Bronas_ 29 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Bronas aż zrobiłem foto bo ci ślinka ciekała jak opowiadałem o kolacyjce z Żonką Sorry Batory ale to nie moje klimaty. Ja jestem prostu chłop. Wino plus małże , krewetki w sosie pomarańczowym posypywane płatkami złota fujjj. Nie dziękuje wole kiełbasę z musztardą i piwem 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Mule na czosnku robiłeś? Eh zjadłbym takie dobre, świeże w Chorwacji teraz Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Drobno pokrojona cebulka, do tego czosnek. Chwilę smażę, wlewam szklankę białego wina. Następnie wrzucam puszkę rozdrobnionych pomidorów i mule. Całość posypuję pietruszką i gotowe . Z czosnkiem robię krewetki Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Zielu, w woju miales przydzial w kantynie? dobry mecz wczoraj zagralismy: http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/32/442082062030125056/305322836/ 800 ticketow, a zwyciestwo dwoma po emocjonujacych ostatnich sekundach Edytowane 8 marca 2014 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 W woju pracowałem na kuchni do dziś pamiętam śmierdzące śledzie w wielkich beczkach które się myło i płukało, gnijące ziemniaki których smród powodował wymioty (większego smrodu jeszcze nie czułem), czy flaki jak ktoś sobie smarknął do gara. Tak Francja elegancja Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Carolek daj znac jak titan wypada czy warto brac klocka dla niego?. wpadl mi dzis bonusik godzinka pracy i akurat bedzie na x1 jesli jest tego wart:) Cytuj
walek 96 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Klocka to warto zrobic w toalecie, szczegolnie o rozmiarach "tytana". A ze jestem mlodym, kulturalnym facetem, to sie poprawie, i powiem ze warto "rzezbic tytany w brazie". Cytuj
neon 11 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Zielu, w woju miales przydzial w kantynie? dobry mecz wczoraj zagralismy: http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/32/442082062030125056/305322836/ 800 ticketow, a zwyciestwo dwoma po emocjonujacych ostatnich sekundach Fajny mecz, nawet ja staralem sie dotrzymac kroku piechociarzem 27-25, Musze czesciej dolaczac do was Cytuj
Gość Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Carolek daj znac jak titan wypada czy warto brac klocka dla niego?. wpadl mi dzis bonusik godzinka pracy i akurat bedzie na x1 jesli jest tego wart:) Masz załatwione, jeszcze tylko tydzień, odliczanie trwa i przebieram nogami od paru dni. W bawełnę kota do góry ogonem nie owijam, więc powiem jak jest, bo z przyznaniem, że wpakowałem się w góvno nie mam problemów (patrz PS4 i BF4) i w zaparte iść nie będę. Serio jak nie będzie frajdy to wracam do PS3 Dark/Demon Soulsów, South Parka, Batmana, Diablo 3 i pewnie paru innych. Ale nastawiony jestem pozytywnie. Klocka to warto zrobic w toalecie, szczegolnie o rozmiarach "tytana". A ze jestem mlodym, kulturalnym facetem, to sie poprawie, i powiem ze warto "rzezbic tytany w brazie". Żebyśmy się czasem na tym klocku nie spotkali kanguro ;p Nie działa na twoją wyobraźnię to, że skakanie w titan to jeden z głównych elementów rozgrywki? Powinieneś mieć przez tą grę mokre sny;p Cytuj
Styku 11 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Bronas , polecam wygooglowac kociołek bosmana, dziewczyna zrobiła i jest git, kalmary, malze, ośmiornice, krewetki w zupie na wywarze z chomara z dodatkiem ostrych przypraw i pomidorów Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Lorack,tylko na grafincze fajwerki to sie nie nastawiaj w TF Cytuj
Gość Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Nigdy mnie graficzne wodotryski nie jarały także o to bądź Zaqu spokojny. Gry mi służą do grania, a dla widoków to sobie hobbita odpalę ;] Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Dobre! Teraz widzę sens grania na tej mapie Cytuj
Gość Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Goście zrealizowali jeden z moich pomysłów i tak jak się spodziewałem zamęt w szeregach przeciwnika konkretny. Jako, że sam już żadnej z planowanych akcji w BF4 nie wykonam napiszę wam tutaj mój pomysł na akcję która zjadłaby wszystko jeśli chodzi o motorek. Może komuś się będzie chciało, a mianowicie, ładujemy na motor C4, następnie namierzamy jakieś heli lecące tak z 10-15 metrów nad ziemią, wybijamy się z wydmy na Silk Road lub z jakiejś góry na Altai Range, zeskakujemy i detonujemy motor który na wysokości 2go piętra wpada w heli, powodzenia ;] Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 (edytowane) del Edytowane 10 marca 2014 przez tommi Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 (edytowane) Co del, co del? Mam i tak treść tej wiadomości na skrzynce, Ty chwalipięto hehe Edytowane 10 marca 2014 przez Łebi Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 (edytowane) ehehehehe, co Ty Łebi regularna archiwizacje foruma prowadzisz? no wiec dobra- wybacz, Mclusky, ale musze o tym wspomniec otoz wczoraj wieczorem po rowno 300h gry nadejszła wiekopomna chwila- zdjalem w koncu Mclusky'emu blache w BF4 4 razy :D Edytowane 10 marca 2014 przez tommi Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 W tej odslonie, wbic komus kose, to zaden wyczyn. Wystarczy byc w odpowiednim czasie, i w odpowiednim miejscu. Chociaz nie mowie, ze kosy nie daja satysfkacji. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 (edytowane) @Mclusky: no, walczyles ostro- nawet do zwiadowcy + czujki + kul szpiegul sie posunales w szoku bylem @Kabotyn: czyzbys chcial obnizyc range tych trzech blach, ktore straciles dzien wczesniej? rozwin to w ogole, bo nie bardzo widze, gdzie tkwi roznica miedzy BF3 a BF4 pod tym wzgledem PS: Ja probowalem dzis wbic po 21. i nie dalo sie niestety. Coz, przynajmniej "Gangi nowego jorku" obejrzalem do konca wreszcie Edytowane 10 marca 2014 przez tommi Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Moim zdaniem w tym bfie trudniej wbić kose. Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 (edytowane) @Kabotyn: czyzbys chcial obnizyc range tych trzech blach, ktore straciles dzien wczesniej? rozwin to w ogole, bo nie bardzo widze, gdzie tkwi roznica miedzy BF3 a BF4 pod tym wzgledem Roznica twki w fakcie, ze mozna nozowac w momencie kiedy jestes w powietrzu w BF4. Ja skacze kolo ciebie, ty odpalasz kose, i trace blache. W BF3 musiales byc na ziemi, aby "nozowac". A to oznacza, ze musiales byc nieprzecietnie, niewiarygodnie szybki. Wyobraz sobie kolesia, ktory skacze kolo mnie, i na ulamek sekundy (1/5, moze 1/4 sek) znajduje sie na glebie. a ty musiales w tym momencie odpalic R2. Sztuka ta trudna byla, ale dla niektorych do opanowania. To jak wybicie sie z progu, w odpowiednim czasie, podczas konkursu w skokach narciarskich. Malysz byl w tym geniuszem, i paru innych skoczkow. Analogiczna sytuacja byla w Bf3, na palcach jednej reki moge wskazac Bf3 nozownikow, ktorzy byli mi w stanie regularnie wbijac kosy. Ps.Tak MCLusky wbijales mi kosy w BF3, ale nie w pojedynkach 1vs1. Kurcze, zachowuje sie troche malo skromnie, chyba powinieniem przed swoja ksywa na facebook'u umiescic tytul Cesarz. Zgadzam sie z typem. Edytowane 11 marca 2014 przez walek Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Kabotyn, taaaa Internetu behehehe Tommi, w obserwowanych mam i posty na maila mi przychodzą, w internetku nic nie ginie, pamietaj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi