Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najfajniejsza bitwa z wczoraj:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/32/439888556120647680/216401239/

Bluszcz w ostatnich sekundach skradł mi MVP, skosiłem 5 kolesi pod rząd (to chyba moja pierwsza baretka z melee  :sorcerer: w BF4 ) w ciągu 30 sekund (okolice B) a powtórka z tego wiekopomnego wydarzenia oczywiście nie zapisała się poprawnie!!! a byłbym na YouTube TOP 5, TOP 10 u Pixel Enemy i Hazard Cinema :)

Na Wrogiej Transmisji pierwszy raz... (no co - lepiej późno niż wcale) zestrzeliłem Heli z RPG i też się oczywiście nie zapisało poprawnie! Nogus mi świadkiem bo musiał wysłuchiwać jak szczytuję :)

Fakt w pewnym momencie do moich uszu zaczęły docierać jak by to ująć dość dziwne odgłosy. :yes:

Gość Zaqair
Opublikowano

O serwerach w bfie forum.onlinecenter.pl/showpost.php?p=292343&postcount=1195

Nie wkleje samych linkow.

Opublikowano

Wlasnie sobie uswiadomilem ze na mapach z second assault nie ma littlebirda... WTF !!!!

o ile pamietam to tam w oryginale tez little birdow nie bylo, wiec to w sumie nic dziwnego.

na piecu były

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Wlasnie sobie uswiadomilem ze na mapach z second assault nie ma littlebirda... WTF !!!!

o ile pamietam to tam w oryginale tez little birdow nie bylo, wiec to w sumie nic dziwnego.

na piecu były

Na tych mapach nie bylo.

Firestorm:

RU:

Light vehicle(s)

VDV Buggy

Main Battle Tank(s)

T-90

Anti-Aircraft Vehicle(s)

9K22 Tunguska-M (Large/PConly)

Helicopters(s)

Mil Mi-28 Havoc

Ka-60 Kasatka

Fixed-wing aircraft

Su-35BM Flanker-E

Emplacement(s)

Pantsir-S1

9M133 Kornet

US:

Light vehicle(s)

Growler ITV

Main Battle Tank(s)

M1A2 Abrams

Anti-Aircraft Vehicle(s)

LAV-AD (Large/PConly)

Helicopters(s)

AH-1Z Viper

UH-1Y Venom

Fixed-wing aircraft

F/A-18E Super Hornet

Emplacement(s)

Centurion C-RAM

BGM-71 TOW

Caspian:

RU:

Light vehicle(s)

VDV Buggy

Main Battle Tank(s)

T-90

Anti-Aircraft Vehicle(s)

2K22 Tunguska (PC)

Helicopters(s)

Mil Mi-28 Havoc

Fixed-wing aircraft

Su-35BM Flanker-E

Emplacement(s)

Pantsir-S1

9M133 Kornet

US:

Light vehicle(s)

Growler ITV

Main Battle Tank(s)

M1A2 Abrams

Anti-Aircraft Vehicle(s)

LAV-AD (PC)

Helicopters(s)

AH-1Z Viper

Fixed-wing aircraft

F/A-18E Super Hornet

Emplacement(s)

Centurion C-RAM

BGM-71 TOW

Oman

RU:

Light vehicle(s)

DPV

Infantry Fighting Vehicle(s)

LAV-25

Main Battle Tank(s)

M1A2 Abrams

Helicopters(s)

AH-1Z Viper

UH-1Y Venom

Fixed-wing aircraft

F-35

Boat(s)

Rigid Inflatable Boat

Emplacement(s)

Centurion C-RAM

US:

Light vehicle(s)

Growler ITV

Main Battle Tank(s)

M1A2 Abrams

Anti-Aircraft Vehicle(s)

LAV-AD (PC)

Helicopters(s)

AH-1Z Viper

Fixed-wing aircraft

F/A-18E Super Hornet

Emplacement(s)

Centurion C-RAM

BGM-71 TOW

Edytowane przez Zaqair
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Tommi,nie wiedzialem ze przenosisz sie na pc :P

EA Polska  wraz z portalem  BFzone.pl  zapraszają wszystkich fanów darmowego shootera  Battlefield Play4Free

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Zgadza się, cioralismy z tomcim swego czasu. Zdaje się, że KZ2 w wielu aspektach był przełomowy, pierwsze klany, pierwsze dzieci itp hehe

Swego czasu przytuliłeś chyba poradnik do Kz2 ;)

Gość Zaqair
Opublikowano

Czytaliscie panowie,ze podbono nastepny cod ma miec pojazdy? Jezeli to prawda i pojazdy beda w multi to moze byc w tym roku ciekawie ;)

Opublikowano (edytowane)

to moze za kolejnych 5 czesci bedzie cos mozna zniszczyc tymi pojazdami :D

ja dzis pogralem po rowno tygodniu detoksu, kiedy nie moglem juz patrzec na ta gre (i jej bledy) i chyba odzyskuje radosc z grania. Zagralem tez po podboju na ognistej i omanskiej i obie mapy sa swietne, musze to przyznac. Koszenie kamperow na wzgorzach na ognistej ma niezapomniany urok- czar z BF3 powrocil kiedy ciachnalem czterech lezacych obok siebie jednego po drugim :) (niestety nagrywanie wlaczylem dopiero po pierwszym :) ) Z kolei burza piaskowa na omanskiej faktycznie jest mega fpyte- jak dla mnie przez caly mecz by mogla byc. 

Odzyskalem odrobine wiary w ta gre.

Edytowane przez tommi
Gość Zaqair
Opublikowano

to moze za kolejnych 5 czesci bedzie cos mozna zniszczyc tymi pojazdami :D

destrukcję pojazdów, efekty broni, symulację ciała i efekty środowiskowe takie jak ogień, dym, woda oraz system pogodowy.
Dynamiczna pogoda w multi? to by bylo cos.

Tommi nie kazda gra musi miec zniszczenia ;) Troche nudno by bylo gdyby wszystkie gry mialy to samo tylko wydawca inny niesadzisz?

Np. Titanfall zniszczeni niema a ludzie bawia sie za(pipi)iscie.

Opublikowano

Tommi nie kazda gra musi miec zniszczenia ;) Troche nudno by bylo gdyby wszystkie gry mialy to samo tylko wydawca inny niesadzisz?

nie wiem, jakie dokladnie pojazdy mieliby tam dac, ale sadze, ze jak wsiadasz np. do czolgu, to dobrze byloby móc rozwalic nim cos w drobny mak zeby poczuc moc :]

Opublikowano

rozmawialalem z kumplem od x1 Zielu.. beef nawet nie ma podejscia do titana..oczywiscie to inne klimaty i nie ma zniszczen blablabla tyle ze gra ma dawac fun a nie irytowac bledami;) sam zreszta juz nie dlugo sie przekonam i dam Wam osobiscie znac czy mamy nowego krola czy tez to falszywy mesjasz:)

Opublikowano (edytowane)

Ale ja tego nie kwestionuję tak samo jak tego że to COD w przebraniu ;), zero stresu jaką broń wybrać bo odrzutu żadna nie ma, tylko bieganie i zabijanie przeciwnika. A żeby klient nawet zbytnio nie martwił się K/D to dodamy mu booty no bo przecież z nimi podbije sobie staty i będzie szczęśliwy.

Z czym Rosjanie biegają po Krymie i okolicy 

http://imgur.com/a/3DzA0/noscript#0

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

Danielski wciągasz xbone? 

Kozbinio?

Zielu? hehe, do ciebie w innej sprawie. A mianowicie tego odrzutu. Znasz mechanikę w Titan? Przecież tam się robi wallruny, double jumpy zapiernicza 20 metrów nad ziemią i do okoła po budynkach, wieżach jak pająk. Myślisz, że odrzut to w takim przypadku dobry pomysł? Zabiłoby to dynamikę i widowiskowość. Ja nie szukam tam BF'a czy CoD'a. Szukam radości z gry jaka przepełniała mnie przy CoD MW, a póżniej w prawie równym stopniu przy BC2/Viet. Chcę swieżości i pomysłu, a to w TF widzę i dlatego chcę spróbować tego ciasta.

Opublikowano

ja odpadam Carolek. Od tygodnia nie miałem czasu odpalić PS4, druga konsola u mnie w domu mija się z celem bo nie mam niestety tyle wolnego czasu ile bym chciał. A kupować za ponad 2 klocki pudełko do grania po kilkanaście godzin miesięcznie to mi się nie widzi. Wracam w tym tygodniu do BFa, mam ten sam problem co przy poprzedniej generacji - za mało czasu aby ogarnąć wszystko co ciekawe :(

Gość Zaqair
Opublikowano

Lorack,jak cos to w ten weekend na x1 masz demo multi cod:ghosts

Opublikowano

Jeszcze za wcześnie, mam preorder na bundla i odbieram dopiero 14tego.