nogus30 0 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Tommi oglądaj Dystrykt, warto. Niski budżet, nieograni aktorzy, ale rewelacyjna historia.Racja film jak dla mnie rewelacja Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 wracam do domu wlasnie 45min i sie melduje. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 dystrykt sie nagra na dysk i poczeka- wlasnie wrocilem do domu,wlaczylem konsole i z zaskoczeniem osobiscie zaobserwowalem jak 100% gry wpada na dysk rowniutkie 4h i mam wszystko pobrane i zainstalowane- lacznie z paczem i dlc :] Mila niespodzianka- oby po wbiciu na serwer czekala kolejna jak tylko sie dzieciarnia polozy spac, melduje sie na placu boju w ogole ktos tam mial problem z transferem statsow- u mnie przy pierwszym odpalaniu gry sie zapytalo o pozwolenie i od razu to zrobilo. tylko sie troche zirytowalem, bo gold packa otworzylem i tylko 25% boost byl. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (pipi)a nie zapisał mi się filmik ze szturmu 21 killi w little bird i męczenie Danielskiego poszło się (pipi)ać. Po zakończonej rundzie wcisnąłem przycisk share i wyskoczył mi film wcisnąłem prześlij bo edytować nie mogłem bo chciało wyjść z gry, co robię źle Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Podczas edytowania trzeba wyjść z gry. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 No wiem dlatego nie chciałem edytować tylko wcisnąłem by wysłało taki filmik, i nic Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Ale masz go dalej na dysku przecież wiec nie możesz dać Share i udostępnij nawet teraz? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 cross game chat rządzi, bez kitu: danielskii: "idę na A!" kabotyn: "dzięki!" XD Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) czekaj czekaj zrodzę się na tobie Edytowane 7 grudnia 2013 przez hellspawn81 Cytuj
walek 96 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Wczoraj hellpsawn wyslal mi wiadomosc glosowa. Fajna sprawa! Czekam na pierwszego hatemail'a "glosowego", chiciaz w tym nowym BF ciezko na niego zapracowac. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 kuzwa od 15 siedze i pisze performance review moich ludzi z zespolu. maja szczescie ze wczoraj gra byla zacna to tez ppr beda mieli okay ale i tak zeby kuzwa nie zagrac w bf4 co to sie porobilo nic to jutro pogram z wami kutafoniki:) teraz koncze wale browca i pringelsa na mase i ide spac. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 grudnia 2013 Nic nie pograłem z wami przez weekend :[ , matematyka skutecznie zajęła mi czas, wczoraj tylko szybki Resogun i spać. Mam jeszcze jeden zjazd w tym roku, więc coś z wami pocisnę. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Panowie dla osób które tak jak ja zakładały drugie słuchawki by dzieciaki nie budzić jest łatwiejszy sposób. Wystarczy dzwięk z gry puścić na tą słuchawkę od PS4 ustawiłem w BF4 dzwięk z gry na 15% Voipa na 100% i jest super. Wiadomo jakość dzwięku nie ta sama ale do stycznia musi wystarczyć . Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Fajnie się gra tego rusha. Mając dobra ekipę można wykrecac ciekawe wyniki, co prawda nie takie jak na podboju ale liczy się fun, a nie cyferki (no dobra one też są fajne:)) - czyż nie? Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Panowie dla osób które tak jak ja zakładały drugie słuchawki by dzieciaki nie budzić jest łatwiejszy sposób. Wystarczy dzwięk z gry puścić na tą słuchawkę od PS4 ustawiłem w BF4 dzwięk z gry na 15% Voipa na 100% i jest super. Wiadomo jakość dzwięku nie ta sama ale do stycznia musi wystarczyć . Na szczęście moje GIOTECK'i z poprzedniej generacji działają bez zarzutu. Nie są oczywiście podłączone przez chinch+usb (tylko usb) ale działa wszystko w porządku. Nie mogę jedynie regulować osobno głośności dźwięków z gry i rozmów przez mikrofon. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 A W BF w menu nie możesz ? Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 A W BF w menu nie możesz ? nie no, oczywiście, że mogę w menu... po prostu nie działa regulacja niezależna na przewodzie słuchawkowym... Początkowe informacje o tym, że headsety z PS3 nie zadziałają na PS4 odbierałem z trwogą i faktycznie pierwsze godziny z dźwiękiem z TV i tym śmiesznym czymś od Sony w uchu były mało komfortowe (głównie dla rodziny). Jednak dzięki informacjom od niezastąpionych kolegów z internetuf podłączyłem sprawdzone słuchawki z mikrofonem i o dziwo - wszystko śmiga... Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Zielu obczaiłeś jaka bateria pasuje do DS4? Rzuć linka do tego filmiku z rozkręcaniem pada. Wczoraj gadaliśmy i dowiedziałem, że można podmienić te marne 1000 mAh na coś bardziej żywotnego. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 co to masz Kaczor za słuchawki dokładnie? Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 co to masz Kaczor za słuchawki dokładnie? Gioteck EX-05 http://www.ceneo.pl/20125273 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 grudnia 2013 Jest tak jak pisze Zielu, można sobie wszystko ustawić przez menu w grze, całą głośność, osobno VOIP, osobno grę. Do tego można typ dźwięku przełączyć z War Tapes na słuchawki. A w menu konsoli puścić cały dźwięk na słuchawki. Podłączyłem do pada słuchawki z telefonu (Sony MH750) i daje to radę, nie jest tak jak na bezprzewodowych słuchawkach do konsoli które działały na PS3 a teraz trzeba czekać łatkę, żeby znów mieć przestrzenny dźwięk. Ale jako tymczasowe rozwiązanie jest do zaakceptowania, tym bardziej, że jest bez kosztowe. 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 i jak się sprawdzają? Na nich grales też na PS3? Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Jest tak jak pisze Zielu, można sobie wszystko ustawić przez menu w grze, całą głośność, osobno VOIP, osobno grę. Do tego można typ dźwięku przełączyć z War Tapes na słuchawki. A w menu konsoli puścić cały dźwięk na słuchawki. Podłączyłem do pada słuchawki z telefonu (Sony MH750) i daje to radę, nie jest tak jak na bezprzewodowych słuchawkach do konsoli które działały na PS3 a teraz trzeba czekać łatkę, żeby znów mieć przestrzenny dźwięk. Ale jako tymczasowe rozwiązanie jest do zaakceptowania, tym bardziej, że jest bez kosztowe. Co z mikrofonem? Słyszysz wszystkich, ale nie możesz nic powiedzieć? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Panowie dla osób które tak jak ja zakładały drugie słuchawki by dzieciaki nie budzić jest łatwiejszy sposób. Wystarczy dzwięk z gry puścić na tą słuchawkę od PS4 ustawiłem w BF4 dzwięk z gry na 15% Voipa na 100% i jest super. Wiadomo jakość dzwięku nie ta sama ale do stycznia musi wystarczyć . Zielu, ale co to za usprawnienie? Masz wtedy dzwiek z gry w mono przeciez... Lepiej juz zalozyc nauszniki dotatkowe. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 grudnia 2013 Jest tak jak pisze Zielu, można sobie wszystko ustawić przez menu w grze, całą głośność, osobno VOIP, osobno grę. Do tego można typ dźwięku przełączyć z War Tapes na słuchawki. A w menu konsoli puścić cały dźwięk na słuchawki. Podłączyłem do pada słuchawki z telefonu (Sony MH750) i daje to radę, nie jest tak jak na bezprzewodowych słuchawkach do konsoli które działały na PS3 a teraz trzeba czekać łatkę, żeby znów mieć przestrzenny dźwięk. Ale jako tymczasowe rozwiązanie jest do zaakceptowania, tym bardziej, że jest bez kosztowe. Co z mikrofonem? Słyszysz wszystkich, ale nie możesz nic powiedzieć? Działają normalnie, to słuchawki z telefonu, więc mają mikrofon. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi