Gość Zaqair Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Oglądam od wczoraj materiały z TitanFall i dla mnie odpowiedz jest jedna FANI CODa będą zadowoleni i będą mieć mokro w gaciach. Do mnie ten tytuł nie przemawia Gra od ojcow Modern Warfare,taki byl plan EA.Fani COD maja miec mokro i przejsc z COD na Titanfall. Szczerze mowiac watpie,ze Titanfall powalczy z COD.COD predzej Acti zajedzie niz EA wygra. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Danielski tu masz ten pistolet o którym Ci opowiadałem Sam namierza, i wyszukuje przeciwników. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Smart pistol? :O Szkoda, że trzeba spust naciskać i sam nie strzela... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 lutego 2014 Autor Opublikowano 14 lutego 2014 Do czego to zmierza? Obejrzałem dwa widea: od Angry Joe, i to powyżej i się zniechęciłem. Tylko sześciu graczy na stronę + tępe boty, trzy rodzaje mechów do tego nie niszczące otoczenia, pełna cena za grę która ma tylko multiplayera, brak odrzutu broni. Może jeszcze usprawnią ją przed wydaniem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Problem jest taki że gracze pragną mechów i zaakceptują każdy tytuł byle to dostać. Jak powiedział Joe który obawia się że gra nie jest tak rozbudowana jak każdy się spodziewał. On pytał producentów o ilość map, tryby i na żadne pytanie nie dostał odpowiedzi, na niecały miesiąc przed premierą. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Danielski tu masz ten pistolet o którym Ci opowiadałem Sam namierza, i wyszukuje przeciwników. phi, tez mi cos... W BF to sie nazywa AA i ma to (prawie) kazda bron. Edytowane 14 lutego 2014 przez tommi 1 2 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 to cos jest jak ta bron w resistance gdzie w alt fire doczepiales przeciwnikowi jakby nadajnik i pociski za nim lecialy a z tego co slyszalem to multi w res wymagalo jednak troche umiejetnosci. mnie juz xone przekonal do siebie tym ze wiadomo ze beda gearsy 4 - jesli by poszli droga 1ki to mnie maja kupionego. co do titanfall lubie mechy, dynamika mi sie podoba (brakowalo mi czegos ala ut) wiec poczekam na opinie i zobaczymy jeszcze halo i destiny i chyba sie skusze przed swietami na klocka:) Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Danielskii,Destiny masz na ps4 i daja jakis Exclusive content. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 niby tak ale gearsow nie mam:) zobacze kto bedzie robil i co z tego wyjdzie (gearsy 2 kompletnie niegrywalne bo zmienili dynamike na duzo wolniejsze poruszanie sie postaci gearsy 3 dali (pipi)owe saw off shotgun i retro lancer ktore wypaczyly imo gre a ostatniej czesci juz nie ruszylem) Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 lutego 2014 Autor Opublikowano 14 lutego 2014 Ale szanse, na to by gra Ci przypasowała masz małe, skoro jedna na cztery z tej serii była rewelacyjna. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 hmm czy ja wiem 1dynka byla genialna, 2jka byla imo slaba bo stracila na dynamice, 3jka wracala na dobre tory nie wiem jak po paczu ale jesli poprawili to co pisze to okay. ostatniej nie gralem wiec ciezko pisac cokolwiek. z gearsami u mnie jest jak z bc2 i pozniejszymi beefami:) pozatym na klocka mamy dead rising 3 ktore mnie kreci i ryse za setting - uwielbiam czasy imperium rzymskiego. poczekam jak sytuacja sie rozwinie. biore pod uwage rozwoj jak z ps3 i x360 mimo ze mielismy gorsze wersje na ps3 to wiecej funu mialem z eksow na sony niz na x. tutaj moze tez dojsc do takiej sytuacji wiec czekam na gry bo to jest najwazniejsze! Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 JackFrags gra Amped Smart Pistol w TitanFall. You get this weapon from a Burn Card and it's very fun to use. Lasts one life. Czyli nie jest tak,ze kazdy moze biegac z ta bronia. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Stary odbierz zaproszenie do znajomych bo wygląda jakby tommi był nr 1 mysle, ze to niewiele zmienia: Edytowane 15 lutego 2014 przez tommi 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 15 lutego 2014 Autor Opublikowano 15 lutego 2014 haha, teraz już wiemy dlaczego pomykasz sam na mapach z chińskiej nawałnicy. Gratki Tommi, Mclusky Ci nie odpuści i pewnie też się weźmie do roboty w koszeniu. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) no, teraz wszystko jasne MC bedzie musial calkowicie zmienic swoj dotychczasowy tryb zycia i wyrzec sie wielu rzeczy jesli bedzie chcial mnie wyprzedzic- koniec z dbaniem o ratio, koniec z PTFO, koniec z graniem zespolowym itd. Zonie tez bedzie musial niedlugo wytlumaczyc, ze nie ma czasu na zmienianie pieluch, bawienie dziecka itp. Ja tego na pewno nie odpuszcze. Tylko nóż! PS: Dzis wbijam 110 lvl i żegnam wronę :confused: e: o,Pryx, gratsy za wrone tez w ogole! Wlasnie zauwazylem Edytowane 15 lutego 2014 przez tommi Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 15 lutego 2014 Autor Opublikowano 15 lutego 2014 Dzięki tommi, dziś rano wpadła, ale jakoś tak za szybko, za łatwo. W trójce to było wyzwanie, tutaj wpada przy okazji. W środę pewnie odpalą kolejne 10 leveli do wbicia wraz z dodatkiem, będzie o co grać. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 to obala teze Macierewicza. w Rosji mozna wyladowac:) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Dzięki tommi, dziś rano wpadła, ale jakoś tak za szybko, za łatwo. W trójce to było wyzwanie, tutaj wpada przy okazji. W środę pewnie odpalą kolejne 10 leveli do wbicia wraz z dodatkiem, będzie o co grać. wczoraj mowilem mclusky'emu: setka moze i wpada dosc szybko, bo po 8,4 mln pkt., ale max level to bedzie 150 i potrzeba na niego bedzie juz 18,4 mln (145 lvl w BF3 to byly 24 mln, dla przypomnienia), wiec do tego dobic wcale nie bedzie az tak latwo i szybko (a przynajmniej nie az O TYLE latwiej niz w BF3). Mysle, ze tych 150-tek wcale nie bedzie az tak duzo. Ciekawe swoja szosa, jaki znaczek bedzie za lvl 150, moze zloty orzel powroci? Edytowane 15 lutego 2014 przez tommi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Przez to,ze obecnie Veteran nie dziala to tego zrobic nie moga,ale wyglad maks lev. powinnien zalezec od poziomu Veterana. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 (edytowane) widze, ze tego ranka znozowales 39 typa i mnie wyprzedziles. Siedzisz na jakims zasilku kiedy normalni ludzie pracuja? Edytowane 17 lutego 2014 przez tommi 1 Cytuj
Gość Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 To się nazywa nałóg. A tu mamy przypadek nałogu w nałogu xD Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Dzisiaj był dzień zakupów. Zjeździłem pół hanysowa w poszukiwaniu wózka i innych gadżetów dla mojego synka. Rano, przed wyjściem powiedziałem mojej ukochanej, że mam tylko jedną sprawę do załatwienia Ledwo zdążyłem zanim cierpliwość się jej skończyła. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi