Longstar 62 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Okolo 20 sierpnia, mialem sie nie zalapac. ale sie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 w irl longstar. skladalem 11 lipca ale namieszali jak w listopadzie przyszedlem wymienic moj ps3 i skasowali original preorder. nic to mam nadzieje ze bedzie okay ale tak jak pisze gry nie zobacza i kupowac bede tylko z amazona/ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza
nogus30 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ja dzisiaj byłem w GAME i na 100% ps4 będę miał na premierę, w środę idę już za nią zapłacić, żeby o północy tylko wejść odebrać konsolę i cisnąć do domu odpalać sprzed i nadrabiać zaległości w BF4. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Wyglada na to, ze na wyspach najlatwiej bedzie o zakup. Troche sie Nogus naczekales, ale czeka Cie nagroda na szczescie Nie zapomnij wbic na foruma i zapodac pierwsze wrazenia. PS: Nie wiem, czy przez to cholerne ps4 sie nie zlamie i konta na mordoksiazce nie zaloze... Licze, ze szybko to share na YT umozliwia... Edytowane 23 Listopada 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Na wyspach najlatwiej. Ja zlozylem pre-oredr'a 14 pazdziernika, a dzisiaj dzwonili, ze w piatek na premiera odbieram konsole. Huraaaaa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Na wyspach najlatwiej. Ja zlozylem pre-oredr'a 14 pazdziernika, a dzisiaj dzwonili, ze w piatek na premiera odbieram konsole. Huraaaaa!!!!! I w co ty będziesz grał na tej konsoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza
nogus30 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Kabotyn a gdzie składałeś preordera. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 ale bym sobie pogral... Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Na wyspach najlatwiej. Ja zlozylem pre-oredr'a 14 pazdziernika, a dzisiaj dzwonili, ze w piatek na premiera odbieram konsole. Huraaaaa!!!!! I w co ty będziesz grał na tej konsoli ? Sciagne tego crap BF4, zobacze co i jak, a potem bede molestowal Killzone:Shadowfall. Nogus: Zamowilem w HMV Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 ale bym sobie pogral... :confused: Wbij na twitcha i się zrelaksuj Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 nie znam, co to w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza
nogus30 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Bo w GAME z dostępnością nie jest tak różowo, wszyscy którzy zamówili po 6 sierpnia nie mają szans na PS4 w pierwszej turze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) nie znam, co to w ogole? Strona gdzie mozesz,ogladac jak ludzie graja w gry. http://www.twitch.tv/ Zeratul robi stream z bf4 na Xbox one http://www.twitch.tv/zeratulpl Edytowane 23 Listopada 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Podejrzewa, ze wszyscy uderzyli z pre-order'ami do sklepow stricite growych takich jak Game oraz duzych sklepow online jak Amazon. Mi w HMV, przy skladaniu zamowienia, koles powiedzial ze jestem 60 w kolejce. Wydawalo mi sie to odlegla "pozycja", i liczylem na konsole w polowie grudnia. A tu taka niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 no (pipi)a jak teraz bym nie dostal konsoli z preorderem z lipca to (pipi) wpadam tam z molotowem:) Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Nie rozumiem Danielski, przecież miałeś mieć konsole na premierę. W okresie letnim złożyłes pre-ordera w końcu. Ja dziś w sklepie byłem, wybrałem boundle pack'a z Killzone: Shadowfall (380 funtow zaplace- czyli 150 zl za gre wychodzi). Konsole odbieram z rana, a wieczorem po pracy testowanie sprzętu oraz gier. Znowu nie przespana nocka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Wyglada na to, ze na wyspach najlatwiej bedzie o zakup. Troche sie Nogus naczekales, ale czeka Cie nagroda na szczescie Nie zapomnij wbic na foruma i zapodac pierwsze wrazenia. PS: Nie wiem, czy przez to cholerne ps4 sie nie zlamie i konta na mordoksiazce nie zaloze... :confused: Licze, ze szybko to share na YT umozliwia... Dołącz do elity ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Nie rozumiem Danielski, przecież miałeś mieć konsole na premierę. W okresie letnim złożyłes pre-ordera w końcu. Ja dziś w sklepie byłem, wybrałem boundle pack'a z Killzone: Shadowfall (380 funtow zaplace- czyli 150 zl za gre wychodzi). Konsole odbieram z rana, a wieczorem po pracy testowanie sprzętu oraz gier. Znowu nie przespana nocka. mam od czerwca ale bylo zamieszanie bo w listopadzie wymienilem ps3 z grami i zamiast wrzucic kase na ten preorder to skasowali mi ten czerwcowy. na szczescie mialem paragon i musialem troszke prostowac. najlepsze ze w piatek doplacalem kase bo mialem tam pare rzeczy pozamawianych i pytam sie o moj preorder a pani ze mam z listopada wiec po swietach styczen luty. musialem nakrecac pokazywac preorder etc. dostalem zaproszenie na nocna premiere i przeprosiny za zamieszanie ale niesmak pozostal plus bede mial konsole w rece to wtedy bede 100% pewnosci. raczej dostane ale stres jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Nie wiem, czy przez to cholerne ps4 sie nie zlamie i konta na mordoksiazce nie zaloze... :confused: Dołącz do elity ;-) masz na mysli ten ponad miliard kont na calym swiecie? Faktycznie elita, nie ma co Edytowane 25 Listopada 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Moze by zorganizowac jakis mecz premierowy w piatek wieczorem, wszyscy sie zaopatrza w ps4+BF i sie ladnie przedstawimy na serwerach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Panowie pojawił się cień nadzieji dzięki zmianie polityki i w piątek ruszam na polowanie mam nadzieję, że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Moze by zorganizowac jakis mecz premierowy w piatek wieczorem, wszyscy sie zaopatrza w ps4+BF i sie ladnie przedstawimy na serwerach ;] zobaczymy, ilu bedzie tych wszystkich- trzech? Panowie pojawił się cień nadzieji dzięki zmianie polityki i w piątek ruszam na polowanie mam nadzieję, że się uda. tzn.? jednak jeszcze przez pare miechow pks/mpk cisniesz? Powodzenia w piatek w kazdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Autobusy są tańsze generalnie prawko to jedno, a samochód to drugie. Jego zakup i tak planowalem na po wakacjach jak uda mi się gdzieś zarobić. Dzięki, przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Autobusy są tańsze generalnie prawko to jedno, a samochód to drugie. Jego zakup i tak planowalem na po wakacjach jak uda mi się gdzieś zarobić. Dzięki, przyda się Pamiętaj by nie brać PS4 z Chin,chodzą ploty ze studenci zatrudnieni na linii sabotowali sporo egzemplarzy dając gorszej jakości pastę w ramach sprzeciwu za stawkę godzinową. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Panowie niestety mam pewne źródło i z dostępnością będzie dupa . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi