mclusky 776 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Kurczę blaszka przeca moja żona ma Xperie i w zestawie były podobne słuchawki. Sprawdzę to jak wrócę do domu Awaryjnie podłączałem stare słuchawki Sony do TV, ale kabel wisiał mi przez cały pokój i pod słuchawkami miałem ten super-fajny-nowy HS co nie było wygodne. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Gumiś - sprawdzają się doskonale - na PS4 nawet lepiej bo podpinam je tylko przewodem USB... Jakość dźwięku jest świetna ale w BF4 to nie ma żadnego znaczenia bo i tak słyszysz tylko Danielskiego i Łebiego Kupowałem je na brytyjskim Amazonie bodajże bo wychodziło duuużo taniej niż w Polsce... Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 sprawdze sobie bo nie mam tych sonowek już, a na tym z zestawu długo nie pociagne. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) Gumiś, powinny się sprawdzić każde słuchawki z zestawu głośnomówiącego do telefonu z jackiem 3,5 mm i trzema nacięciami, tak jak na zdjęciu. Kurczę blaszka przeca moja żona ma Xperie i w zestawie były podobne słuchawki. Sprawdzę to jak wrócę do domu Awaryjnie podłączałem stare słuchawki Sony do TV, ale kabel wisiał mi przez cały pokój i pod słuchawkami miałem ten super-fajny-nowy HS co nie było wygodne. Ten wiszący kabel przez pokój właśnie zdecydował, żeby poszukać innych rozwiązań, a to okazało się łatwiejsze niż myślałem. Tak jak pisałem, traktuję to jako rozwiązanie tymczasowe, czekam na łatkę do oficjalnego headsetu Sony 7.1. Jak to nie zadziała, u Sony wszystko jest możliwe, to zmieniam słuchawki, bo nie będę grał na kablu na nextgenie. Tylko, że najtańsze działające na PS4 rozwiązanie jakie znalazłem kosztuje 150 funtów: http://www.amazon.co.uk/Turtle-Beach-PX4-Wireless-Headset/dp/B00EI4V3X2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1386142490&sr=8-1&keywords=Turtle+Beach+PX4 Edytowane 9 grudnia 2013 przez Pryxfus Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 wlasnie mi przypomnieliscie, ze mialem sluchawki od iphone'a przetestowac- zapomnialem zupelnie. moze dzisiaj... Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Ja chce ogólnie kupić jakiś headset lepszy, jak mi się nic innego nie spodoba to po latce wrócę do HS Sony 7.1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) z tego, co sie ostatnio (bardzo pobieznie) rozejrzalem, to ciezko znalezc od nie-sony jakis hs bezprzewodowy. Chyba wszystkie, ktore widzialem, byly na kablu. Edytowane 9 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 jeśli kabel jest dosyć długi to nie będzie to problemem ale ten sony wcale nie jest drogi więc może przy nim zostanę. Zobaczy się jeszcze. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 jest niedrogi, jakosc dzwieku do multi ok, do tego bezprzewodowy i przede wszystkim mega wygodny, co przy wielogodzinnym graniu nie jest bez znaczenia. Jak dla mnie bomba, nie mam zamiaru go wymieniac na nic innego. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Tommi - miałem go i wszystko co piszesz jest w 100% prawdą - też byłem z niego mega zadowolony. Poczytam trochę i zdecyduje. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Tommi wolę takie rozwiązanie jak przedstawiłem bo niestety i tak mam dziadowskie słuchawki logitecha niby stereo ale to i tak nie to co w Sony 5.1 więc przecierpię. A przynajmniej nie ciągnie mi się kabel przez cały salon, Co do baterii to jeszcze nie zagłębiałem się w temat bo nie miałem czasu, a co do filmiku to proszę o to on Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) ja nauszniki na szczescie bezprzewodowe mam, wiec problem kabla odpada. serio ktos z was rozwaza grzebanie w padzie i wymiane aku?? ja w sobote przed graniem w 3-metrowy przedluzacz kabla usb zainwestowalem. Juz pierwszej nocy sie sprawdzilo- polecam, naprawde sie przydaje jak brak pradu znienacka przycisnie. Edytowane 9 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Ja taką opcję rozważam bo to XXI wiek a nie podłączać codziennie pada. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Ja też mam przedłużacz do USB i daje radę w nocy, jak żona się nie kręci. W dzień musi niestety nakuwriać salta nad kablami XXI wiek... Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 ja polecam po prostu dwa pady - na jednym gramy, drugi do ładowania. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Tia drugi pad i jeszcze do tego ta stacionarna ładowarka, słyszysz Mclusky twój zakup wózka się oddala ale za to nie będziesz musiał ładować tak często pada Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) ja polecam po prostu dwa pady - na jednym gramy, drugi do ładowania. dlatego wlasnie nie kumam zupelnie, dlaczego sony nie pojdzie po rozum do glowy i nie zrobi jak MS padow na normalne aku AA. W X360 zawsze mialem naladowany drugi komplet aku- jak sie w padzie wyczerpaly, to szybka wymiana i za pare sek. mozna dalej ciorac. Piekna sprawa. Z cross chatem jedna generacje im zajelo, zanim pomysl MS skopiowali- z tym byc moze jeszcze jednej potrzebuja... e: dodam jeszcze, ze do pada w X360 mialem o ile dobrze pamietam aku 2x2700 mAh. Zapominasz przy nich, gdzie odlozyles ladowarke Edytowane 9 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Tia drugi pad i jeszcze do tego ta stacionarna ładowarka, słyszysz Mclusky twój zakup wózka się oddala ale za to nie będziesz musiał ładować tak często pada nie nie, drugi ładuje się po USB w czasie grania. A drugi pad pod granie z żoną w Trine itp. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 grudnia 2013 Przecież pad teraz ładuje się nawet jak konsola jest wyłączona, więc w czym problem? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 mi sie ostatnio nie naladowal, nie wiem czemu. Podpiety byl przez przedluzacz- nie wiem, czy to moze miec jakis wplyw. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Przecież pad teraz ładuje się nawet jak konsola jest wyłączona, więc w czym problem? w sensie "w czuwaniu", nie wyłączona całkiem Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 zaraz, zaraz - on się ląduje ale w trybie czuwania, a nie jak konsola jest całkowicie wyłączona - chyba że się mylę? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 nie mylisz sie masz racje. to je amelinium tego nie pomalujesz. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 spier.dolili impreze te lachy z sony. nie moge zalaczyc czata. ja sie pytam skosnookie piz.dy jak grac? no jak grac?! Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 FFS Danielski ogarnij sie, PSN service do 1 w nocy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi