hansior111 68 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 (edytowane) Kabotyn, mam tak mało czasu na granie, że szkoda mi go na latanie dla sztuki. A tak naprawdę muszę jeszcze kitę opanować, bo mi zawadza Edytowane 21 stycznia 2014 przez hansior111 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 o szit z kim ja tu rozmawiam ja j,ebie masakra. szkoda mi zawsze czasu na ten poligon, tyle rzeczy do zrobienia. eh może jakoś hobbistycznie spróbuję Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 (edytowane) ja na poligonie chwile posiedzialem w ktorys dzien, jak akurat dziecko nie spalo i mialem zakaz zabijania na ekranie Edytowane 21 stycznia 2014 przez tommi Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 właśnie teraz sobie odpaliłem testowo. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Latac to jedno, ale zeby jeszcze co nieco trafic tym heli. Tutaj jest moj filmik z poczatku grudnia, luknij sobie od 4:25. Dopiero sie uczylem, teraz jestem madafucka https://www.facebook.com/photo.php?v=1385821554999724&set=vb.100007156783625&type=2&theater Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 (edytowane) jak graliśmy klanówki BF3 zawsze cierpieliśmy na brak pilotów . Mapy jakie wybieraliśmy to przeważnie Bazar Kame na BL od paru dni czeka zaproszenie ;]. Mam nadzieje że kiedyś ruszą plutony,prywatne serwery i meczyki na BF4 to może jeszcze uratować tą grę jak dla mnie. trochę ludzi ze starego składu 1410 gra do tego jak koledzy z PSX by Nas wsparli mogło by być ciekawie edit : widzę kilku z Was od jakiegoś czasu już jest w plutonie Zielu, Kabotyn, Pryxfus, Gumiś ,Tommi , Zaproszenie dla Gęsiora wisi od kilku miesięcy . Ale chyba tylko Kabotyn coś z nami pograł a szkoda bo zabawa przednia była. Edytowane 21 stycznia 2014 przez Bronas_ Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 panowie 30 sierpnia w gdyni odbywa sie bieg komandosa:) moze by polaczyc przyjemne z pozytecznym i spotkac sie. wiem ze mamy zapalonych biegaczy& bf graczy (kozbinio, pryx) wiec idea pobiegania w blotku, na plazy a pozniej browarek i uderzenie do sopockich klubow na ciasne 18 letnie wakacyjne (pipi)eczki i zapoznanie sie nie jest glupia. jako ze jestem z 3miasta to o atrakcje po nie musicie sie martwic:) nigdy w życiu nie przebiegiem 20km... Ale chlanie na propsie No ja do 3M daleko nie mam. Danielski biagasz a my przygotujemy transparent i z redbullem z wódką na mecie na Ciebie czekamy, ołrajt? Ładnie Kabotyn wymiatasz. Muszę popróbować. Z innej beczki: wczoraj w nocy, po skończonym BF wpadłem na chwilę do Play Room czy jak to tam się nazywa, żeby obczaić jak to wygląda. Łebi kiedys opowiadał, że na impreze rusków trafił i było śmiesznie. Otóż ja wbiłem do chałupy jakiś 3 haburgerów, którzy maksymalnie skopcili się zielskiem. Na środku stolika stało ogromne, wodne bongo i takie chmury walili, że nic w tym pokoju nie było widać. Siedzieli tacy przymuleni i debile jeszcze to streamują. Taaa, mam nawet jakieś filmiki fonem nagrane, takie ps eye screener. 2 łepków i dziabnięta laska, non stop leciały od obserwujących zachęty w stylu: show your ass/boobs itp. Ludzie mają jednak nasr.ane we łbach. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Bronas, zapomnialem o tym, ale juz wszystko uzupelnilem. Sporo ludzi widze online grajacych w Bf-a ale czasami bywa ze kazdy gra inny tryb itd, ja wole grac ze znajomymi nawet w przeciwnej druzynie, zawsze to wieksze wyzwanie niz ubijac jakiegos (pipi)nietego malolata ktory potrafi tylko kampic gdzies w rogu albo na dachu. Organizacja dziewczyny! Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 no, od dzisiaj rozmawiacie z No.1 w p-lot w mojej krainie widzę kilku z Was od jakiegoś czasu już jest w plutonie Zielu, Kabotyn, Pryxfus, Gumiś ,Tommi , Zaproszenie dla Gęsiora wisi od kilku miesięcy . Ale chyba tylko Kabotyn coś z nami pograł a szkoda bo zabawa przednia była.zgadza sie, jestem juz od paru miesiecy po rozmowie z mcluskym, ktory mowil ze na 32 vs 32 bedziecie potrzebowac wiecej ludzi, ale poki co mam KOSĘ jako glowny pluton ustawiony. Gdybyscie mnie potrzebowali na trening czy mecz jakis to dawajcie znac. Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Bf4 tak sprzyja grze drużunowej że półki co nie ma żadnej organizacji. Coś się zacznie pewnie dopiero jak serwery będą. Treningów nigdy żadnych nie mieliśmy i raczej nie będziemy mieli. robiliśmy skład podział na drużyny i poszli. Dobrze nam to wychodziło. Później były próby taktyk, planów opisów i wtedy wszystko w dupe dostawaliśmy na naszym forum dalej jest tajny dział w którym było wszystko przygotowywane ,ale dostęp maja tylko zareestrowani żołnierze. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 stycznia 2014 Autor Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) Jak tylko wrócę do BFa, to chcę znów grać jak najbardziej drużynowo. Liczę na ogarniętych dowódców, mclusky, Zielu, czekam na rozkazy ;] Mam nadzieję, że farmienie punktów, wbijanie rang, masterowanie broni, każdy ma już za sobą i pogramy trochę bardziej drużynowo. EDIT. Jeśli chodzi u pluton, to na bez prywatnych serwerów nie ma na razie tematu. Możecie na mnie liczyć jak będzie wam brakować graczy i terminy przypasują. Edytowane 22 stycznia 2014 przez Pryxfus Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) Mam nadzieję, że farmienie punktów, wbijanie rang, masterowanie broni, każdy ma już za sobą. ja jeszcze potrzebuje paru tyg., potem obiecuje poprawe jesli chodzi o prywatne serwery, to im dluzej o tym mysle, tym bardziej jestem pewien, ze nie mam zamiaru brac w tym udzialu, a to z prostej przyczyny: pamietacie, ile problemow bylo czasem, zeby rozkrecic serwer na 24 graczy w BF3? Czasem z pol h w kilku trzeba bylo poswiecic. Tutaj, gdzie po pierwsze jest 64 graczy, po drugie jeszcze niewiele osob gra na ps4, tym bardziej marnie to widze. Nas jest po prostu zbyt malo. Poza tym sadzac rowniez po BF3 to za pare miechow zostanie nas tylko kilku, ktorzy regularnie cioraja w BF-a, a reszta sie zmyje na inne gry. Jednym slowem nie widze sensu (a tez i nie bardzo jestem chetny bulic im kolejna kase- i tak juz duzo ode mnie dostali jak za to, ile sie trzeba naw(pipi)iac przy tej grze). Edytowane 22 stycznia 2014 przez tommi Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Czy ja wiem czy zostanie kilku? Może być rożnie, użytkowników ps4 będzie tylko przybywać. Ja tam jestem dobrej myśli. Poza tym, jak już ktoś wcześniej wspomniał, nie musimy w jeden grać by na czacie chlać Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Czy ja wiem czy zostanie kilku? Może być rożnie, użytkowników ps4 będzie tylko przybywać. Ja tam jestem dobrej myśli. Poza tym, jak już ktoś wcześniej wspomniał, nie musimy w jeden grać by na czacie chlać ale do chlania na czacie nie potrzeba serwera wynajmowac. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Metro 500% wypełniał się błyskawicznie Forum vs World Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Luzik, serwer warto mieć. Może ciężko się zapełniało na PS3, ale były dni, gdzie łupałem na naszym serwie bez przerwy i przede wszystkim bez obawy, że jakiś debil mnie wyrzuci. Już chyba zapomnieliście o takich rodzynach Koszt jest niewielki jak podzieli się na więcej osób w porównaniu do korzyści w postaci własnej rotacji map, ilości ticketów i organizowaniu meczyków z innymi ekipami. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Mclusky, racje masz. Pamietam, że przy pierwszych wykupach serwera było więcej chętnych niż miejsc dla skladkowiczów. Co było pod koniec to już inna sprawa ale co się nagraliśmy bez nerwów o kicka to nasze. A nóż widelec dice wyskoczy z czymś na miarę Vietnama i będziemy kampić w bojówki ze szczęścia Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/32/425987779722912512/202192225/ Jakby ktoś wątpił w skuteczność Supporta (MG4/M249+termox2+granaty dymne+brak lasera) Biorę sobie perka z przygważdżaniem +50% i dodatkowymi Claymore'ami (można rozstawić wtedy aż 3 - fajna zabawa). Ogólnie sam jestem w stanie bronić tunelu pod C na Lockerze Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) moze i tak, ale osobiscie to nie dla mnie, tak stac piechociarzem w jednym miejscu z dwojnogiem. Zadna to zabawa- ja musze biegac, skakac, obchodzic, polowac... Zreszta jak stoje przez chwile w jednym miejscu, to od razu paranoje mam, ze zaraz blache strace, a od samego myslenia o kladzeniu sie na glebie to juz w ogole dostaje wysypki... ...ale Mendrek sie moze zainteresuje :] Edytowane 22 stycznia 2014 przez tommi Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 byscie pobiegali troche poza konsola to by sie odechcialo Wam tego kicania;) dwojnog, flaszka dobre amu, czacik i mozna sobie wesolo kampic! Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Ja nie używam dwójnoga. Jeśli chodzi o walkę przez tunele na Lockerze to taka mapa. Jak trzeba biegać (żeby odbić punkt C), to się biega. Jak się go już zabezpieczyło, to trzeba go bronić, a bezsensownie biegać. Chyba że chce się dostać parę kulek w łeb i przegrać. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 wlasnie dlatego nie kumam, jak mozna czerpac przyjemnosc z gry na tej mapie przy 64 typa. Nie bawi mnie jakos okopywanie sie po dwoch stronach jakiegos tunelu i wzajemne przerzucanie sie rpg i granatami... Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Jak dostajesz wpirdol, to nie dziwie Ci się, że Ci się nie podoba ;] Ja tam czerpie przyjemność z tego, że zabijam noobków, z granatami i RPG w rękach ;] Locker jest jedyną obecnie mapą z gameplayem w tym stylu, a ja lubię sobie urozmaicać rozgrywkę. Poza tym kiedyś jak grałem w papierowe RPG wymyśliłem sobie postać chemika, który biega w termowizji z granatami dymnymi. Na tej mapie mogę się tym setupem pobawić i mam bekę że to działa. Ja natomiast nie wiem jak można czerpać przyjemność kampiąc w PLOT-ce na obrzeżach mapy przez całą gre. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 O gustach się nie dyskutuje. Jeden lubi masowe morderstwa w chmurach dymu, inny łomotać hedszoty na 500 metrów, a jeszcze inny bezstresowo wciskać spust w p.lot. na obrzeżach mapy. I tak każdy prędzej czy później dostanie ode mnie kosę 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) Ja natomiast nie wiem jak można czerpać przyjemność kampiąc w PLOT-ce na obrzeżach mapy przez całą gre.ja tez nie wiem, takze odpjerdol sie. Edytowane 22 stycznia 2014 przez tommi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi