ps4 sie zalogowac na nie. e: ta kurevska opcja przeniesienia profilu na X360 sformatowala mi bez zapytania pendrive'a z cennymi danymi W odwecie skasowalem ten profil rowniez z nieszczesnego pena... Edytowane 18 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Znawcy powiedzcie mi jedno: jak będę opylał konsolę to robić formata w PS3 czy kasować profil czy jak to właśnie się odbywa? Chodzi mi o to żeby nie skasować czegoś czego będę potem żałował. A jak jest z grami, które mam na dysku ze sklepu? Da się je jakoś przenieść/odtworzyć na PS4? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Gry możesz znowu na dysk ściągnąć,wchodzisz w historię ściągania i masz,ale nie wiem czy gry z PS3 będą działać na PS4. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 listopada 2013 Autor Opublikowano 19 listopada 2013 Te gry na pewno nie będą działać. Musisz zdezaktywować konto / konta na konsoli. (Zarządzanie kontami-> System Activation-> PS3 System-> Game-> Deactivate System). Usuń dane gry, savey, filmy, zdjęcia i można sprzedawać konsolę nowemu właścicielowi. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Dzięki. A czy nowy nabywca nie posiadający dostępu do mojego konta będzie mógł na swoim grać w te gry czy też stają się one bezużyteczne? Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Staną się bezużyteczne. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Dzięki. A czy nowy nabywca nie posiadający dostępu do mojego konta będzie mógł na swoim grać w te gry czy też stają się one bezużyteczne? Musiałbyś mu dać dane do swojego profilu i on musiałby mieć go cały czas. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Wystarczy,ze zostawi konta nawet haslo nie musi byc aktualne. Nabywca bedzie mogl grac na swoim koncie w gry ktore kupil Gesior. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Napisałem jakby skasował swój profil. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Wystarczy,ze zostawi konta nawet haslo nie musi byc aktualne. Nabywca bedzie mogl grac na swoim koncie w gry ktore kupil Gesior. No tak, ale ja chce przenieść swoje stare konto na czwórkę. Nie chce zakładać i wymyślać nowego. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Wystarczy,ze zostawi konta nawet haslo nie musi byc aktualne. Nabywca bedzie mogl grac na swoim koncie w gry ktore kupil Gesior. No tak, ale ja chce przenieść swoje stare konto na czwórkę. Nie chce zakładać i wymyślać nowego. Konto moze byc aktywne na dwoch ps3,ps vita i ps4. Wiec konto bedziesz mogl aktywowac na ps4. Zawsze jezeli bedzie problem to wchodzisz na strone sen i dezaktywujesz konta na wszyskich konsolach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi