Bronas_ 29 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Moje żółwie co miałem pod PS3 działają. Testowałem z Zielem w czasie gry. USB i poszły tyle że nie mam osobnej regulacji głośności gra/czat ale jeszcze muszę sprawdzić może pójdą jak podłącze identycznie jak pod PS3 Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Na oceny za wcześnie ale tzw. pierwsze wrażenia są takie, że planowałem grać do białego rana a wyłączyłem grę ( wkur #$$@ ny ) o 00:30. Te 2,5h grania to w większości bezowocne próby dołączania do kumpli na serwerach, czekanie na zmianę teamu i ogarnianie poj #$^*% go menu i Battleloga. Jak już się udało dołączyć to gałki me oczne pieścił komunikat o jakimś durnym błędzie i ... ponowne uruchamianie BF4 ... i kolejne próby dołączenia do serwera... Potem ogarnąłem, że mogę dołączać z poziomu menu (Znajomi) konsoli! Jupi! Tyle, że jeśli serwer był pełny to dowiadywałem się o tym dopiero po powrocie do gry... Nieeee... to nie był przyjemny wieczór! Ostatnie parę meczyków spędziłem samotnie na ulubionym TDM i zrobiło się ociupinę fajniej - kosy wchodziły jak w masło, powoli sobie ogarniałem te wycinki map i klawiszologię... no i nie kończyłem z wynikami 3:13... Plusy: + nadal chce mi się grać + wspaniała grafa + jest płynnie (prawie cały czas) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 (edytowane) heh, po czytaniu o tych wszystkich waszych problemach od piatku jakos zeszlo mi cisnienie i nie mam juz takiego parcia na ps4+bf4 Zaczekam sobie spokojnie ten tydzien czy dwa i mam nadzieje, ze po tym jak juz pierwsza fala minie, na lajciku odbiore sobie konsole, wszystko ladnie odpale i od poczatku bede sie cieszyl gra Edytowane 1 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Ja takich problemów nie oświadczam i gra mi się za(pipi)iście, czy gra się nie zawieszała na PS3 ? zawieszała i chyba nikt nie miał nadziei że na nextgenach się to zmieni, lagów nie mam chyba że ostatnio na mekongu ale jak się gra na serwerze z południowej ameryki i pingiem 130 to tak musi być. Wczoraj zacny wieczór był w trybie Szturm i nawet dwie kosy od kabotyna nie zepsuły mi humoru, jedynie boję się o żonę Danielskiego bo przemoc wkracza do jego domu, a biedna dziewczyna nie ma komu się poskarżyć . Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Cholera skasowałem sobie BFa chciałem zamknąć aplikacje po wyjściu do menu i poszło się (pipi)ać, ech... Jeszcze raz muszę pobierać tyle danych. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Wczoraj w końcu grało się sympatycznie i wesoło z ekipą, ale chyba ani jednej rundy w pizdu nie dokończyliśmy bo zwiechy non stop. A już szczytem było jak nas wydupcyło przy stanie 7:6. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 (edytowane) Mówisz Gęsior o Tamie? Po spięciu pośladów wyprowadziliśmy zespól ze 100pkt straty na prowadzenie i ostatecznie zwyciężyliśmy czterema ticketami!!! A pod koniec większość zaliczyła zwisa... Ja dotrwałem do końca To był pierwszy epicki mecz tej generacji... co jest z tym durnym forum że nie działa mi opcja kopiuj/wklej? Edytowane 2 grudnia 2013 przez rob1979 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Musisz nacisnac control+shift+v Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Widzieliscie to!? Oko Saurona w postaci kinect'a kontroluje to co mowisz. Niewyobrazam sobie braku mozliwosci siarczystego bluzgania na przeciwnika podczas battlefield'owej sesji. Przeciez to nieodzowny element w tej grze. Nie rozumiem jak ludzie moga kupowac tego drogiego crap'a Xbone. