Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie będzie tak po 11 lub 12

Zostawiłem konsolę "na gazie", żeby po powrocie z pracy nie tracić czasu na ściąganie. Kuźwa już nie mogę się doczekać tych map! Wszystkich oprócz Metro bo tam będzie zatwardzenie jak na Operation Locker (mam nadzieję, że się mylę).

Opublikowano

Ładnie, nawet jak przez kampę to przy użyciu M4 trzeba to robić bardzo z głową. 

Opublikowano (edytowane)

33-4 całkiem spoko wynik jak na 11 rano :] coś mi się zdaje, że sporo killi (13) wpadło przez kampę przy flagach ;]

Pograłem z wami trochę wieczorem i bez kitu nie widzę jakiejś różnicy w skillu między graczami dziennymi, a wieczorowymi.

Sytuacja ma się z goła odmiennie jednak na Second Assault - Poziom jest zdecydowanie wyższy niż przy podstawce (na tą chwilę sami gracze PREMIUM).

A co do kampy przy flagach... No cóż, na tym polega podbój. Najpierw przejmujesz flagi, a później ich bronisz :P

Gorzej by było jakbym grał dla fragów, biegając pomiędzy punktami niż przy flagach, żeby wygrać mecz :P

Ładnie, nawet jak przez kampę to przy użyciu M4 trzeba to robić bardzo z głową.

M4 to dobra giwera na każdą sytuacje ;] Ostatnio czasami mam uczucie jakbym grał na czitach. Bardzo dobra celność, szybkostrzelna, szybki reload, i w miarę dobra celność przy strzale z biodra. Poza tym mam wrażenie, że jak pierwszy pocisk trafia w głowę, to za nim wchodzi cała seria (czyli jest szansa na killa jednym burstem), bo ludzie za szybko padają.

Edytowane przez Drantzell
Opublikowano

Grając karabinkami (Najlepiej AC 5K/MTAR) i korzystając z XP Boostów. Tak czy siak broń jest tricky w użyciu, ze względu na burst only. Dobrze jednak poćwiczyć i się przyzwyczaić do bursta, bo naprawdę warto.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Wbij najpierw 15k inzynierem pozniej graj karabinami i ci wpadnie. Bo nawet ak5c nie masz.

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Wbij najpierw 15k inzynierem pozniej graj karabinami i ci wpadnie. Bo nawet ak5c nie masz.

Właśnie miałem napisać jak mam grać karabinkami jak wszystkie mam zablokowane ale widzę że kolega już edytował:)

W każdym razie dzięki za podpowiedź. Będe musiał się przekonać do inżyniera bo od BF3 głownie szturmowiec albo zwiadowca.

Opublikowano

Karabinki są dostępne dla każdej klasy. Inżynierem musisz po prostu wbić odpowiedni poziom, tak żeby je odblokować dla wszystkich. Tak czy siak burst'owe bronie polecał bym raczej dla bardziej doświadczonych graczy.