Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Dobrze,ze Litwin nie wchodzi ostatnio do tego dzialu. Wojna bylaby wieksze niz wtedy co Litwin obiecywal Yano w(pipi).

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Wlasnie sobie uswiadomilem ze na mapach z second assault nie ma littlebirda... WTF !!!!

o ile pamietam to tam w oryginale tez little birdow nie bylo, wiec to w sumie nic dziwnego.

Opublikowano (edytowane)

Dzięki nogusowi i wczorajszym bojom z/przeciwko [1410] odzyskałem wiarę w KONKŁEST :) grało się świetnie mimo fatalnych lagów (zapora była masakryczna). Oficjalnie muszę też stwierdzić, póki nie ma kabotyna, moim jedynym źródłem traumy zostaje.... tadam.... bronas (co ja Ci zrobiłem ;( ? ) Reszta leszczyków spod Grunwaldu ;) padała na mój widok bez wystrzału ale bronasssssss... :) zawsze mnie brał od zakrystii... wykorzystał i zostawiał!

PS. Końcówka na Drużynowym DM z Gęsiorem i Nogusem to był dramat - ten tryb to zupełnie coś innego niż TDM jak sie okazuje :)

Edytowane przez rob1979
Opublikowano

Lagi wczoraj nie były aż takie straszne, jedna mapa. Po za tym było ok. Bywało gorzej.Wiadomo nie powinno być ich wcale ale jak byś pograł więcej na podboju to byś zobaczył. Jakoś tak wpadaliśmy na siebie ale z tego co kojarzę to ślepakami też nie strzelałeś.

Opublikowano (edytowane)

najfajniejsza bitwa z wczoraj:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/32/439888556120647680/216401239/

Bluszcz w ostatnich sekundach skradł mi MVP, skosiłem 5 kolesi pod rząd (to chyba moja pierwsza baretka z melee  :sorcerer: w BF4 ) w ciągu 30 sekund (okolice B) a powtórka z tego wiekopomnego wydarzenia oczywiście nie zapisała się poprawnie!!! a byłbym na YouTube TOP 5, TOP 10 u Pixel Enemy i Hazard Cinema :)

Na Wrogiej Transmisji pierwszy raz... (no co - lepiej późno niż wcale) zestrzeliłem Heli z RPG i też się oczywiście nie zapisało poprawnie! Nogus mi świadkiem bo musiał wysłuchiwać jak szczytuję :)

Edytowane przez rob1979