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Bana w 3 minuty bym dostal, By the way, czy wy tez macie takie schizy jak sie kladziecie spac ze zamykacie oczy i ciagle widzicie czolgi, latajace granaty iid ?? :d Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 BF uzależnia panie ale spokojnie nie jesteś sam Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Ano uzależnia. Ja to dupy dałem dwa dni temu. Gram z mcluskim, 1:00 w nocy, ciche rozmowy, jest miło, nagle wpada żona do salonu i mięchem zaczyna rzucać. Okazało się, że zapomniałem podgrzać małemu mleka a ten właśnie wstał i się drze w niebogłosy :confused:. Wpierniczał zimne a mi głupio było jak cholera. Wybacz mcluski, że musiałeś tego słuchać i taka rada na przyszłość: zanim zaczniesz grać upewnij się, że wszystko jest ogarnięte Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 a czemu nie podgrzales jak juz sie zaczal drzec? Przeciez to chwile tylko trwa Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Na wojnie kazda sekunda jest bezcenna, sam o tym wiesz tommi. Wiesz ile fragow, punktow mozna zdobyc w czasie gotowania mleka A tak wogole, to zona powinna wykonywac obowiazki przy dziecku, kiedy partner styrany po pracy relaksuje sie przed konsola. Kobieca sluzba przy malym trwa obowiazkowe 24/h. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 @Tommi - nie aż tak szybko, żeby uspokoić małżowine no i małego przede wszystkim. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 musisz w indukcje zainwestowac,Gesior (pipi)a, gdzie ta konsola... Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Taaaa coś o tym wiem, mój szkrab zasypiał jedynie gdy śpiewałem mu Ksiądz Proboszcz Już Się Zbliża zespołu Piersi hehe Kabotyn, powiedz to mojej żonie hehe Ja tam pantofel jestem i aresztu waginalnego nie chcę ryzykować :-) Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Mam indukcje, ale do mleka używam podgrzewacza. W sensie wstawiam o wiele wcześniej butelkę z wodą do podgrzewacza a potem szybko wsypuje mleko jak się mały budzi i już. To jest wygodniejsze i szybsze. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Mój kumpel (bardzo odważny człowiek) na wspólnych wakacjach z rodzinami powiedział żonie leżąc na leżaku i pijąc piwo (przy okazji kolejnego dziecięcego wrzasku): -"kobieto, jesteś na macierzyńskim - zajmij się dzieckiem bo płacą Ci za to!!!" Co Ci szkodzi spróbować Gęsior? ? Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Taaaa coś o tym wiem, mój szkrab zasypiał jedynie gdy śpiewałem mu Ksiądz Proboszcz Już Się Zbliża zespołu Piersi hehe Kabotyn, powiedz to mojej żonie hehe Ja tam pantofel jestem i aresztu waginalnego nie chcę ryzykować :-) Musisz swoja kobiete nauczyc pewnych rzeczy. Na ponizszym filmiku specjalista w relacjach damsko-meskich, radzi kobiecie jak byc "prawdziwa" kobieta. Koniecznie pokaz to swojej zonie. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Taaaa coś o tym wiem, mój szkrab zasypiał jedynie gdy śpiewałem mu Ksiądz Proboszcz Już Się Zbliża zespołu Piersi hehe Kabotyn, powiedz to mojej żonie hehe Ja tam pantofel jestem i aresztu waginalnego nie chcę ryzykować :-) Myślę, że w obecnych czasach brzmi to dość hardkorowo Mój kumpel (bardzo odważny człowiek) na wspólnych wakacjach z rodzinami powiedział żonie leżąc na leżaku i pijąc piwo (przy okazji kolejnego dziecięcego wrzasku): -"kobieto, jesteś na macierzyńskim - zajmij się dzieckiem bo płacą Ci za to!!!" Co Ci szkodzi spróbować Gęsior? ? Już widze jak z liścia dostaje Ale dzięki za porade. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) Drum'n'Bass cały czas! Kto mi powie, że ten kawałek nie jest (pipi)a za(pipi)isty do wyżynania na Locker Room. Subwoofer na maksa, 150 decybeli, Sajga w łapę i jeeeeeeedziemy!!!! Edytowane 4 grudnia 2013 przez Gęsior Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Jak SAIGA na Locker to wchodzę ze SPAZZem Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Heh, dobre...Przypominają mi się czasy jak za małolata biegałem do najlepszego sklepu muzycznego w Wawie, do słynnej Dziupli na Ząbkowskiej i nagrywałem kasety z każdą formą punka i cięższych brzmień. Kasety ofkors zawsze 90-tki, najlepiej TDK albo BASF. Trzeba było zawsze lukać na taśmę po nagrywce bo lubili podmieniać taśmy na tańszy szajs. Ja zawsze swoje lakierem do paznokci znaczyłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi