Gość Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 emsii - ja pierwsze oznaki zużycia gumy na lewej gale zauważyłem dzień po zakupie konsoli... WTF? A więc byłem blisko;p spoko, jak cos to pisz prosto na priv e: nie wiem naprawde, co Wy wyrabiacie z tymi padami (albo z jakiej serii konsole dostaliscie) Obejrzalem mojego i nie widze zadnych sladow zuzycia na grzybie (lewym, na prawym mam freaka). To o czym piszecie to kwestia tylko estetyki czy wplywa jakos na komfort grania? Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza jak narazie mi w grze. Podczas sterowania opieram kciuka właśnie na tym dolnym kancie gałki i ostro dostała no ale kuhwa pad od ps3 dostał 50razy tyle. Tandeta. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Od jutra 2XP dla graczy premium Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Od jutra 2XP dla graczy premium A nie w poniedziałek? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Wlasnie, miał być następny tydzień, ten od poniedziałku. Skąd info? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 (edytowane) Z battlelog. Panowie czasem powinni zagladac na battlelog This weekend, Battlefield 4 Premium members will be able to take part of a double XP event. Get into battle, take the opportunity of racking up those points, and rank up faster. The double XP event starts January 25 at 2AM PDT / 10AM UTC and is active for 48 hours. See you on the Battlefield! http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/premium-2xp-event-2/ Edytowane 24 stycznia 2014 przez Zaqair Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 od 9 rano jutro. szkoda, sprzedałem dzieci do dziadków i ten w ten weekend konsola odpoczywa. Cytuj
Gość Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Ale co innego chyba nie będzie odpoczywać więc skąd smutna minka? Nie wiem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Jak to jest Zaq że jak ja wpiszę co i jak i dam linka do źródła to dostaje ostrzeżenie a ty nie Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 no ileż można Będzie pite? Gipsy und Maria Sweet. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Jak to jest Zaq że jak ja wpiszę co i jak i dam linka do źródła to dostaje ostrzeżenie a ty nie Jeszcze mod nie zauwazyl Poprawilem. Pierwsze 2 razy i tak daja ci tylko slowne ostrzezenie. Pozniej zaczynaja chyba wlepiac warny. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 (edytowane) Z battlelog. Panowie czasem powinni zagladac na battlelog This weekend, Battlefield 4 Premium members will be able to take part of a double XP event. Get into battle, take the opportunity of racking up those points, and rank up faster. The double XP event starts January 25 at 2AM PDT / 10AM UTC and is active for 48 hours. See you on the Battlefield! http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/premium-2xp-event-2/ o, zarabiscie. to jest spora szansa na sete do konca weekendu. Dzisiaj ze dwa awanse, a jutro na luziku pozostale 5 :] btw. straszna lipa, ze za max lvl jakas gwiazdka teraz jest, a nie orzel. Ptak to jednak ptak... Edytowane 24 stycznia 2014 przez tommi Cytuj
Gość Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 no ileż można Do wytarcia gumki ;p Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi:- Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza.- opieram kciuka właśnie na tym dolnym kancie gałki- Obejrzalem mojego i nie widze zadnych sladow zuzycia na grzybie- To o czym piszecie to kwestia tylko estetyki czy wplywa jakos na komfort- ja pierwsze oznaki zużycia gumy na lewej gale zauważyłem dzień po- Mi na razie guma trzyma, ale mam dopiero 150h na liczniku -Muszę Wam powiedzieć, że chęć kupienia tego szajsu wynika z tego, że coś niedobrego dzieje się z lewą gałą- widziałem poharatane gałki na różnych zdjęciach to wydawało mi się to grubo przesadzone i od razu pomyślałem, że wystarczyło obcinać paznokcie 8 Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 No kluska to samo u mnie, na dolnym brzegu gałki guma rozpękła, i to nie wina paznokci, o nie jestem spokojny, dba o nie sama Dr Irena Eris is my homegirl. Je/blem Musisz powiedziec swojej kobiecie zeby byla ostrozniejsza nastepnym razem, kto wie co sie moze stac jak guma peknie za wczesnie Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Widzieliście newsa na pssite? Są już oficjalne słuchawki do PS4 i mają działać od FW 1.60. W poniedziałek konserwacja PSN, czuję w kościach, że niedługo ściągniemy nowy FW. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram kciuka właśnie na tym dolnym kancie gałki - Obejrzalem mojego i nie widze zadnych sladow zuzycia na grzybie - To o czym piszecie to kwestia tylko estetyki czy wplywa jakos na komfort - ja pierwsze oznaki zużycia gumy na lewej gale zauważyłem dzień po - Mi na razie guma trzyma, ale mam dopiero 150h na liczniku -Muszę Wam powiedzieć, że chęć kupienia tego szajsu wynika z tego, że coś niedobrego dzieje się z lewą gałą - widziałem poharatane gałki na różnych zdjęciach to wydawało mi się to grubo przesadzone i od razu pomyślałem, że wystarczyło obcinać paznokcie Nie no, leże 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Dobra, jest pewien problem- jest tu tez cos takiego: https://de.hama.com/00115406/hama-control-stick-aufsaetze-set-8in1-fuer-ps4 Ktore chcecie? Cena ta sama. Szybka diecezja, pisze ze sklepu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Widzieliście newsa na pssite? Są już oficjalne słuchawki do PS4 i mają działać od FW 1.60. W poniedziałek konserwacja PSN, czuję w kościach, że niedługo ściągniemy nowy FW. Wejdź na dział słuchawek do PS4 jest tam mój pierwszy link o tych słuchawkach jak widać czytają te forum i kradną newsy Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Dobra, jest pewien problem- jest tu tez cos takiego: https://de.hama.com/00115406/hama-control-stick-aufsaetze-set-8in1-fuer-ps4 Ktore chcecie? Cena ta sama. Szybka diecezja, pisze ze sklepu. Wszystko jedno. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Widzieliście newsa na pssite? Są już oficjalne słuchawki do PS4 i mają działać od FW 1.60. W poniedziałek konserwacja PSN, czuję w kościach, że niedługo ściągniemy nowy FW. Szczerze mowiac piekne to one nie sa. Ale za to cena jest niska(96 euro). Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 a czy będzie w nich osobna regulacja voipu i dźwięków z gry? Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Dobra, jest pewien problem- jest tu tez cos takiego: https://de.hama.com/00115406/hama-control-stick-aufsaetze-set-8in1-fuer-ps4 Ktore chcecie? Cena ta sama. Szybka diecezja, pisze ze sklepu. NIe Hama! Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 (edytowane) a czy będzie w nich osobna regulacja voipu i dźwięków z gry? Na tym zdjeciu jest Sound/Chat. Zakladam,ze naciskacz chat/sound i volume zeby regulowac. Edytowane 25 stycznia 2014 przez Zaqair Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 jezeli cena niska to kupujcie ja odkupie od Was stare za grosze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi