tommi 345 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 (edytowane) chodzi Ci, ze cos malo nożuję w tej czesci? no to w dobrym momencie napisales, bo wlasnie pomalutku sie zaczynam przestawiac na noz z powrotem (aczkolwiek az tak slabo nie jest- aktualnie jestem drugi wsrod znajomych za mcluskim i drugi w szwajcarii ) Wczoraj w koncu pierwszy medal za melee wpadl :] Pare ciekawych rzeczy sie przy okazji nagralo, m.in. cos fajnego na mekongu i pare krotkich filmikow dla tych, ktorzy nie sa jeszcze przekonani do czulosci 100% Wpadla tez blacha Kabotyna a bylyby chyba dwie, ale na Golmundzie mi Gesior skasowal animacje raz... Jak wroce wieczorem na baze, to przejrze materialy i opublikuje co nieco Edytowane 1 lutego 2014 przez tommi Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Wiedziałem, że będziesz nie pocieszony. W dodatku szotganem. Kangur też stracił wczoraj blachę. Ależ się cieszyłem Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 (edytowane) a Twoja (chyba) tez juz na szanghaju prawie mialem, ale mi sie Kangur wpieprzyl w parade w ostatniej chwili i mnie znozowal... e: to jakis inny typ byl, w nozowaniu ktorego mi Kabotyn przeszkodzil. Tobie sie za to na Blokadzie upieklo, jak widac pare postow ponizej Edytowane 1 lutego 2014 przez tommi Cytuj
Gość Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Ja się aż tak w nożowanie nie bawię i zwykle jak wpadam na kogoś to koszę, zwykle, bo czasem mi głupawka odwala i skacze komuś na głowę albo chcę 4 typa przede mną wykosić dla śmiechu. Później żaluję i następnym razem tych 4 typa pada od kuli. Wolę blaszki zdobywać w inny sposób tzn odblokowując;p Wczoraj był dobry dzień bo wpadła blaszka za granatnik, ace squad i squad wipe. Ostatnia średnia za to as miodzio i się zastanawiam czy mojej obecnej "bo kolegów to ja mam na cmentarzu" nie zamienić, ale widziałem na filmiku u kabotyna, że emsi kluska taką nosi więc wstyd ;p Żeby nie było wczoraj wykosiłem dosyć dobrego typa który mi bruździł co nieco i się okazało, że nosi blachę która raczej jest najbardziej prestiżowa czyli MVP. Nie powiem do wczoraj miałem ją na uwadzę by zdobyć i dumnie nosić, ale jak zobaczyłem, że wygląda jak kupa to mi przeszło. Cmentarz czy as, cmentarz czy as... Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 (edytowane) Wiedziałem, że będziesz nie pocieszony. Ty tez Kabotynowi masz cos do zawdzieczenia https://www.facebook.com/photo.php?v=1413096165604369&set=vb.100007119974577&type=2&theater Edytowane 1 lutego 2014 przez tommi Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Żeby było ciekawiej, wczoraj na Fabryce w połowie meczu zresetowało wszystkim punkty i kille do zera. Ostatni patch więcej zepsuł niż naprawił. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Blaszkę DICE Dev Team zdobyłem chyba jako dziesiąty kill nożem Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 1 lutego 2014 Autor Opublikowano 1 lutego 2014 Ok, coś spróbuję dziś pograć, ale patrząc, że dziś: - wylałem rano wodę z kubka, który miałem na noc przy łóżku, - uwaliłem się cały śmietaną, która pękła na zakupach, - zbiłem szklankę nie liczę na jakieś imponujące wyniki :] Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Pryxu, BF jak BF, ale za bzykanie to Ty sie dzisiaj lepiej nie bierz 2 Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Kij Wam w ryj. Siedzę u teścia na urodzinach i myślę tylko o na(pipi)ianiu w bf. Pewnie wrócę na takiej torbie żEjeszcze będzcie błagać żebym poszedł spać... Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 (edytowane) A ja samotnie koczuje w krakowskim mieszkaniu i marzę o partyjce beefa. Piepr.zone remonty. Kolejny weekend bez grania ale za to obejrzałem Nocne Graffiti z młodziutka Kowalska... w pytke film, nawet po tylu latach Edytowane 2 lutego 2014 przez rob1979 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 powiem wprost, zayebiście bym sobie zagrał na metro500% i na blokada 500% oba w podboju. brakuje mi pod tym względem prywatnych serwerów, gdzież czlowiek na koniec grania urządzał sobie total mayhem dla rozluźnienia. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 (edytowane) ja bym kanaly TDM 500% pocisnal raczej. Szkoda, ze kanalow nie daja w dodatku... Edytowane 2 lutego 2014 przez tommi Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 ja bym kanaly TDM 500% pocisnal raczej. Szkoda, ze kanalow nie daja w dodatku... Tez lubilem kanaly TDM i tez mi ich brakuje (mimo ze w podboju mapa byla zepsuta). Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 w ogóle brakuje mi tych 500% ticketów, gdzie można było dłużej pograć na jednej mapie i zwycięstwo przechodziło na jedną i drugą stronę po kilka razy w meczu. Teraz często kto będzie zwycięzcą wiadomo po pierwszych 100 ticketach. Oczywiście nie zawsze, ale najczęściej możliwa jest tylko jedna "zamiana miejsc" bo na więcej braknie ticketów. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Z jednej strony 500% jest spoko, ale dodatkowe zasady z dupy (np. No stinger/igla, tsk zeby se admin polatal heli) to porazka. Tak samo wykopywanie z serwera. A jak odczuwacie buff DMR? U mnie na niektorych mapach sie zmienil nieco sposob gry. Chociaz moze to dlatego ze wszyscy to testowali. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Żeby było ciekawiej, wczoraj na Fabryce w połowie meczu zresetowało wszystkim punkty i kille do zera. Ostatni patch więcej zepsuł niż naprawił Grałem z Wami na tej mapie. Pierwsze co pomyslałem po zresetowaniu statystyk to WTF Cytuj
tommi 345 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 A ja samotnie koczuje w krakowskim mieszkaniu i marzę o partyjce beefa. Piepr.zone remonty. krakowskim?? Przeprowadzasz sie z Tychow czy pomagasz komus? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 ej wczoraj mecze fakne szczegolnie ten gdzie wyciangelismy 5ticketami:) ps jak jest gdzies czujnik na mapie i odwracajac sie widzisz skaczacego goscia to wiedz ze cos sie dzieje i jest to tommi;) pozdrawiam:P Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Mam dylemat brać premium czy odpuścić ? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 ciezko powiedziec. skusilem sie tylko ze wzgledu na szybszy dostep do dodatkow ale patrzac jaka jest s(pipi)ina z gra to nie bralbym zeby nie dac zarobic tym (pipi)kom z Dice Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 prosto powiedzieć - kupuj. Nie musisz potem kupować dodatków pojedynczo co i tak wyjdzie drożej, plus masz eventy dla premium Jeżeli zamierzasz spędzić przy grze 150 godzin + to sie nie ma nad czym zastanawiać Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 500% na Zavod 311,Operation Locker i Metro(o ile przypomina te z Bf3) i moge grac caly dzien. Parcel storm na ps3 to chyba najgorsza mapa,idzie zdechanca z nudow. Bo albo biegasz miedzy wyspami x min,albo siedzisz na lodzi i spawasz kolesia caly mecz. 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 (edytowane) ps jak jest gdzies czujnik na mapie i odwracajac sie widzisz skaczacego goscia to wiedz ze cos sie dzieje i jest to tommi;) no, troche zrypalem ta akcje, ale zdaje sie, ze ktos od was tez tam kule szpiegule rzucal caly czas i chyba tez mnie na radarze widziales i sie odwrociles w pore ogolnie pare blach zdjalem w tym meczu, ale niestety zadnej waszej... W ogole wiedzac, ze jest was tam chyba z dziesieciu gralem mocno zachowawczo i strzelalem zamiast nozowac w paru sytuacjach, np. Hansiora mialem raz plecami do siebie parenascie metrow z przodu i strzelilem zeby nie ryzykowac, to samo z Zielem na dachu. W normalnych warunkach szedlbym za kazdym razem po blache Z kolei raz na Lechu ninja kamper mi nie wyszedl jak nalezy. Edytowane 2 lutego 2014 przez tommi Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 nie jak tylko wiedzialem ze wbijas na serwer plus zielu rzucil ze tam tommi gdzies czyjke postawil to juz czerwona lampka sie zalaczyla:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi