Gęsior 97 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Odzyskalem odrobine wiary w ta gre. Do pierwszego wpierdzielu Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 marca 2014 Autor Opublikowano 4 marca 2014 Co właśnie mi się wczoraj przydarzyło po kilkudniowej przerwie, pół godziny wytrzymałem, wyłączyłem i poszedłem spać. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Nie wiem czy obiło się Wam o uszy, ale w tym tygodniu można za darmo pograć w multi Killzona. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Etam Killzone, pacza dali, który naprawia batelfilda w 100% Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Hansior ja z rana zassałem tego Kilzuna czy cuś więc możemy sprawdzić multi. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Hansior ja z rana zassałem tego Kilzuna czy cuś więc możemy sprawdzić multi. Hahha już drugi raz dają tydzień darmowego multi, i powiem jedno NIE DZIĘKUJĘ. Ostatnio moja przygoda się skończyła na tym że zassałem 40 GB i za każdym razem jak chciałem zagrać wywalało mi błąd znany z BF4, nie dam się teraz nabrać na to demo. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Hansior ja z rana zassałem tego Kilzuna czy cuś więc możemy sprawdzić multi.Ja co najwyżej zerknę, bo w tym tygodniu nie mam kiedy grać. Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 ja chyba wezme ale przy destiny jesli okaze sie ze nie ma nic dobrego online przeskocze na klocka przy okazji nadrobie pozycje. coraz mniej gram online wole odpalic dobrego singla teraz zmieni sie to pewnie przy diablo 3 tam pociupie pewnie wiecej Jest już data wydania Diablo 3? Chociaż w tym przypadku będę zaskoczony jeśli nie wyjdzie równo bądź z małym poślizgiem na xklocka. A co do Destiny to wychodzi też na PS4 to ja już za tobą danielski nie nadążam ;D Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Destiny wychodzi na ps4 z jakimś ekskluzywnym "contentem" Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 (edytowane) Nie wiem czy obiło się Wam o uszy, ale w tym tygodniu można za darmo pograć w multi Killzona. Hansior ja z rana zassałem tego Kilzuna czy cuś więc możemy sprawdzić multi. nie wiedzialem- wiedzialem tylko o tej akcji w ktorys styczniowy weekend. Pobralem to wtedy, ale tez odpalilem, wywalilo mnie wtrakcie szukania meczu i tyle bylo z grania (wlaczylem BF-a od razu). Niedawno oczywiscie usunalem to z dysku... Troche mi sie nie chce znowu prawie 40 GB sciagac, ale dajcie znac gdybyscie go obczajali czy da sie grac- jak cos to na dzis w nocy zapuszcze sciaganie i jutro tez dolacze. Destiny wychodzi na ps4 z jakimś ekskluzywnym "contentem" no, moze tez jakies swietne mega super portrety wojakow dorzuca. Edytowane 4 marca 2014 przez tommi Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 zaqu kiedy kupisz PS4 jak biały człowiek? planujesz atakować w ogóle temat? Bo jednak BF4 na PS4 a PS3 to ponoć mega różnica jest. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Jak bede mial dobry net. Na obecnym necie na ps4 nie pogram. Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Zaqu wracaj do Polski, moze jakichs kokosow nie bedziesz zarabial, ale nawet na najgorszym internecie (1mb), pograsz sobie w BF4 na Ps4. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Nie wiem czy obiło się Wam o uszy, ale w tym tygodniu można za darmo pograć w multi Killzona. Hansior ja z rana zassałem tego Kilzuna czy cuś więc możemy sprawdzić multi. nie wiedzialem- wiedzialem tylko o tej akcji w ktorys styczniowy weekend. Pobralem to wtedy, ale tez odpalilem, wywalilo mnie wtrakcie szukania meczu i tyle bylo z grania (wlaczylem BF-a od razu). Niedawno oczywiscie usunalem to z dysku... Troche mi sie nie chce znowu prawie 40 GB sciagac, ale dajcie znac gdybyscie go obczajali czy da sie grac- jak cos to na dzis w nocy zapuszcze sciaganie i jutro tez dolacze. Gra się normalnie, chociaż zdarzały mi się lagi (strzelałem do typa, a ginął sekundę po tym jak przestałem). Powiem więcej, podoba mi się. Fajne mapki, fajne tryby, fajna mechanika, chociaż może deczko zbyt ociężała. Jest to dla mnie nowość i pierwsze spotkanie z multi KZ nie licząc Mercenary na Vicie. Ściągnęło się momentalnie, jakieś dwie godzinki. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Ja tez jestem ciekawy jak to wygląda bo wszystko oprócz BF to zawsze dla mnie jakaś nowość. Na pewno dzisiaj zabawie tam aczkolwiek czeka na mnie już na dysku Second Asault więc... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Ja tez jestem ciekawy jak to wygląda bo wszystko oprócz BF to zawsze dla mnie jakaś nowość. Na pewno dzisiaj zabawie tam aczkolwiek czeka na mnie już na dysku Second Asault więc... Jeśli nie będzie lagów to ciśniemy Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Zaczynam w to grac, jak sie komus chce dodac to moje PSN ID to DaveCzezky Dlugo zajmuje ogarniecie wszystkich aspektow tej gry? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Najlepiej wbić na imprezę i pogadać oczywiście w nocy wchodzimy w tematy typu, żony, dzieci, koty i inne więc łatwo nie będzie Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Zaczynam w to grac, jak sie komus chce dodac to moje PSN ID to DaveCzezky Dlugo zajmuje ogarniecie wszystkich aspektow tej gry? Boszz Jaczes, coś ty zrobił. No ale nic, co do ogarnięcia, zależy czy już grałeś w BFy. Jeśli nie, to na tyle długo, że szanse rzucenia gry w kąt szacuję 50/50 i przygotuj się na bęcki przez jakieś 20-30h. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 (edytowane) Zaczynam w to grac, jak sie komus chce dodac to moje PSN ID to DaveCzezky Dlugo zajmuje ogarniecie wszystkich aspektow tej gry? Generalnie zasada jest taka, ze jak ktos nowy sie tu pojawia, to wysyla zaproszenia stalym bywalcom, nie na odwrot, takze ślij jak chcesz. Jak Carolek napisal- jak nie miales wczesniej kontaktu z ta gra to raczej bęcki i lekka frustracja na poczatku murowane (przy czym frustracja utrzymuje sie dluzej- czasem przechodzi wraz z bugami na kolejne czesci gry...). Edytowane 4 marca 2014 przez tommi Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 marca 2014 Autor Opublikowano 4 marca 2014 Jaczes, na początku na pewno będzie wpiernik, zacznij od razu od Podboju, graj zgodnie z zasadami, najlepiej z kimś w składzie, bo samemu nic nie zwojujesz, komunikuj się z innymi t ułatwia sprawę. Zaciśnij zęby i powodzenia. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 ja bym mu polecał zaczac od TDM, wyczuje strzelanie, odblokuje bronie i dodatki. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Może i racja jak zobaczy śmigłowce, łodzie, jety, czołgi to można się pogubić na tak dużych mapach lepiej po trochę ciastko jeść Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 A propo znajomych na naszym battlefield'owym facebook'u, kolega Nicky Santoro dal mi zaproszenie. Kto to jest, znacie go? Wiem, ze czesc z Was ma go w na liscie. Cytuj
thekrzysiu 0 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 A propo znajomych na naszym battlefield'owym facebook'u, kolega Nicky Santoro dal mi zaproszenie. Kto to jest, znacie go? Wiem, ze czesc z Was ma go w na liscie. gość zwany thekrzysiem, z góry dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi