Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Kabotyn za nocną sesyjke. Jednak klimat Fortecy i Ziby jest za(pipi)isty. Mega fun miałem wczoraj.

Oprócz łez polało się też wino.

Wynik przed alpagą http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/109914500/228767929/ i po alpadze http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/109916955/228767929/ :)

Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytania lae spruboje.

Mam na Ps3 battelfield 3 kupionego ze PS store. Dzis widzialem na Amazonie za 15€ Pakiet Premium. Bedzie mi to wszystko jakos razem wspolpracowac. Mam namysli sejwy, online pasy. Wie ktos cos moze. Podstawke mam kupiona w Polsce a Pakiet Premium bedzie z niemieckiego Amazona.

Panowie bez konsol (lub bez BF4) jak tam detoks? Odliczacie już dni do 29? do tego jeszcze te wszystkie udostępnione gejpleje z nowych konsol i jest masakra. Wygląda to wszystko świetnie.

na razie nie jest zle- nawet sie trzymam, zaskakujaco dobrze wrecz, choc chodze jakis osowialy troche... 

Cisnienie troche jest po ogladaniu filmikow z next genow oraz wieczorami, jak spac sie nie chce a godzina w miare wczesna jeszcze- az sie prosi o zapuszczenie konsoli, a tu trzeba sobie inne zajecia wynajdywac.

Wkurzajaca troche ta niepewnosc, kiedy konsole dostane- zadnych dat konkretnych nie ma, ale ogolnie w sumie luz. Kod na upgrade'a wbity, konto na pss doladowane- teraz czekam po prostu spokojnie na telefon ze sklepu.

PS: Podnioslo mnie troche na duchu, jak ziomek z roboty ktory na x1 preordera zlozyl, tez dzisiaj przyszedl skwaszony mowiac, ze nie wie, kiedy go dostanie i czy w ogole przed swietami ;)

Edytowane przez tommi

Ja praktycznie w ogole nie licze, ze dostane ja na premiere- kilka razy w sklepie pytalem i za kazdym razem to samo slysze: druga dostawa. Musialby sie jakis cud wydarzyc (wieksza dostawa niz sie spodziewali), ale praktycznie nie ma na to szans.

Wiem tylko tyle, ze na pewno do 24.12. dostane, po cichu licze ze w pierwszej polowie grudnia to bedzie. Moze reszcie sie bardziej poszczesci...

Tymczasem postanowilem sobie, ze do tego momentu przeczytam Biblie (a przynajmniej zaczne).

Edytowane przez tommi

ja niestety odpadam z zakupem PS4, przemyslalem sobie wszystko i najpierw chce zrobić prawo jazdy, a że fundusze mocno ograniczone musiałem wybierać między tym a tym. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Mam nadzieję, że w wakacje uda mi się popracować to może wtedy kupię swój egzemplarz.

Z mojej mordowni nie wyszlibyście :P Ja nie ćwiczę w jakiś Pure czy innych klubach dla lasek,tylko w typowej siłce z lat 70-tych,czyli brud,pot i krzywe ryje ;)

moze sie myle, ale zeby w takiej mordowni trenerem lokalnych kulturystow byc to chyba nie trzeba specjalnych papierow i certyfikatow?

@Danielski: dokladnie, ja tez sie do tej sieciowki z kazda kolejna wizyta coraz bardziej zrazam i kiedy tylko bedzie mozna, to gdzie indziej bede kupowal.

Edytowane przez tommi

ja po dzisiejszej wizycie w gs juz sam nie wiem. taki burdel ze glowa mala. wiem tylko tyle ze po wszystki mojego euro juz nie zobacza!

Powiedz mi, ty masz problemy z tym GS-em w UK?, IRL? DE? bo w Polsce to chyba nie ma tej sieci. Mnie pozytywnie zaskoczyli pare dni temu, wpadlem do nich zapytac sie kiedy beda mieli druga ture konsol a oni mi powiedzieli ze sie zalapie na 29 listopada, przesuneli sporo konsol z glebi kraju do Dublina i na 99% sie zalapie na premiere, maja zadzwonic we wtorek, potwierdzic i moge zaczynac swietowac.