tommi 345 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) do jutra spokojnie zdazysz. Przeciez to takie latwe- kazdy lamer siedzac na respie w tym no-skill-pojezdzie robi pewnie co najmniej 30-0. Wbij na jeden mecz, 15-20 min. i po sprawie (jeszcze fame na forumie bedzie). Dajesz! Edytowane 13 Stycznia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zacznijmy od tego, że nie będę ferował z czym przesadzili w tej maszynie bo na razie za mało nią jeździłem. Z punktu widzenia szalonego taliba kamikaze, biegajacego z C4 w łapie, którym to uwielbiam bywać (rakietki-sretki, prawdziwe, twarde człony walczą z czołgami tylko w zwarciu! hjehjehje ), są jedynie za szybkie dla piechura w trampkach (ale od czego są motory, quady i wszystko to co pozwala z siebie zrobić pędzący dyliżans z dynamitem ). Jakoś nie zauważyłem bym częściej ginął z rąk strzelca AA niż z łap gunnera w czołgu. Przyjmując, że moc i celność arsenału AA jest w miarę ok (nie wnikam, nie czepiaj się tego zdania, przyjmijmy, że tak jest), to czy nie wystarczyło by zaimpementować czegoś w rodzaju odliczania do sudden death gdy AA wali za długo znajdując się poza polem walki. Tak zrobiono w BF2142 by ukrucić korzystanie z glitcha umozliwiajacego skitranie się na tytanie i prucie przez ściany, będąc jednocześnie nietykalnym. Dzałało to tylko w 1 punkcie (skrzydło tytana, u nas były by to np tereny HQ) było skuteczne i nie wymagało rozpruwania silnika gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Kabotyn, daj jakiś namiar na te nakładki na analogi o których kiedyś wspominałeś. Danke! edit: coś takiego? http://www.amazon.com/Grip-iT-Analog-Stick-Covers-PlayStation-4/dp/B003NSLGW2 Edytowane 14 Stycznia 2014 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja ostatnio zrobiłem eksperyment z control freak'ami, które miałem założone na DS3 ale tutaj nie nadają się do niczego. Za wysoko kciuki u mnie idą i jest mega niekomfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Kabotyn, daj jakiś namiar na te nakładki na analogi o których kiedyś wspominałeś. Danke! edit: coś takiego? http://www.amazon.com/Grip-iT-Analog-Stick-Covers-PlayStation-4 Co to za wynalazki!? Ja mam te po lewej stronie (jak w Ps3). W opakowaniu masz pare "wypuklych" i "wkleslych"... Nie podchodza ci te analogi w DS4? http://www.amazon.co.uk/Assecure-silicone-thumbstick-Playstation-controller/dp/B00GEV5M8O/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1389710557&sr=8-4&keywords=ps3+thumbstick+grip Edytowane 14 Stycznia 2014 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja ostatnio zrobiłem eksperyment z control freak'ami, które miałem założone na DS3 ale tutaj nie nadają się do niczego. Za wysoko kciuki u mnie idą i jest mega niekomfortowo. mi sie w DS4 nadal sprawdza wysmienicie (tylko na prawa galke oczywiscie). Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Kabotyn, daj jakiś namiar na te nakładki na analogi o których kiedyś wspominałeś. Danke! edit: coś takiego? http://www.amazon.com/Grip-iT-Analog-Stick-Covers-PlayStation-4 Co to za wynalazki!? Ja mam te po lewej stronie (jak w Ps3). W opakowaniu masz pare "wypuklych" i "wkleslych"... Nie podchodza ci te analogi w DS4? http://www.amazon.co.uk/Assecure-silicone-thumbstick-Playstation-controller/dp/B00GEV5M8O/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1389710557&sr=8-4&keywords=ps3+thumbstick+grip To nie dla mnie. Chętnie bym spróbował, ale wcale te gały tak bardzo mi nie przeszkadzają. Tommi, nie żebym szpanował bo sam nie mam super statsów, ale masz k/d ratio 1,07 przy celności 8%. Spróbuj może jednak bez freek'ów Edytowane 14 Stycznia 2014 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) mclusky, mistrzem celnosci oczywiscie nie jestem, ale to 8% to glownie przez jezdzenie p-lot i nawalanie do piechoty, gdzie na koniec meczu masz czesto ok. 2%- zwyklymi gunami mam cos kolo 12%, wiec nie jest tak zle a z ratio to jeszcze ze 2-3 tyg. temu mialem 0,84 chyba- sprawdz za kolejne pare tyg., bedzie lepiej na pewno zreszta nawet i 1,07 to jak na mnie i tak bomba- w BF3 1,007 mialem na koniec :] Mozesz mi wierzyc, ze z freakami gra mi sie znacznie lepiej i zabijam z nimi czesciej Edytowane 14 Stycznia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Dla jednych cos jest trucizna, a dla drugich lekarstwem. Ja tam te kontrol freaki mialem minute, po czym wyladowaly w szufladzie. Zmniejszaja precyzje oraz, co najwazniejsze dla mnie, spowalniaja. Ja ciesze ze swojej nakladki, w koncu moge muskac kciukiem mojego analoga. Macie jakas teorie na temat braku serwerow na 32 graczy? Moja jest taka, ze dla konsolowego gracza wciskaja ten za(pipi)iaszczy tryb, aby mog w pelni podziwiac "true battlefield experience" przez jakis tam czas. Chca zaszczepic nam fantastycznocs 64 osobowych map. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Kabotyn, pardon doslownie z nieba mi spadles i dopiero po fakcie z zaskoczeniem zobaczylem, ze to Ty Edytowane 14 Stycznia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja ostatnio zrobiłem eksperyment z control freak'ami, które miałem założone na DS3 ale tutaj nie nadają się do niczego. Za wysoko kciuki u mnie idą i jest mega niekomfortowo. mi sie w DS4 nadal sprawdza wysmienicie (tylko na prawa galke oczywiscie). Ja po przesiadce z ds3+control freak na ds4 bez nakładki nie mogłem grać, za bardzo się już przyzwyczaiłem a na ds4 tak samo wygodnie mi się gra jak na ds3 (z nakładką rzecz jasna, też tylko na prawym analogu) http://www.amazon.co.uk/Kontrol-Freek-FPS-CLASSIC-XBOX/dp/B002R2JCNK/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1389784733&sr=1-2&keywords=KontrolFreek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kabotyn, kupił byś mi to gumowe ścierwo? Sprawdzę w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Gęsior spokojnie na Alledrogo kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Kabotyn, kupił byś mi to gumowe ścierwo? Sprawdzę w praniu. Chętnie dołączę się do zamówienia Faktycznie, że faktycznie są na alledrogo! Jestem wielce zdziwion bo freeków chyba do tej pory nie można znaleźć. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A to nie wiedziałem. Dzięki Hell. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kabotyn, kupił byś mi to gumowe ścierwo? Sprawdzę w praniu. Chętnie dołączę się do zamówienia Faktycznie, że faktycznie są na alledrogo! Jestem wielce zdziwion bo freeków chyba do tej pory nie można znaleźć. również są Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Łoooł obczajcie ten zestaw. Widział ktoś gdzie można to kupić https://pl.hama.com/001154060000/hama-zestaw-nak-adek-8w1-do-kontrolera-sony-ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A coś oprócz Hamy ktoś coś widział? No tu http://allegro.pl/zestaw-nakladek-8w1kontrolera-sony-ps4-i3884174812.html Tylko mi nie potrzebne wklęsłe. Wolałbym same wypukłe. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Te nakładki są do kupienia od dnia premiery PS4, jedno powiem hama ma najgorszy syf na rynku. Kupiłem kiedyś te nakładki na triggery na DS3 i popękały po paru tygodniach Edytowane 15 Stycznia 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Jest w takim razie coś innego? A coś oprócz Hamy ktoś coś widział? No tu http://allegro.pl/zestaw-nakladek-8w1kontrolera-sony-ps4-i3884174812.html Tylko mi nie potrzebne wklęsłe. Wolałbym same wypukłe. Dzięki Gęsior! Zastanawiam się czy jak kupię ten zestaw to pozostałe, oprócz wypukłych, nie trafią na wieczność do szuflady... Edytowane 15 Stycznia 2014 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Łoooł obczajcie ten zestaw. Widział ktoś gdzie można to kupić https://pl.hama.com/001154060000/hama-zestaw-nak-adek-8w1-do-kontrolera-sony-ps4 A coś oprócz Hamy ktoś coś widział? No tu http://allegro.pl/zestaw-nakladek-8w1kontrolera-sony-ps4-i3884174812.html Tylko mi nie potrzebne wklęsłe. Wolałbym same wypukłe. widzialem podobny zestaw roznych nakladek (moze nawet troche bardziej zroznicowany) w markecie elektronicznym u mnie, ale nie pamietam, od jakiego producenta. Chyba nawet wspominalem tu o tym... Byc moze nawet dzis bede tam w okolicy wiec moge sprawdzic gdyby kogos interesowalo. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) (pipi)a jeszcze sobie myszki pokupujcie i fragfx-y. Co to ma być, bo zaraz założę gips i sie (pipi)a skończy pie,rdololo Edytowane 15 Stycznia 2014 przez waldusthecyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Prawda kozbinio !!! same noskille z ratio poniżej 2.0 to się łapią brzytwy i kombinują z gumkami jak maturzysta na studniówce... Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Co zazdrość robi z ludźmi... ehhhh Kozbinio, nie martw się, jak już wygniesz ubezpieczyciela na tą kasę za łapkę (jak planowałeś) to będziesz mógł też sobie takie cudo zakupić! Wtedy tak jak my, będziesz mógł gardzić plebsem co to na gołych padach bez tjuningu grają. HA! ;P Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Prawda kozbinio !!! same noskille z ratio poniżej 2.0 to się łapią brzytwy i kombinują z gumkami jak maturzysta na studniówce... Te nakladki, to tylko upodobnienie analogow do tych jakie mamy w DualShock'u 3. Wklesle w DS4 to jakies niepotrozumienie, ze niby za(pipi)ista precyzja. Bzdura, one sa zle zaprojektowane, w Xbox'ie sa znacznie lepsze. Poza tym, ogromna sila nawyk do traydyjnych "grzybow" tez sie liczy. O tym Sony zapomnialo. Ps.Ok, zamowie wam nakladki, spoko roko koko... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi