Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mclusky, źle z Tobą. Świeżo upieczony ojciec idzie w miasto z kolegami po knajpach się łajdaczyć, a nie pada wyciąga. Jeszcze Ci nie daj Boże abstynent wyrośnie...

Czekaj czekaj Hansior. Zapisze to sobie :ninja:

Opublikowano

Gratulacje dla całej Waszej trójki! 

Kable będziesz chował jak kluska junior dostanie beretkę za mobilność, do tego czasu uważaj gdzie kładziesz pada, DS źle znosi zalanie śliną hehe.

Twoje zdrowie chłopie, kielony w górę! 

Opublikowano (edytowane)

Koleś płacze, że PDW jest za słabe, a zupełnie nie wykorzystuje jego zalet. Jak strzela z niego jak z karabinu szturmowego niech się nie dziwi, że w tym polu karabin szturmowy jest lepszy.

Zaletą PDW jest to, że możesz zacząć strzelać do kolesia zanim on przystawi celownik do oka i ogólna mobilność. Jak koleś razem z przeciwnikiem korzysta RDS'a i stoi w miejscu podczas strzelania niech się nie dziwi że dostaje baty z bliskiej odległości.

1:19:10 - Koleś wchodzi w wymianę z Kame (z assault riflem) w średnim dystansie i się dziwi że dostaje w papę.

W ogóle skąd pomysł do tego, żeby na tak dużą mapę brać PDW xD

Edytowane przez Drantzell
Opublikowano (edytowane)

Informuję, że stan osobowy dowodzonej przeze mnie kompanii powiększył się dziś o dwoje kadetów płci mieszanej (chłopak i dziewczyna). Komisja lekarska orzekła pełną zdolność do czynnej służby wojskowej i przyznała obojgu 10/10 punktów. Na cześć młodej gwardii hip hip...

Edytowane przez hansior111
  • Plusik 7
Opublikowano

hurrej! Hehe ale obrodziło, hmm kto następny i... kto da więcej? Graty hansior ;]

Opublikowano

wszystkiego dobrego ojcowie...

Wczoraj na konkłeście, oprócz festiwalu lagów, doświadczyłem czegoś nowego (zapora na Mekongu) - w pewnym momencie, będąc w budynku poczułem jak podłoga zaczyna mi się kołysać pod nogami - dokładnie tak jak na statku w czasie ostrego sztormu albo po literku bimbru. Na początku pomyślałem, ze to może przez to, że budynek się wali, ale nie - po udanej ewakuacji przez okno okazało się, że trzęsienie ziemi odczuwam wszędzie. Nie dało się celować (wyceluj w coś po pijaku...) i nie chciało przestać... Dopiero wirtualny zgon uspokoił falowanie ale aż mi się niedobrze zrobiło po takim minutowym balowaniu.

Opublikowano (edytowane)

Gratulacje Hansior! :) Za rok mozesz jeszcze raz sprobowac, i miec kolejne blizniaki. Wiesz, zeby Polska nie zginela! :)

Kaczoro- znajdz i zagraj na Dice'owskim testserver, poki jeszcze mozna. Niesamowity komfort grania na 64. To co pisal Drantzell, jest jakby szybciej, ale w moim odczuciu trza wiecej kulek wladowac. Kurcze, jakby wszystkie serwery tak chodzily, to bylo by epicko. :)Chociaz da sie zauwazyc spadki FPS przy ostrej zadymie, ale nie sa one zwiazane z lag'iem. 

Edytowane przez walek
Opublikowano

Gratulacje Hansior jeszcze raz.

Przypominam :banana:

Mclusky, źle z Tobą. Świeżo upieczony ojciec idzie w miasto z kolegami po knajpach się łajdaczyć, a nie pada wyciąga. Jeszcze Ci nie daj Boże abstynent wyrośnie...

Podejrzewam że to może być twoja ostatnia szansa by opić nowonarodzone chyba że jeszcze jakaś Kinder niespodzianka :ninja: