milekp 78 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 A ja miałem meczyk - przegrywaliśmy na dużym podboju, w którymś momencie jakieś 100:300. Mecz wygraliśmy 1:0. Wcześniej, widziałem kilkanaście punktów przy wygranej ale wygrać jednym punktem? Kopara mi opadła. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 (edytowane) Zastanawialem sie jeszcze potem, jak to sie moglo stac i doszedlem ostatecznie do wniosku, ze winien wszystkiemu jest Zaq! Gdyby z nami gral, to bysmy ich pewnie pocisneli, a ze sie ociaga z przesiadka na ps4, to tak sie pozniej koncza mecze Tommi masz racje.Biore wine za te porazki na siebie,napisze do Dice zeby wam usuneli te porazki bo to moja wina i znajomi nie powinni byc karani porazkami za moja nieodpowiedzalnosc Edytowane 31 stycznia 2014 przez Zaqair Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Miałem dzisiaj iść na popijawę, ale olewam to bo nie jestem w formie i poświęcam wieczór/noc na polowanie na te mendy z DICE! Nie spocznę jak nie zdobędę garści blach. Ja Wam (pipi)a pokażę za te wczorajsze komentarze! Przez Was nie spałem całą noc Mi się trafiło jak ślepej kurze ziarno bo na milion kos, które mi nie weszły i których tyle samo dostałem akurat teraz zdobyłem najcenniejszą. Leciałem z Hansiorem ptaszkiem na Brzasku i widzę, że na dole, tuż obok mostu przy "C" biegnie dwóch typa. Wyskoczyłem im na plecy i poleciałem za jednym. Trochę go goniłem i dorwałem w momencie kiedy próbował przeskoczyć barierkę przy filarze, ale biedak się lekko zaklinował i wtedy go ciach . Piękna blacha. Szkoda, że jej nie widać w kolekcji. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Widać tylko szukałem wczoraj w blachach po prawej a ona jest po lewej Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Lewa blacha,ostatni rzad,druga od lewej battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MG77MG/dogtags/228767929/32/#poland Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Na bf4stats też ślad po niej pozostał Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Lewa blacha,ostatni rzad,druga od lewej battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MG77MG/dogtags/228767929/32/#poland Oooo, wpyte! Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Uprzejmie zawiadamiamy że w wyniku analizy doświadczenia wojskowego i ewidencji wojskowej znalazł się Pan w grupie osób, do których w pierwszej kolejności kieruję ofertę uczestnictwa w przeszkoleniu wojskowym w ramach ćwiczeń wojskowych w rezerwie. Aż mi się ciepło zrobiło, bo już bałem się że to obowiązkowe Danielski nie chcesz skorzystać i pobiegać z prawdziwym kałasznikowem ? O kurczę. Pierwsze widzę żeby w wojsku kogoś o coś pytali. Jakie stanowisko miałeś w wojsku? Ciekawe czy o mnie też się upomną... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 zwykły szeregowy , nawet był poszedł na te pre tygodni ale z moją obecną kondycją tylko bym się wygłupił. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 O stanowisko pytałem, nie o stopień. Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 rzecznik prasowy, a przypadkiem nie chcą Ciebie Zielu wkrecić tym meilem na pokaz granków Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 zwiadowca - 3 kompania rozpoznania przydzielona broń to: 7,62 mm kbkAKMS Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Aaa... zwiadowca. Czyli pierwsza linia. Nic dziwnego, że w pierwszej kolejności się upominają. Ja byłem kierowcą, 2 kompania piechoty zmotoryzowanej, przydzielony pojazd ciężarowo - terenowy o wysokiej mobilności Star 266 Broń taka sama. Powołanie raczej na razie mi nie grozi. Pamiętam że na jednym z poligonów była z nami rezerwa, zdecydowanie się nie przemęczali. Może i nawet bym poszedł po lasach pobiegać jakby wezwanie przyszło. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Hehe Tommi - właśnie żona przysłała mi SMS "co ja do cholery znowu zamówiłem i to ze Szwajcarii???!!!" . Odgraża się, że jak nie powiem co to jest to wyrzuci. Potrzymam ją jeszcze w niepewności bo wiem jak ją skręca z ciekawości, hehe Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 nie chcieli mnie zamlodu kiedy bylem fit psycho killa to niech teraz sie pitola;) a tak na powaznie to oni nawet nie maja mojego adresu:D Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Hehe Tommi - właśnie żona przysłała mi SMS "co ja do cholery znowu zamówiłem i to ze Szwajcarii???!!!" . Odgraża się, że jak nie powiem co to jest to wyrzuci. Potrzymam ją jeszcze w niepewności bo wiem jak ją skręca z ciekawości, hehe Powiedz, że dla niej zegarek, a dla Ciebie scyzoryk Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 (edytowane) Hehe Tommi - właśnie żona przysłała mi SMS "co ja do cholery znowu zamówiłem i to ze Szwajcarii???!!!" . Odgraża się, że jak nie powiem co to jest to wyrzuci. Potrzymam ją jeszcze w niepewności bo wiem jak ją skręca z ciekawości, hehe hehe, gdybym wiedzial, to dorzucilbym jeszcze jakas czekoladke dla niej dla oslody (e: o, albo plaster porzadnego sera :D ) wlasnie sie dzisiaj myslalem o tym, ze powinniscie to dostac juz jakos. Dawaj znac czy pasuje i jak sie sprawuje, bo Gumis tez czeka z diecezja @Mclusky: do Ciebie jeszcze nie doszlo czy nie sprawdzales jeszcze dzis poczty w swoim mega familioku? Edytowane 31 stycznia 2014 przez tommi Cytuj
walek 96 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Macie jakis patent, aby naprawic SHARE. Teraz za kazdym razem, jak nagrywam to mam material sprzed 2 godzin. Zrobilem chyba wszystko, co mozliwe aby to normalnie funkcjonowalo- wykasowalem wszystkie "zrzuty", odbudowywalem baze danych itd. No nic nie pomaga, cholera jasna. Moge korzystac z mojej nagrywarki, ale ma ona jedna powazna wade. Jak wciskam przycisk Playstation, to aktywuje sie ponownie HDCP, i nie moge nagrywac. Hilfee Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Macie jakis patent, aby naprawic SHARE. Teraz za kazdym razem, jak nagrywam to mam material sprzed 2 godzin. Zrobilem chyba wszystko, co mozliwe aby to normalnie funkcjonowalo- wykasowalem wszystkie "zrzuty", odbudowywalem baze danych itd. No nic nie pomaga, cholera jasna. Moge korzystac z mojej nagrywarki, ale ma ona jedna powazna wade. Jak wciskam przycisk Playstation, to aktywuje sie ponownie HDCP, i nie moge nagrywac. Hilfee jak zaczynam grać zawsze klikne dwa razy , potem już działa. zapomina o starociach i zaczyna nagrywac od nowa Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Po czym po 15 minutach znów nagrywa starocie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 22 lutego patch do słuchawek bezprzewodowych 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 (edytowane) Zielu 22 lutego patch 1.6. Ta sama plotka mowi,ze patch 1.6 nie bedzie zawieral obslugi hs'ow. Edytowane 31 stycznia 2014 przez Zaqair Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 (edytowane) ja się pytam co w tej części stało się z: http://youtu.be/gR5IQHFDA2I tommi? pamiętam ten wyścig w bf3, a teraz co? Edytowane 1 lutego 2014 przez hellspawn81 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 (edytowane) nie wiem, Hell, o co biega- czarny prostokat tylko widze zamiast tego, co wkleiles :confused: net mi chyba szwankuje, moze sie jutro uda obczaic... Edytowane 1 lutego 2014 przez tommi Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 (edytowane) nie wiem, Hell, o co biega- czarny prostokat tylko widze zamiast tego, co wkleiles :confused: net mi chyba szwankuje, moze sie jutro uda obczaic... chodzi o tytuł utworu Guns For A Show, Knives For A Pro Edytowane 1 lutego 2014 przez hellspawn81 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi