Gość Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 (edytowane) Swoją (rozczarowującą) przygodę z nową generacją na PS4 zawieszam co najmniej do 2015. Kolejnym moim ruchem będzie sprawdzenie czy w drugim obozie zastanę nową generację. Jeśli okaże się, że to ciągle falstart wracam do PS3/Vity. Jestem graczem i chcę grać, a nie oglądać, wyczekiwać i mieć nadzieję, a już najmniej frustrować się i w(pipi)iać niedoróbstwami. A tymczasem czekam do 14.03 kiedy to odbiorę bundle X1 z Titanfall i nie omieszkam zdać wam ziomy relację czy było warto. ekhm, danielski <szturcha łokciem> ;> Edytowane 27 lutego 2014 przez Gość Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 danielski musi kupic zonie auto bo rozj.ebal.. x1 poczeka:) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Danielski już macie obniżkę X1 więc poczekaj jeszcze trochę i z płatkami śniadaniowymi będą dawać 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 (edytowane) Zielu,obnizka tylko dla uk Bundle z titanfall co prawda kosztuje tyle samo co gola konsola,ale bundle juz wyprzedany. Zawsze mozna kupic uzywke za 350 euro Edytowane 27 lutego 2014 przez Zaqair Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Ty no Karol nie świruj. Nie gadaj, że jakiegoś dobrego DM przy winie nie zmontujemy. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Ale Zaq już dziś ogłosili kolejne budle w tej cenie z Fifą 14 Cytuj
Gość Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 (edytowane) Ty no Karol nie świruj. Nie gadaj, że jakiegoś dobrego DM przy winie nie zmontujemy. Przepraszam Gęsiorku ale w BF4 nigdy, a na PS4 w najbliższej przyszłości nie będzie to możliwe ;( Bedę tęsknił za wami mordy moje kochane, ale kto wie co przyniesie przyszłość ;> Ale Zaq już dziś ogłosili kolejne budle w tej cenie z Fifą 14 Myślałem, że z fifą drożej ale jednak już w game ta sama cena, a do tego od cholery innych "bundlów" także zapodaje linę bo bez sensu przepisywać. http://www.game.co.uk/en/hardware/xbox-one/xbox-one-launch-consoles/ Gdyby nie ten bundel z tytanem to już bym się wdrażał w vitę ale w ostatniej chwili się na niego natknąłem więc i M$ dostanie swoją szansę. E: zestaw z fifą i tytanem w wersjach cyfrowych. Edytowane 27 lutego 2014 przez Gość Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Ech....kangur też gdzieś zdezerterował. Kabotyn zalało Cię tam czy na Warmii bawisz? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 (edytowane) Ale Zaq już dziś ogłosili kolejne budle w tej cenie z Fifą 14 Bundle z fifa powinien byc tanszy,bo lada chwila kolejna fifa. Plus bundle z fifa z tego co widze w irl na chwile obecna nie jest dostepny i 50 euro drozej w irlandii mamy bundla z titanfall. Danielski już macie obniżkę X1 więc poczekaj jeszcze trochę i z płatkami śniadaniowymi będą dawać Obie konsole maja wady i zalety a jak komus zalezy na 1080p60fps to powinien grac na pc Edytowane 27 lutego 2014 przez Zaqair Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Podobno te budle też są na amazonie więc zawsze można zamówić ? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Carolek, ale ps4 sprzedajesz w pizdu czy tylko odstawiasz zeby sie kurzyla poki co? Cytuj
Gość Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Podobno te budle też są na amazonie więc zawsze można zamówić ? Można i na zavvi, ebayu. Ja tradycyjnie zakupiłem w moim szczęśliwym sklepie (grainger games). Trzeba tylko utrafić by jeszcze coś było, ale jak się rozchodzą nie wiem. Carolek, ale ps4 sprzedajesz w pizdu czy tylko odstawiasz zeby sie kurzyla poki co? Już sprzedałem, a właściwie dałem w rozliczeniu za preorder xbone'a, później tylko resztę dopłacę. Może i mam zadatki na hardkorowca ale aż tak rozrzutny nie jestem. Dwa bezużyteczne czarne pudła na stoliku to co najmniej o jedno za dużo ;D Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 (edytowane) Ty no Karol nie świruj. Nie gadaj, że jakiegoś dobrego DM przy winie nie zmontujemy. Przepraszam Gęsiorku ale w BF4 nigdy, a na PS4 w najbliższej przyszłości nie będzie to możliwe ;( Bedę tęsknił za wami mordy moje kochane, ale kto wie co przyniesie przyszłość ;> Edytowane 28 lutego 2014 przez hellspawn81 2 Cytuj
walek 96 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Ech....kangur też gdzieś zdezerterował. Kabotyn zalało Cię tam czy na Warmii bawisz? Zalewa caly czas, ale gardlo... na Warmii. Zycie bez battlefield'a jest beztresowe. Nie ma lag'ow, serwery (kluby) zawsze pelne, no i mozna skakac z jednej na druga- uroki zycia kawalerskiego. 8) Co ty Carolek, zmieniasz front!? :o . Fakt, Titanfall wyglada calkiem inetersujaca, ale jak zobaczylem The Order 1886, to wiedzialem ze PS4 to jedyny, sluszny wybor. Pozdrawiam Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Co ty Carolek, zmieniasz front!? :o . Fakt, Titanfall wyglada calkiem inetersujaca, ale jak zobaczylem The Order 1886, to wiedzialem ze PS4 to jedyny, sluszny wybor. Pozdrawiam A widzisz, a mnie tylko upewniło w tym, że (poza Diablo 3 które jest exclusive'em ale ściemnionym w dodatku bez daty premiery) nie mam na co czekać na PS4. Jedyną grą z nowej generacji która mnie aktualnie grzeje jest tytan. którego to dzięki atrakcyjnej cenowo ofercie bundlowej zdecydowałem się sprawdzić. Inaczej już bym siedział w poprzedniej generacji i szykował sztućce na Dark Souls 2 i South Park ale jeszcze się wstrzymałem. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 (edytowane) Jak grzebałem w profilu na BLogu to przypadkiem wpadłem na stary raport z TDM w BF3. Tam to się kosiło! Aż się łezka w oku zakręciła. Obczajta najlepszą broń i ile baretek za nóż http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/4/98987999/ Edytowane 1 marca 2014 przez mclusky Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 (edytowane) Mclusky, jedyne, czego dowodzi ten raport, to ze najwiecej w BF3 nozowales na ustawkach Tak to i w BF4 by sie dalo bez problemu pewnie... Sztuka to bylo np. jak na Zibie we trzech z Kabotynem tym francuzom z klanu A2F (czy jakos tak) w sumie 93 blachy w jednym (normalnym) meczu wzielismy Edytowane 1 marca 2014 przez tommi Cytuj
Gość Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Aleś nawywijał tą szabelką, Bronas rage quit na na nana na ;p Z ciekawości chciałem przejżeć moje raporty z krótkiej przygody z BF3 ale nic się nie uchowało. Nadrabiam teorię w działe xklocka i tam widzę, że się kozbinio też z partyzanta na tajtana czaisz ;> Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Tommi, tutaj jeden z tych meczyków http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/4/91016876/ Zapisał się chyba tylko dlatego, że dodałem go do ulubionych. Swoją drogą zastanawiałem się kto pierwszy przypieprzy się, że ten wyżej to była ustawka Fakt faktem, że była, ale serwer nie był zablokowany i wchodziło pełno randomów, którzy do nas strzelali (a my ich ciach ciach scyzorem). Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Panowie dzieki za przyjecie do plutonu 1410 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Tommi, tutaj jeden z tych meczyków http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/4/91016876/ noo, dokladnie to byly czasy (i mecze)- tego mi najbardziej brakuje teraz Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Panowie dzieki za przyjecie do plutonu 1410 Nie m sprawy. Ustaw clan tag i nakruwiaj drużynowo! Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 (edytowane) chu.je mnie nie zaprosily do 1410... dobra zakladam swoj w gre wchodza nastepujace tagi 1772 1793 1795 Edytowane 1 marca 2014 przez danielskii 1 Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 chu.je mnie nie zaprosily do 1410... dobra zakladam swoj w gre wchodza nastepujace tagi 1772 1793 1795 Jak nie jak tak, wisi zaproszenie od pierwszego dnia jak pluton powstał, sprawdź lepiej albo zapytaj kota Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi