Opublikowano 24 stycznia 201411 l emsii - ja pierwsze oznaki zużycia gumy na lewej gale zauważyłem dzień po zakupie konsoli... WTF? A więc byłem blisko;p spoko, jak cos to pisz prosto na priv e: nie wiem naprawde, co Wy wyrabiacie z tymi padami (albo z jakiej serii konsole dostaliscie) Obejrzalem mojego i nie widze zadnych sladow zuzycia na grzybie (lewym, na prawym mam freaka). To o czym piszecie to kwestia tylko estetyki czy wplywa jakos na komfort grania? Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza jak narazie mi w grze. Podczas sterowania opieram kciuka właśnie na tym dolnym kancie gałki i ostro dostała no ale kuhwa pad od ps3 dostał 50razy tyle. Tandeta.
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Wlasnie, miał być następny tydzień, ten od poniedziałku. Skąd info?
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Z battlelog. Panowie czasem powinni zagladac na battlelog This weekend, Battlefield 4 Premium members will be able to take part of a double XP event. Get into battle, take the opportunity of racking up those points, and rank up faster. The double XP event starts January 25 at 2AM PDT / 10AM UTC and is active for 48 hours. See you on the Battlefield! http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/premium-2xp-event-2/ Edytowane 24 stycznia 201411 l przez Zaqair
Opublikowano 24 stycznia 201411 l od 9 rano jutro. szkoda, sprzedałem dzieci do dziadków i ten w ten weekend konsola odpoczywa.
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Ale co innego chyba nie będzie odpoczywać więc skąd smutna minka? Nie wiem.
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Jak to jest Zaq że jak ja wpiszę co i jak i dam linka do źródła to dostaje ostrzeżenie a ty nie
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Jak to jest Zaq że jak ja wpiszę co i jak i dam linka do źródła to dostaje ostrzeżenie a ty nie Jeszcze mod nie zauwazyl Poprawilem. Pierwsze 2 razy i tak daja ci tylko slowne ostrzezenie. Pozniej zaczynaja chyba wlepiac warny.
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Z battlelog. Panowie czasem powinni zagladac na battlelog This weekend, Battlefield 4 Premium members will be able to take part of a double XP event. Get into battle, take the opportunity of racking up those points, and rank up faster. The double XP event starts January 25 at 2AM PDT / 10AM UTC and is active for 48 hours. See you on the Battlefield! http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/premium-2xp-event-2/ o, zarabiscie. to jest spora szansa na sete do konca weekendu. Dzisiaj ze dwa awanse, a jutro na luziku pozostale 5 :] btw. straszna lipa, ze za max lvl jakas gwiazdka teraz jest, a nie orzel. Ptak to jednak ptak... Edytowane 24 stycznia 201411 l przez tommi
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi:- Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza.- opieram kciuka właśnie na tym dolnym kancie gałki- Obejrzalem mojego i nie widze zadnych sladow zuzycia na grzybie- To o czym piszecie to kwestia tylko estetyki czy wplywa jakos na komfort- ja pierwsze oznaki zużycia gumy na lewej gale zauważyłem dzień po- Mi na razie guma trzyma, ale mam dopiero 150h na liczniku -Muszę Wam powiedzieć, że chęć kupienia tego szajsu wynika z tego, że coś niedobrego dzieje się z lewą gałą- widziałem poharatane gałki na różnych zdjęciach to wydawało mi się to grubo przesadzone i od razu pomyślałem, że wystarczyło obcinać paznokcie
Opublikowano 24 stycznia 201411 l No kluska to samo u mnie, na dolnym brzegu gałki guma rozpękła, i to nie wina paznokci, o nie jestem spokojny, dba o nie sama Dr Irena Eris is my homegirl. Je/blem Musisz powiedziec swojej kobiecie zeby byla ostrozniejsza nastepnym razem, kto wie co sie moze stac jak guma peknie za wczesnie
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Widzieliście newsa na pssite? Są już oficjalne słuchawki do PS4 i mają działać od FW 1.60. W poniedziałek konserwacja PSN, czuję w kościach, że niedługo ściągniemy nowy FW.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram kciuka właśnie na tym dolnym kancie gałki - Obejrzalem mojego i nie widze zadnych sladow zuzycia na grzybie - To o czym piszecie to kwestia tylko estetyki czy wplywa jakos na komfort - ja pierwsze oznaki zużycia gumy na lewej gale zauważyłem dzień po - Mi na razie guma trzyma, ale mam dopiero 150h na liczniku -Muszę Wam powiedzieć, że chęć kupienia tego szajsu wynika z tego, że coś niedobrego dzieje się z lewą gałą - widziałem poharatane gałki na różnych zdjęciach to wydawało mi się to grubo przesadzone i od razu pomyślałem, że wystarczyło obcinać paznokcie Nie no, leże
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Dobra, jest pewien problem- jest tu tez cos takiego: https://de.hama.com/00115406/hama-control-stick-aufsaetze-set-8in1-fuer-ps4 Ktore chcecie? Cena ta sama. Szybka diecezja, pisze ze sklepu.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Widzieliście newsa na pssite? Są już oficjalne słuchawki do PS4 i mają działać od FW 1.60. W poniedziałek konserwacja PSN, czuję w kościach, że niedługo ściągniemy nowy FW. Wejdź na dział słuchawek do PS4 jest tam mój pierwszy link o tych słuchawkach jak widać czytają te forum i kradną newsy
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Dobra, jest pewien problem- jest tu tez cos takiego: https://de.hama.com/00115406/hama-control-stick-aufsaetze-set-8in1-fuer-ps4 Ktore chcecie? Cena ta sama. Szybka diecezja, pisze ze sklepu. Wszystko jedno.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Widzieliście newsa na pssite? Są już oficjalne słuchawki do PS4 i mają działać od FW 1.60. W poniedziałek konserwacja PSN, czuję w kościach, że niedługo ściągniemy nowy FW. Szczerze mowiac piekne to one nie sa. Ale za to cena jest niska(96 euro).
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Dobra, jest pewien problem- jest tu tez cos takiego: https://de.hama.com/00115406/hama-control-stick-aufsaetze-set-8in1-fuer-ps4 Ktore chcecie? Cena ta sama. Szybka diecezja, pisze ze sklepu. NIe Hama!
Opublikowano 25 stycznia 201411 l a czy będzie w nich osobna regulacja voipu i dźwięków z gry? Na tym zdjeciu jest Sound/Chat. Zakladam,ze naciskacz chat/sound i volume zeby regulowac. Edytowane 25 stycznia 201411 l przez Zaqair