danielskii 155 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 ka od piatku licze ze bada randomy ale dopiero od wczoraj zaczynam miec radio 1:1;) Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 nareszcie weekend, gracie dzisiaj w nocy? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 ja miałem być już wczoraj ale ostatnio mało śpię i padlem jak tylko poczułem łóżko, dzisiaj już będę Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 ja tam bynde lopatowac randomow;) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 skończyłem singla, więc pewnie w weekend zaczynam multi. dziś nie, ale sobota 100%. do czego zmierzam - słuchając wczoraj Waszych rozmów widzę, że kurev padnie milion bo co chwilę (pipi)A WYPYERDOLIŁO MNIE albo (pipi)A CO ZA MISTER LAG itd. choć tekst wieczoru nie wiem czyjego autorstwa bo nie rozróżniam, ale padł jak zostaliśmy chyba z Zielem i Mcluskim: "Wiecie co jest poyebane? Wszyscy (pipi)ują na tę gre i grają dalej. Jesteśmy uzależnieni." Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 No niestety, ciekaw jestem czy przyjdzie taki dzien ze odpalimy BF-a i wszystko bedzie ladnie chodzic bez zadnych problemow .... To kto sie pisze na partyjke wieczorem ? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Ja się pisze, kolejna dawka BFa jest konieczna Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 skończyłem singla, więc pewnie w weekend zaczynam multi. dziś nie, ale sobota 100%. do czego zmierzam - słuchając wczoraj Waszych rozmów widzę, że kurev padnie milion bo co chwilę (pipi)A WYPYERDOLIŁO MNIE albo (pipi)A CO ZA MISTER LAG itd. choć tekst wieczoru nie wiem czyjego autorstwa bo nie rozróżniam, ale padł jak zostaliśmy chyba z Zielem i Mcluskim: "Wiecie co jest poyebane? Wszyscy (pipi)ują na tę gre i grają dalej. Jesteśmy uzależnieni." No to chyba ja powiedziałem a mclusky się ze mną zgodził, że jest uzależniony Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 grudnia 2013 Postaram się wpaść choć na godzinkę Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Z innej beczki: siedzę w robocie, dzwoni żona i mówi: "słuchaj, jak będziesz wracał z pracy to nie zapomnij wsadzić dwóch butelek wina do kieszeni, żeby Cię nie zwiało". Moje kochanie Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Dzisiaj po tygodniowych nocnych sesjach z BeeFem jestem jak trup. Wczoraj, dodatkowo, stwierdziłem że skoro już prawie weekend to posiedzę dłużej i razem z trzema butelkami z podpisem pana Marka Suligi łupałem do 2 w nocy. Pobudka o 6:00 i od 7:00 w pracy. Głowa mnie boli i zasypiam. Jednak nie jestem terminatorem Gęsior, myślałem, że Ty zawsze masz butelki w kieszeniach Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 (edytowane) dobra, (pipi)a, koniec tego napierd.alania beze mnie- I'M FUCKIN' BACK!!! bylo ciezko, bylo ryzykownie, bylo niebezpiecznie, ale na szczescie sie udalo. potrzebne bylo zerwanie sie z pracy od razu po obiedzie i jazda 50 km za granice jak w jakims pieprz.onym cannonballu, bo choojki nie mogly odlozyc konsoli dla kogos, tylko wolna amerykanke na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" zorganizowali, ale od poczatku wierzylem w sukces i szczesliwie dalem rade (tak czy inaczej jednak nigdy wiecej nie kupie nic w tym gownianym sklepie). widzimy sie za jakies 40 GB Edytowane 6 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Mała rada, jeśli masz router i będzie wolno ściągało puść bezpośrednio omijając router. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 (edytowane) nie mam takej mozliwosci, bo router bierze sygnal z gniazdka telefonicznego i na wyjsciu ma kabel/wifi, ale ps mam od zawsze kablem podpiete, wiec mam nadzieje, ze jakos pojdzie. Premium i resogun juz pobrane i zainstalowane, patch pobrany i gotowy do instalacji, a BF4 i Chinska nawalnica sie sciagaja (za odpowiednio 85 i 25 minut maja byc gotowe). Generalnie nie idzie zle nawet musze przyznac- nie chce zapeszac, ale byc moze sie dzisiaj uda wbic na jakis serwer. PS+ tez wbite, integracja z FB zrobiona (misiu zaje.biscie wyglada w menu konsoli )- slowem jestem gotow Tak czy inaczej teraz musze na zakupy jechac, po powrocie wieczorem w tv mecz, a potem "Dystrykt 9", ktory chcialem od zawsze obejrzec, wiec jakos mi minie oczekiwanie mysle Jedyny zonk, ze jutro do znajomych żony w odwiedziny mamy jechac i pobudka wczesniejsza sie szykuje... :confused: Edytowane 6 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 ?!?!? Nie oglądałeś Dystryktu 9 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 no, w tv jeszcze nie bylo albo przegapilem, a w kinie tez nie bylem. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Dystrykt jest cienki. Wbijaj na serwy bo tam dopiero jest akcja Jak zwykle szeregowy Gęsior melduje się po 22:00. Joł. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Ja też dzisiaj film i potem BF. Mam butelkę Martinez Reserve Port (to o tym mówiłeś Gęsior?), zobaczymy ile wytrzymam. Raczej padnę wcześniej niż reszta Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 dystrykt jest za(pipi)isty a ja będę dopiero jutro. Czas zrobić K/D na poziomie 1... gat demit1 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 @Mclusky - tak, o tej butli mówiłem. Myślę, że będziesz zadowolony. Szczególnie za taką kasę. Zdrówko! Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Ja tak koło 22 wpadnie. Zobaczysz tommi przez pare dni będziesz podziwiał oprawę w nowym bf, a potem skoncentrujesz się na grze. 60 fps robi swoje. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Już myślałem Kabotyn, że napiszesz: "a potem wrócisz do BF3" Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 tommi pierwszy mecz to jest ładny strzał w pysk. Wszystko piękne i bardzo płynne. No i 60 (66?) chłopa na jednej mapie robi wrażenie. Ja melduję się ok 22. Napoje wyskokowe przygotowane. Jeszcze tylko naładować pada, zassać nowe mapy i można walczyć do rana. Od żony tfu.. mikołaja dostałem premium (w postaci zdrapek na 200 zł) Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Ok, to ja zaraz wychodze z wanny, robie drina i bede mordowal. Ratio 2.0 juz widac na horyzoncie Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 grudnia 2013 Tommi oglądaj Dystrykt, warto. Niski budżet, nieograni aktorzy, ale rewelacyjna historia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi