mclusky 776 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 zaraz, zaraz - on się ląduje ale w trybie czuwania, a nie jak konsola jest całkowicie wyłączona - chyba że się mylę? Ładuje, ale jak włączysz odpowiednią opcję i zostawisz konsolę w trybie czuwania. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 MC ten orzeł u ciebie ze 100 to kompletne odznaczenie czy są jeszcze jakieś inne? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Litwin dlc dodalo 10lev. Zakladajac,ze kazde dlc bedzie dodawac 10lev to maks bedzie 150 lev. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 O ja,to za 4 miechy nowy Bf bo nie będzie co zdobywać. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 te levele leca jak szalone, ale tylko na boostach, normalnie wcale tak szybko i latwo nie jest. Przyklad: noc z pt na sob (bez zadnych boostow): 1 lvl noc z sob na nd (double xp plus boosty): 6,5 lvl Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Nowy bf dopiero 2015. W 2014 maja titanfall. I obstawiam,ze magicznie seria moh wroci do zycia na e3 2014 za sprawa Dice LA Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 (edytowane) Lepiej niech Star Wars na silniku Frostbite wyjdzie.Co do lvl to ja rzadko wbijałem więcej niż 1 dziennie,dla mnie to mega minus tej części. Edytowane 10 grudnia 2013 przez Litwin25 Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 100 wbiłem w 137 godzin( miesiąc i parę dni) w BF3 nie wiem ile godzin ale jakoś koło roku mi to zajęło. Z tą różnica że teraz jakieś 2x Xp premie cuda natomiast w Bf3 nawet premium nie miałem. Jednak model z Bf3 dawał mi więcej satysfakcji. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Zielu, gratulacje Za bardzo nie ma czego było by dużo wcześniej ale często grałem na szturmie a tam punkty już nie lecą jak na CQ. Zresztą nie miałem spiny do 100 by powiem wam że Szturm i Unicestwienie daje mi większy fun. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 masakra jak szybko Wam to idzie. W sensie z jednej strony, że jesteście dobrzy (elyta Polski wg Battleloga), z drugiej strony mega regres trudności i kolejnych leveli względem poprzednich tytułów. Wbić 50tke w BC2 to trzeba było mieć jaja, cierpliwość i dużo godzin, w BF3 w pewnym momencie tez szło wolniej. A tutaj? 150 godzin i setka? WTF? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 11 grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 grudnia 2013 Nie umniejszam osiągnięciom Zielowi (Gratuluję!!), Mcluskiemu i Bronasowi, ale to wszystko przez boosty do Expa, wywaliłbym je z gry ot co. Z drugiej strony gdyby nie było 2XP weekendów w BF3 to za cholerę nie wbiłbym bym setnego orła :] Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 To nie jest żadna tajemnica i rozmawialiśmy o tym wielokrotnie - te boosty zepsuły radochę ze zdobywania 100 wrony! Dużo bardziej cieszą mnie 50 i 100 w poprzednich częściach BeeFa. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) hmm, pozwolcie ze zapytam: moze sie myle, ale te boosty chyba same sie nie wlaczaly? Jak Wam one psuly radoche i satysfakcje z progresu czy setki, to po cholere je odpalaliscie? Ktos Wam bronil ciulac mozolnie punkty przez 500h zamiast przez 150? Trzeba bylo je olac i potem moglibyscie nosic dumnie podniesione glowy chwalac sie wszem i wobec, ze jako jedyni twardziele bez tego zrobiliscie orla... Bez obrazy, ale skoro z nich sami na maksa korzystaliscie, to powiniscie teraz siedziec cicho i oszczedzic sobie tego typu tekstow... A nie najpierw (pipi)a na zlamanie karku jeden przez drugiego, byle szybciej ta setke zdobyc, a potem placz, ze za szybko i ze boosty be. Edytowane 11 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 hmm, pozwolcie ze zapytam: moze sie myle, ale te boosty chyba same sie nie wlaczaly? Jak Wam one psuly radoche i satysfakcje z progresu czy setki odbieraly, to po cholere je odpalaliscie? Ktos Wam bronil ciulac mozolnie punkty przez 500h zamiast przez 150? Trzeba bylo je olac i potem moglibyscie nosic dumnie podniesione czola chwalac sie wszem i wobec, ze jako jedyni twardziele bez tego zrobiliscie orla... Bez obrazy, ale skoro z nich na maksa korzystaliscie, to moim zdaniem powiniscie teraz siedziec cicho jesli chodzi o tego typu teksty... Dodał bym jescze że nie potrzebnie konsole odpalałem jak przez tydzien było dla wszystkich 2XP. Następnym razem jak znajde 100 zł na ulicy tez nie podniose bo za latwo by mi było. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Chodzi o to, zebys nie plakal ze jest CI za latwo po tym, jak juz ta setke znajdziesz i podniesiesz. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Ja nie włączyłem ani razu Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) Ja nie włączyłem ani razu Edytowane 11 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Bo to nałogi są hehe (jak wszyscy tutaj) Najpierw wydoją flaszkę na wyścigi a potem klną, że za szybko pękła hehe Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) raz mialem wczoraj zarabista akcje na tej pustynnej mapie w chinach: ogolnie caly mecz zabawialem sie jezdzac motorem po obrzezach mapy i koszac kamperow. Raz zeskoczylem z motoru, ale ktos typa zastrzelil, a w miedzyczasie jakis kolo od nas zaczal sobie zakladac C4 na moj motor. Zanim skonczyl, to zdazylem na niego z powrotem wsiasc i odjechalem. Kolo chyba sie sfrustrowal, bo odpalil ladunki Zadnych obrazen nie odnioslem, ale wyrabalo mnie w powietrze jak z katapulty, ze przelecialem chyba pareset metrow, jak w jakims nitro circus Szczesliwie wyladowalem w poblizu czolgu, niedaleko ktorego byl kolejny kamper Niestety nie nagrywalem tego- od dzis standardowo wlaczam nagrywanie na poczatku grania w ogole to ciagle zapominam, ze w BF4 kierowca czolgu jadac sam nie ma skanera okolicy- poprobuje sobie kiedys podchodzenie ich i robienie im kuku na rozne sposoby Ta pustynna mapa sie swietnie do tego nadaje, bo ludzie czesto kampia czolgami na niej, ustawiajac sie na jakies skale i prujac w dol w kierunku flag. Edytowane 11 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 hmm, pozwolcie ze zapytam: moze sie myle, ale te boosty chyba same sie nie wlaczaly? Jak Wam one psuly radoche i satysfakcje z progresu czy setki, to po cholere je odpalaliscie? Ktos Wam bronil ciulac mozolnie punkty przez 500h zamiast przez 150? Trzeba bylo je olac i potem moglibyscie nosic dumnie podniesione glowy chwalac sie wszem i wobec, ze jako jedyni twardziele bez tego zrobiliscie orla... Bez obrazy, ale skoro z nich sami na maksa korzystaliscie, to powiniscie teraz siedziec cicho i oszczedzic sobie tego typu tekstow... A nie najpierw (pipi)a na zlamanie karku jeden przez drugiego, byle szybciej ta setke zdobyc, a potem placz, ze za szybko i ze boosty be. nie kumam - czyli miał nie grać bo było narzucone od góry podwójne HP? że jak? to nie chodzi tommi o to, że im było łatwo, tylko o to, że WSZYSTKIM GRACZOM JEST ŁATWIEJ i "nie granie" podczas boostu nie ma tutaj nic do rzeczy. Zmieniła się elitarność tego setnego orła. To, ze ktoś z nas będzie go zdobywać 500 godzin nie zmienia faktu, że inni zrobią to w 120. Pamiętacie to wrażenie jak wchodziło się na serwer w BC2 i nagle "o (pipi)a to pograliśmy" w przeciwnej drużynie 4-ch gości miało 50ty level?. Każdy wiedział, ze to oznacza możliwy srogi wpyerdol (nie zawsze of cors, ale jego prawdopodobieństwo rosło), a tutaj? Kolesie mają nabite już 107 levele i czy jest jakieś przejęcie? Nie bardzo. tommi konsola nagrywa cały czas, po dobrej akcji po prostu naciśnij share i już masz zapisane ostatnie 15 min rozgrywki. nie musisz nic uruchamiać. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 tommi konsola nagrywa cały czas, po dobrej akcji po prostu naciśnij share i już masz zapisane ostatnie 15 min rozgrywki. nie musisz nic uruchamiać. Niekoniecznie. Wczoraj chciałem wrzucić filmik z niezłą akcją na Locker (odradzam się, nie mam broni, przede mną czerwony trójkąt, nagle dostaję w łeb i na killcamie widzę jak pojawia się przeciwnik i robi moonwalk'a ), niestety po kliknięciu share widziałem ten fragment, ale jak chciałem go wysłać chwilę później to zniknął. Zapisany plik kończył się dużo przed tym co chciałem wysłać. Sorry, ale ja nie czaję tego nagrywania. Kiedy już myślałem, że wiem o co chodzi to robię coś takiego jak wczoraj... Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 w ogole to ciagle zapominam, ze w BF4 kierowca czolgu jadac sam nie ma skanera okolicy- poprobuje sobie kiedys podchodzenie ich i robienie im kuku na rozne sposoby Ta pustynna mapa sie swietnie do tego nadaje, bo ludzie czesto kampia czolgami na niej, ustawiajac sie na jakies skale i prujac w dol w kierunku flag. Och jak ja uwielbiam podkladać c4 na żelastwo! Najlepiej jak dorwę nieostrożną załogę gdzieś między budynkami czy skałami, z dzikim okrzykiem rzucam się na czołg z okien lub wyżej położonej skały, z C4 w dłoni, naklejam te wybuchowe stickery i (pipi)m w podskokach krzycząc allah akbar! hehe Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) nie kumam - czyli miał nie grać bo było narzucone od góry podwójne HP? że jak? chodzi o boosty, nie o double xp, bo to je sie wlacza samodzielnie. to nie chodzi tommi o to, że im było łatwo (...) "nie granie" podczas boostu nie ma tutaj nic do rzeczy. Ja tam wyczytalem co innego: te boosty zepsuły radochę ze zdobywania 100 wrony! Dużo bardziej cieszą mnie 50 i 100 w poprzednich częściach BeeFa. model z Bf3 dawał mi więcej satysfakcji. Edytowane 11 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Wtedy się nad tym nie zastanawiałem. Dali dopalacze to je włączyłem. Teraz pewnie zrobiłbym to samo bo gdybym wbił setę po 180 czy 200h to niewiele by to zmieniło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi