Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie 100% to zdecydowanie za dużo tym bardziej jak nie gram codziennie. W ogole mam większe problemy z celnoscia niż na PS3 :confused:

Nie wiem jak mozna miec problemy z celnoscia, skoro auto aim robi za ciebie cala robote. Szkoda, ze nie masz Bf3, to zobaczyl bys roznice. W bf4 doslownie "lockujesz" przeciwnika kiedy wklepujesz L2. Poza tym za duzo chmielu spozywasz kiedy grasz, to bardzo wplywa na celnosc.  8)

Opublikowano (edytowane)

do strzelania 100% nie jest potrzebna, ale przy nozowaniu to jednak czesto robi roznice. Ja ostatnie miesiace na 80% gralem i bylo naprawde komfortowo, mozna powiedziec- bez przegiecia w zadna strone.

@Kabotyn: mam czesto sytuacje, gdzie jasno widac, ze ten aim assist NIE odwala za nikogo roboty. Jak mi sie uda nagrac, to podrzuce.

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Ten aim assist w moim odczuciu też jest niedorobiony. Przeważnie nie działa wcale, czasem (ale rzadko) rzeczywiście sam się lockuje na przeciwnika, szczególnie gdy ten przebiega w poprzek. Raz przez niego prawie zginąłem jak wpadłem do pomieszczenia w którym ktoś był. Wcisnąłem L2 celując w niego i w tym momencie obróciło mnie dosłownie 15 stopni w lewo i w dół, prosto na wrogą parasolkę (respa).

Opublikowano

Zagralem sobie dwie rundy na TDM, po patchu. Niesamowite, ale wiecej niz 1/3 zgonow to przez headshot'y. Ludzie grali normalnymi bronmi, ale szczegolnie rozwalilo mnie dosc czeste headshoty przez shotgun'y. I ta na srednich dystansach. Wypiepszyc ten aim assist. 

Opublikowano

Zagralem sobie dwie rundy na TDM, po patchu. Niesamowite, ale wiecej niz 1/3 zgonow to przez headshot'y. Ludzie grali normalnymi bronmi, ale szczegolnie rozwalilo mnie dosc czeste headshoty przez shotgun'y. I ta na srednich dystansach. Wypiepszyc ten aim assist.

Może masz za dużą głowę :D

Opublikowano (edytowane)

Tak. Najlepszym sposobem jest dołączenie do znajomego przez battlloga odpalonego np na PC. Kilkasz ten przycisk Play obok nicka na battlelogu i konsola automatycznie łączy Cię na stałe do danej osoby

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

Obawiam się, że to nie był TDM tylko CQ i przegrałeś. Nie ma się czym chwalić :P

Gdzie kampiłeś? :whistling:  Widziałem wynik w pewnym momecie miałeś 30 - 3 . Biegałem szukałem ale chyba sie nie spotkalismy albo przeoczyłem. ogólnie nazabijałes ale punktów nawięcej nie wbiłeś :banana: do tego ogólnie mecz przegrany. Ale i dla Ciebie znajdzie się miejsce  u Nas :whistling:

Pozdrawiam was chłopcy ;***

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/32/429038507995992064/271346204/

Opublikowano

Obawiam się, że to nie był TDM tylko CQ i przegrałeś. Nie ma się czym chwalić :P

Gdzie kampiłeś? :whistling:  Widziałem wynik w pewnym momecie miałeś 30 - 3 . Biegałem szukałem ale chyba sie nie spotkalismy albo przeoczyłem. ogólnie nazabijałes ale punktów nawięcej nie wbiłeś :banana: do tego ogólnie mecz przegrany. Ale i dla Ciebie znajdzie się miejsce  u Nas :whistling:

Pozdrawiam was chłopcy ;***

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/32/429038507995992064/271346204/

Nawet Ciebie nie zauwżyliśmy :ninja: . Pewnie z tyłu większy rozbieg brałeś :whistling:

Opublikowano

Co taka cisza po wczorajszym polowaniu na człowieka od DICE :) Nie chcecie drażnić pewnego kolegi ;)

Wczoraj na Kurorcie wbił się koleś z DICE więc wiecie co się zaczęło :) polowanie na blachę. Lista zwycięzców to...

Zielu :)

Bronas

Gęsior

Hansior

Ja dodam że zdobyłem blachę po kontrze kontry więc epicko ta walka wyglądała

Opublikowano (edytowane)

Dobra dobra, zmiana tematu :whistling:

Ale trzeba przyznać, że momentami było bardzo zabawnie. Polowanie na typa, który chowa się w budynkach w towarzystwie 4 czujników ruchu to niezłe wyzwanie. Tym bardziej, że wszyscy z Twojej drużyny go szukają :) Jeszcze go dorwę!

Edytowane przez mclusky
Opublikowano

Co taka cisza po wczorajszym polowaniu na człowieka od DICE :) Nie chcecie drażnić pewnego kolegi ;)

Wczoraj na Kurorcie wbił się koleś z DICE więc wiecie co się zaczęło :) polowanie na blachę. Lista zwycięzców to...

Zielu :)

Bronas

Gęsior

Hansior

Ja dodam że zdobyłem blachę po kontrze kontry więc epicko ta walka wyglądała

przez te trzy rundy tak mi staty  poleciały że trafiłem do trzeciej ligi w Polsce :banana:

Opublikowano

Gratulacje dla was wszystkich. My z Tommim, Carolkiem i Kaczorem na China Rising ciśneliśmy, nic epickiego się nie wydarzyło, może oprócz tego, że Kaczor leci na chłopaków z dużą spawarką ;]

Opublikowano

co najwyzej epicki wpierd.ol mial miejsce jak skonczylismy ktorys mecz z wynikiem 0:608 dla przeciwnikow, a w sumie tylko 1 mecz z 5 wygralismy... Coz, nosil wilk razy kilka...

Zastanawialem sie jeszcze potem, jak to sie moglo stac i doszedlem ostatecznie do wniosku, ze winien wszystkiemu jest Zaq! Gdyby z nami gral, to bysmy ich pewnie pocisneli, a ze sie ociaga z przesiadka na ps4, to tak sie pozniej koncza mecze ;)

Opublikowano

Miałem dzisiaj iść na popijawę, ale olewam to bo nie jestem w formie i poświęcam wieczór/noc na polowanie na te mendy z DICE! Nie spocznę jak nie zdobędę garści blach. Ja Wam (pipi)a pokażę za te wczorajsze komentarze! Przez Was nie spałem całą noc ;)

Opublikowano (edytowane)

:) Wiedziałem że przez sen będziesz krzyczał Vallium ;) ciekawe co na to żona.

Z innej beczki, otwieram dziś skrzynkę pocztową a tam list z Wojskowej Komendy Uzupełnień

Czyt.

Uprzejmie zawiadamiamy że w wyniku analizy doświadczenia wojskowego i ewidencji wojskowej znalazł się Pan w grupie osób, do których w pierwszej kolejności kieruję ofertę uczestnictwa w przeszkoleniu wojskowym w ramach ćwiczeń wojskowych w rezerwie.

Aż mi się ciepło zrobiło, bo już bałem się że to obowiązkowe :) Danielski nie chcesz skorzystać i pobiegać z prawdziwym kałasznikowem ?

Edytowane przez marekjw2523