Gęsior 97 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Kuźwa, ja już nie wytrzymuje do tak późnych godzin. Padam na ryja już o północy. Bardzo mnie Łebi zaintrygowałeś tym psem. Możesz coś więcej opowiedzieć bo już teraz żałuję, że nie wypiłem butelki absurdu Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Zielu, lato się zbliża, może jakieś zakupy? http://hankandjed.spreadshirt.net/ 1 Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Dobre te koszulki, trzeba sobie cos zamowic BTW zbanowali mi konto na PSN na 1 dzienm zbluzgalem jakiegos campera w Plotce na zaporze. Oczywiscie campa w bazie przeciwnika kutas jeden. Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Nie przejmuj sie Kame, pojawia sie prywatne serwery, i bedziemy wyrywac chwasty! Juz nie moge sie doczekac. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Dokladnie, juz nie chodzi nawet o to ze nie moge sobie polatac ostatnio, ale jak widze kolesia ktory stoi poza wszelkim zasiegiem i udaje cwaniaka to staram sie go dopasc za wszelka cene, nic juz wtedy sie nie liczy. Ratio, mapa, pojazdy, wygrana/przegrana oby tylko roz(pipi)ac kolesia. Na prywatnych serwerach ban z automatu dla takich noobow. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 (edytowane) Tez tak mam. Edytowane 10 kwietnia 2014 przez tommi Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Dla wszystkich żołnierzy, którzy potrzebują od czasu do czasu coś chlapnąć dla odwagi zanim ruszą w bój: Żeby nie było oftopu: Bf to cudowna gra 1 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Mi koszulki też się podobają. Niedługo rusza 4 sezon BFFs Ładna pogoda i ostatnio zapał do gry jakoś się ulotnił. Zamieniłem PS4 na rower i bieganie. Dokladnie, juz nie chodzi nawet o to ze nie moge sobie polatac ostatnio, ale jak widze kolesia ktory stoi poza wszelkim zasiegiem i udaje cwaniaka to staram sie go dopasc za wszelka cene, nic juz wtedy sie nie liczy. Ratio, mapa, pojazdy, wygrana/przegrana oby tylko roz(pipi)ac kolesia. Na prywatnych serwerach ban z automatu dla takich noobow. Też tak mam. Nawet jetem nauczyłem się PLOT'ki rozwalać. Dla wszystkich żołnierzy, którzy potrzebują od czasu do czasu coś chlapnąć dla odwagi zanim ruszą w bój: Żeby nie było oftopu: Bf to cudowna gra To Twój kanał? ;p Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 4 sezon BFFs rusza 11 maja Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 @Drantzell: nie to nie ja To mój kolega z branży i chyba nr 1 w Polsce jeśli chodzi o winiarstwo. I żeby nie było nie mam na celu reklamowania jego kanału ani portalu czy też Biedry, tylko w naszych wieczornych partiach nieraz poruszamy ten temat bo paru zapaleńców jest a nadarza się okazja aby kupić coś dobrego za małe pieniądze. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Potwierdzam. Kupiłem porto z Biedry, polecane przez Gęsiora i było w pyte. Nie omieszkam też spróbować tych w/w. Przy BeeFie to raczej pije się, żeby lepiej znosić lagi niż dla odwagi Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Dzisiaj gralem na jednym z tych testowych serwerow, juz nie pamietam kiedy mi sie ostatni raz podboj tak przyjemnie gralo, czulem sie jak Rambo i bylem prawie niezniszczalny, bieganie z wielkim karabinem na serwie bez lagow ma sens. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 czyli AWS ? Dokladnie, nie wiem co jest ale z tej broni naprawde mi sie za(pipi)iscie strzela, mam tylko celownik ze szkielkiem i to wszystko, biegam po calej mapie jak po(pipi)any a na paracelach skosilem 10 ludzi przy punkcie B strzelajac ''z biodra'' i widowiskowo uciekajac z walacych sie budynkow i walacego do mnie heli...teraz pomyslalem ze moglem to nagrac AWS wysuwa sie na pozycje nr 1 u mnie jak narazie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Ciesz się puki możesz, w necie płaczą już od jakiegoś czasu by ją osłabić bo jest za mocna. Także DICE pewnie ich wysłucha i spełni żądania. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Dzisiaj sie fajnie gralo na tym szturmie Zero lagow, latajace granaty nad glowami, lodzie i 5 trupow z jednego javelina Szkoda ze tak krutko, trzeba to bedzie powtorzyc tylko wiecej mocy panowie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Dzisiaj sie fajnie gralo na tym szturmie Zero lagow, latajace granaty nad glowami, lodzie i 5 trupow z jednego javelina Szkoda ze tak krutko, trzeba to bedzie powtorzyc tylko wiecej mocy panowie Zgadzam się tryb genialny z tymi mapami. Powiem tak jak więcej osób będzie chętnych to ja mogę nawet cały wieczór w szturm grać Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 ja wreszcie zakończyłem trochę tydzień wyjazdowy i odpalam konsolę na święta. wreszcie. Powiem Wam, że nawet się stęskniłem za tymi wszystkimi bugami Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Jak będzie ekipa do szturmu to się przyłączę. Wczoraj niestety grałem bez HS z małym na rękach dlatego nie było zgrania i komunikacji. Dzisiaj odpalę czarnulę jak wszyscy pójdą spać. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Jak gracie Rusha bez dodatków, to ja też chętny Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Komu zbrzydnie BF to tutaj może znajdzie coś dla siebie http://pica-pic.com/ 1 Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Mclusky, super stronka. Donkey Konga miał kolega, strasznie mu zazdrościłem. Teraz mogę sobie pograć Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Nie wiem czy było,ale może niedługo zamiast w BF-a będziemy grać w to: Cytuj
tommi 345 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 (edytowane) O, Litwin. Edytowane 18 kwietnia 2014 przez tommi Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Żyje! Litwin, daj spokój... Po pijaku to ja się zabiję o te ściany... No chyba, że obiorę styl strategicznego krycia ogniem niczym mendrek hehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi