tommi 345 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 hehe, do czego to doszlo- wczoraj wpadlo mi wiecej killi minami przeciwpancernymi, niz nozem Sorry pamowie że tak wczoraj zniknąłem ale syn mi się obudził z płaczem, brzuch go bolał i trochę zedzło zanim znowu zasnoł. jakas epidemia chyba- moja corka ostatnio to samo miala (w ktorys dzien trzy razy zwymiotowala do tego), w przedszkolu mowia ze duzo dzieci to dopadlo (wirus jakis ponoc). Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 kozbino krakowski melepeto szejku ty jeden. czytaj zaproszenia ty szybciej wysylam to znaczy ze jest miejsce na czacie/w zespole:) Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Ja też wymiękłem i się zmyłem... bo zwyczjnie usnąłem na tym dużym trybie z bombą... takie to mniej więcej ekscytujące jak obserwowanie schnącej farby... za to china rising rządzi bezdyskusyjnie. grało się fantastycznie Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 e, ale mała bomba to wesoła zabawa jest (5vs5) danielskii, ja chyba mam coś zyebane z powiadomieniami, bo ni ch,uja ich w trakcie gry nie widzę. Potem koło 01.30 ja wyłączem plejkę to widziałem, że 26 minut temu (czyli koło pierwszej) wysłałeś mi inwajt. a ch,uj narazie i tak dalej ciągnę jako kamp szmata. Cytuj
Gość Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Danielski farmazonów naopowiadał, że ta "duża" bomba to takie frykasy, a to chuynia z grzybnią jest. Nie to co kameralna minibomba dla elity garbatych hybryd. Kto grał rusha na świńskich mapach? Ja się chyba nigdy do conquesta nie przekonam mimo, że mapy ładne i "dobre" to potrzebuje szybszej akcji. No ale nie jest już jak w podstawce, że conquest mnie męczył, także nie wyrzucam ich z jadłospisu bo jakiś fun dają, muszę tylko nad nimi popracować. Aaaa w ogóle co mi się w domu porobiło xD Moja ABSOLUTNIE NIEGRAJĄCA dziewczyna pyta mnie się dzisiaj ile drugi pad do pleja kosztuje i czy tyle samo chcą za czerwony i czy mikołaj dałby radę jej dorzucić pod choinkę takowy, a do tego tą grę ze smokami (puściłem jej niedawno trailer Trine 2)... W święta kobiety też mówią ludzkim głosem xD Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Kupiłem Premium. Nienawidzę DICE, EA i siebie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Kupiłem Premium. Nienawidzę DICE, EA i siebie Żona pewnie myśl teraz tak o Tobie A tak na serio witaj w rodzinie PREMIUM Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Kupiłem Premium. Nienawidzę DICE, EA i siebie Nie odzywaj sie do mnie Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Cii żona nic nie wie. Tak zakręciłem, że może nawet się nie dowie Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Premium sremium ale kupić konsole dla jednej, niedopracowanej gry to trzeba być poj.ebem... hehe Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Premium sremium ale kupić konsole dla jednej, niedopracowanej gry to trzeba być poj.ebem... hehe dzięki Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 (edytowane) Kupiłem Premium. Nienawidzę DICE, EA i siebie ehehe, wiedzialem, ze sie zlamie to co, dzisiaj chiny? Edytowane 22 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
walek 96 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Kupiłem Premium. Nienawidzę DICE, EA i siebie ehehe, wiedzialem, ze sie zlamie to co, dzisiaj chiny? Niewiarygodne, wczesniej tommi byles ortodoksyjnym wyznawca Close quarter w BF3, a teraz non-sto "chninszczyzna". Ogromne mapy, pojazdy, i ogolnie rozpierducha wszystkim co dysponuje wspolczesne pole walki made in China. Podobno kobieta zmienna jest, bo tak brzmi prawda absolutna o plci pieknej. Jednak chyba sa od tego wyjatki. ) Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 @ Pryx and Zielu. wiem ze czekacie na 2ga czesc Hobbita. Powiem tak warto:) co mi sie podobalo to duza czesc filmu jest dosc mroczna jak pierwsza czesc wladcy no i ta elfka. Szarpalbym jak cygan koze w agrescie! Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 @Kabotyn: ja po prostu kocham BF-a Cytuj
dApo 313 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 halo czy wszyscy już śpią? pograł bym z kimś Cytuj
Gość Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Wszyscy by tylko w grę grali, a robić nima komu!! Cytuj
dApo 313 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 (edytowane) ja już się narobiłem w tym roku hehe edit. przeglądałem raporty bitewne i znalazłem takie coś http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/32/414883626526471552/285616190/ najwięcej reanimacji w rundzie hehe Edytowane 23 grudnia 2013 przez dApo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 @ Pryx and Zielu. wiem ze czekacie na 2ga czesc Hobbita. Powiem tak warto:) co mi sie podobalo to duza czesc filmu jest dosc mroczna jak pierwsza czesc wladcy no i ta elfka. Szarpalbym jak cygan koze w agrescie! Bilet już kupiony idę w piątek na 19 więc jak wróce włączam BF i zdam relację . Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 @ Pryx and Zielu. wiem ze czekacie na 2ga czesc Hobbita. Powiem tak warto:) co mi sie podobalo to duza czesc filmu jest dosc mroczna jak pierwsza czesc wladcy no i ta elfka. Szarpalbym jak cygan koze w agrescie! Bilet już kupiony idę w piątek na 19 więc jak wróce włączam BF i zdam relację . Ja mam na środę. Wolę iść do kina, niż gości przyjmować / odwiedzać. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Ja to przez chwilę myślałem o kinie, ale chyba jednak zawitam do zatoki piratów za parę tygodni Wczoraj chwilę łupałem na mapach Ping-pong Rising. Dobre są, klimat dobry. Faktycznie, że faktycznie przypominają momentami Vietnam, ale jak dla mnie mapy są trochę za duże, a mecze za krótkie. Nie ma sensu grać tam samemu bo można się zanudzić i przy tym dostać ostro po rufie. Na pustynnej chyba nawet nie odwiedziłem każdej flagi. Zdecydowanie najlepsza jest mapka z jaskiniami i dżunglą (czy raczej jej namiastką). Pustynia wygląda rewelacyjnie, prawie czułem piach w pysku. Dzisiaj tam wracam, ale póki co mapy z podstawy biją te z dodatku na łeb. Bronas, sorry za wygonienie Was z Waszej imprezy - to się więcej nie powtórzy Cytuj
dApo 313 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 http://pl.twitch.tv/xkrysis stream z drugiego uderzenia Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 wczoraj pierwszy raz podskoczyła mi żyłka przy graniu snajperem. W drugiej ekipie też znalazł się taki szmaciarz jak ja i zrobiło się ciekawie. Polowaliśmy na siebie przez całą mapę, gdzieś tam w tle drużyny walczyły o Szturm a dla nas to był typowy Deathmatch 1on1. Ta satysfakcja kiedy strzelasz ułamek sekundy wcześniej, od razu się chowasz a chwilę potem widzisz swoją serię punktów za headshota (czyli jednak doleciało). No przyznaję, że było miło. Problem jest tylko kiedy na przeciw Ciebie staje koleś co ma wszystko odblokowane i spory level snajperem, wtedy spokojnie przegrywasz 11 do 3.... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 23 grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 grudnia 2013 @ Pryx and Zielu. wiem ze czekacie na 2ga czesc Hobbita. Powiem tak warto:) co mi sie podobalo to duza czesc filmu jest dosc mroczna jak pierwsza czesc wladcy no i ta elfka. Szarpalbym jak cygan koze w agrescie! Też idę w pierwszy dzień świąt, zresztą tak jak rok temu na pierwszą część ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi