Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny meczyk wczoraj zagralismy na fabryce, ladnie cisnelismy na C/D, kazdy ponad 10K punktow/30 killi a to wszystko po 00:00 :)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/32/446788640818481664/855736954/

No nieźle było. Nadgodziny w fabryce zawsze dają dużo frajdy. Przy okazji 8 blaszek wpadło :)

Przy okazji, znalazłem prototyp Riley'a z ostatniego CODa ;)

meh.ro11595.jpg

Edytowane przez mclusky

kurcze cały tydzień okej, a przyszedł piątek i czuję się jak kupa. Oczy mi płoną, gardło boli i zasypiam na stojąco :( miłego ciupania ziomki, ja chyba nigdy nie wyjdą z tego 70-któregoś tam levelu. 

leveli z 5 i 6 na przedzie nawet dobrze nie pamiętam, a wyjście od 70 do 80 trwa dla mnie wieczność. 

Karolek i Kame to chyba z wami gadalem o airsofcie:) sprzedaje swoje dwie dziewczynki (M4 i Snajpe) plus pistolet USP - jakbyscie chcieli zaczac sie bawic w airsoft to mozecie zakupic:) chociaz snajpe odradzam na poczatek:) jako rusofil doszedl do mnie dzis mundur spetsnazu plus pare (pipi) wiec uderzam totalnie w ruskie klimaty (zamawiam AS VAL i krotkiego kalaszka foty ponizej)

http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=EL-AEG-1110C&search=special&rs=Electric%20Airsoft%20Gun%20-%20AEG&catid=1&cat=900&view_choice=c

http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=special&item=LCT-AEG-ASVAL&search=special&rs=New%20Release&catid=&cat=&view_choice=c

kuzwa ten VAL jest piekny:) i airsoft gniecie jaja nawet BC2!:D to jest dopiero battlefield:D

PS. chyba to bedzie gwodz do mojego zwiazku:) zona nie moze sie dowiedziec ze to kupilem...:D

Karolek i Kame to chyba z wami gadalem o airsofcie:) sprzedaje swoje dwie dziewczynki (M4 i Snajpe) plus pistolet USP - jakbyscie chcieli zaczac sie bawic w airsoft to mozecie zakupic:) chociaz snajpe odradzam na poczatek:) jako rusofil doszedl do mnie dzis mundur spetsnazu plus pare (pipi) wiec uderzam totalnie w ruskie klimaty (zamawiam AS VAL i krotkiego kalaszka foty ponizej)

http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=EL-AEG-1110C&search=special&rs=Electric%20Airsoft%20Gun%20-%20AEG&catid=1&cat=900&view_choice=c

http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=special&item=LCT-AEG-ASVAL&search=special&rs=New%20Release&catid=&cat=&view_choice=c

kuzwa ten VAL jest piekny:) i airsoft gniecie jaja nawet BC2! :D to jest dopiero battlefield:D

PS. chyba to bedzie gwodz do mojego zwiazku:) zona nie moze sie dowiedziec ze to kupilem... :D

Takie wkręcanie w jakąś konkretną jednostkę/epokę to niezła faza i kolejny lvl (w ASG lvlowanie wydaje się o wiele bardziej przyjemne, jak sobie pomyślę o stadium końcowym czyli mil simach xD) Danielski ja temat ASG przerabiam w głowie raz na 2 tygodnie bo mnie nie puszcza i w końcu nadejdzie ten moment ale jeszcze nie teraz. Ten VAL już mi mignął kiedyś ale na celowniku mam (jeśli się wkręcę po kilku strzelankach) http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/AEG_AEP_Tokyo_Marui_Recoil_Shock_Series_Tokyo_Marui_Scar_Heavy_Tan.htm, a jak wiecie lub nie wiecie jest na wyposażeniu SEALsów więc ewentualny lvl up szedłby w tym kierunku. No ,będzie tego śpiewu przyszłości, czas na sprawy bieżące.

AS VAL śliczny. bez kitu wygląda rewelacyjnie jako gnat. 

danielskii - przy okazji - manfred kupił PS4 i wraca do gry :)

Biedny maniek nawet nie wie w jak głębokie szambo wpadł, minie mu katar to się ocknie (maniek, jeśli to czytasz, sorry za spoiler ;p) Mordy moje, jestem już całkiem w poprzedniej generacji. PS3 zajęło miejsce niedorobów i za 5 minut wraz z Tomb Raiderem zaczynam cieszyć się graniem na nowo, a za parę dni Demon's Souls. Ulga jaką poczułem była aż zadziwiająca ale kamień spadł mi z serca, że nie muszę już w tym luksusie nowej generacji się mordować.

O Maniu wiem - probuje od dwoch dni zaprosic go na czat ale bidula nie ogarnal:) dzis dopiero mi wyslal wiadomosc glosowa.

Co do SCARA ladna jest i od TM wiec bralbym - zanim wezmiesz poczytaj na WMASG opinie etc. Karolek jak chcesz mozemy sie razem wybrac i ustawic na redhilla to jest w Kildare - bezstresowe napierdzielanko na ktorym odnajdzie sie i noob i wyjadacz.

Gość Zaqair

snajperki sprezynowe nie maja racji bytu w ie z prostego wzgledu przy predkosci 328fps pozostaja w ciemnej (pipi)e.. co do scara to bez przesady aegi mozna obnizyc do 328 wrzucic precyzyjna lufe, gumke hop up etc i bedzie gitara. byle. zdziwiony moim kalachem czemu taki fajny...okazuje sie ze z "real assembly line"

Troche czytalem o tym i jednak zadowole sie jakims magnum 44 do straszenia sasiadow i ich kota, gnaty chodza po 300-600 e i nawet wiecej, do tego jeszcze ubranka i inne duperele, poprostu brak mi (pipi)a czasu na to wszystko. Jednak zostane przy modzeniu auta. Danielski nic sie nie martw o zone, powiesz jej ze to stare i lezalo w szafie :P

Ja mam podobnie, jeszcze nie wiem jak jej powiedziec ze wydalem kupe siana na dolot i kompletny wydech :whoops:

powiem tak na poczatek jedz na 2 moze 3 (pipi)anki i albo pozycz sprzet od znajomka albo wypozycz na miejscu. jak ci sie spodoba to nie ma co szczedzic kupowac tylko brac jedna porzadna giwere i nie zrobic bledy nooba jak ja gdzie kupilem jedna a pozniej nakupowalem jak glupi pod wplwem impulsu. kwestia dwa w co isc. kalachy sa ladne ale specyficzne w sensie musisz je lubic. emki jest w cholere ale imo licza sie g&p i kwa oraz ea podobno calkiem niezle. tm ma dobre guny ale imo to juz nie to co kiedys. mysle ze na poczatek giwera kolo 250e wlasnie od g&p jak nie to kalszek np ten e&l co wrzucalem on ma wszystko oksydowane ladne oznaczenia..do tego nowa gumka hu i precka jak sie uprzesz. mundur mozesz wychaczyc z polski org wzor pantera 2010 za 250 ziko bluza i spodniez rekawiczki, kominiara i najwzniejsze gogle albo oksy. tu nie oszczedzaj bierz bolle albo ess koszt okolo 50e ale to z 3ma szklami np zolte czarne i bezbarwy. buty jakies ja walnalem magnumy i jestem mega zadowolony:) co jeszcze bron boczna zostaw na pozniej. bateria to koszt kolo 25euro do tego magi. ja preferuje mid capy. do emki przykladoweo 120kulkowe replika magpula PTS to koszt 25euro od maga. kulki to za worek masz chyba 14euro king armsy ktore sa za(pipi)iste worek to ci starczy lekko na 2 calodzienne strzelania chyba tam jest 5k kulek

ps masz na fb taka grupe wez wyslij zeby cie dodali airsoft ireland market. tam ja wystawilem pare zabawek jak chcesz zerknij. moja snajpa dzis poszla a m4 trzymam dla chlopa ale moge ci pogonic. warta z dodatkami lekko 600 jako nowa ja sprzedaje ze 300e:)

Edytowane przez danielskii

Ceny jeszcze bardziej niesamowite x]

O Maniu wiem - probuje od dwoch dni zaprosic go na czat ale bidula nie ogarnal:) dzis dopiero mi wyslal wiadomosc glosowa.

Co do SCARA ladna jest i od TM wiec bralbym - zanim wezmiesz poczytaj na WMASG opinie etc. Karolek jak chcesz mozemy sie razem wybrac i ustawic na redhilla to jest w Kildare - bezstresowe napierdzielanko na ktorym odnajdzie sie i noob i wyjadacz.

Danielski ja ci przypominam, że jestem na tej wyspie na prawo od twojej i tak hop siup i strzelamy nie da rady ;p  Jak poogarniam co mam do ogarnięcia i będę miał wolną głowę i czas by wejść w ASG to twój kierunek będzie pierwszym dalszym w jaki się udam. Ale zanim, muszę sprawdzić strzelanki które mam pod nosem, czy w ogóle się wciągnę itd.

E: Na WMASG niewiele znalazłem o tym SCARze ale w innych internetach naczytałem się testów, recenzji, naoglądałem wideorecenzji i filmików, że jeśli zaskoczę to ten model będzie grany. Pomijając fakt, że wygląda kozacko ;]

Edytowane przez Gość

duzym plusem TM jest to ze robia bron pod limit w Japoni ktory jest taki jak w IE takze bardzo czesto Twoj zasieg i celnosc bedzie duzo lepsza niz w broni na standartowych bebechach o duzo wiekszej mocy (tu akurat celnosc duzo nie ma wplywu bardsiej zasieg i predkosc kulki). ostatnio z mojego glocka ustrzelilem chlopa z plus minus 40m lekki poker face