Bronas_ 29 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 co jest (pipi)a ludzie graja w najlepsze a mi wyskakuje konserwacaj systemu ? zemsta jakas czy co ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Piatek+swieta+bary/kluby w uk i irl zamkniete=psn zdechl Pewnie bedzie to samo co w grudniu w swieta. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Noo, masakra, zadnych na(pipi)anych dup lezacych na chodniku i kolesi zygajacych na siebie czekajac na taksowki. Co sie dzieje z tym swiatem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 (edytowane) Ja tam żadnych problemów nie miałem, na twiterze też nic nie pisali o żadnych problemach. Edytowane 19 kwietnia 2014 przez marekjw2523 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 (edytowane) Żyje! Litwin, daj spokój... Po pijaku to ja się zabiję o te ściany... No chyba, że obiorę styl strategicznego krycia ogniem niczym mendrek hehe Żyje,robi forme na lato A z racji że nie gram w BF4 to się tu nie udzielam. Edytowane 19 kwietnia 2014 przez Litwin81 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 musze sie pochwalic. AS VAL dolaczyl do grona mojej rodzinki takze chwilowo jestem spelniony (troche targa mna zeby jeszcze do kolekcji dorzucic Dragunova i MP5SD ale chyba juz by to nie przeszlo;) i wesolego jajka panowie! http://www.fotosik.pl/u/rysiek666PL/album/1608414 Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Tez przylaczam sie do zyczen wielkanocnych. Wszystkiego naj. Filmk na swiateczny humor. http://youtu.be/CuSPimsjRPs Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Ponad 472 tys. punktów na Golmudzie grając snajperem/kamperem. Obaczajta jak to się robi. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Wynik imponujacy, ale sposob w jaki to zrobil juz nie. Totalne camperskie beztalencie. Cytuj
walek 96 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 (edytowane) Snajper, najwieksze (pipi), jesli chodzi o FPS. Pi&(a, ktora powinna byc permamentnie banowana, bezuzytczny shit! Ta klasa, niszczy "fun". jaki mamy w serii BF. I jak zwykle, na PC, mamy jakas niewiarygodna akcje. Na tej platformie graja chyba jakies noob'ki, o IQ mnijeszym, niz numer mojego buta. Edytowane 28 kwietnia 2014 przez walek Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 wynij moze imponujacy ale nawet taka malpa jak ja ktora ma ratio mniej niz 1 stwierdza ze gra jak pipa. najlepsze bylo jak ktos wbil sie do transportowego i tam juz mial problem z trafieniem. znalazl punkt odniesienia na smiglowcu szturmowym ustawil strzal na 1km i walil jak tam malpa.. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Pozostaje podziękować Sony za to, że konsola i gry kosztują ile kosztują, co skutecznie ogranicza dostęp gówniarzerii. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Henior,lada moment komunie wiec sporo gowniarzerii dolaczy Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 (edytowane) w tym roku w Polszy nie ma komunii, jest pusty rocznik komunijny ponieważ była zmiana i teraz 6 latki idą do szkół więc w drugiej klasie mają 8 lat. Kościół w Polsce uznał, że to za wcześnie na komunię, więc teraz komunie będą w 3-j klasie. Edytowane 28 kwietnia 2014 przez waldusthecyc Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Na konsolach tacy sami graja.Nie ma znaczenia na jakiej platformie. Wbijasz na 64 osobowy serwer a w tym 48 snajperow na dachach.Dziekuje Dice,ze dodajesz w (pipi) wysokie budynki,na ktore nie da sie wejsc i te s(pipi)iale radio. Dice powinno cos zrobic z ludzmi ktorych nie obchodza objectivy.Najwieksza beka,ze oni moga spotowac a w ogole nie spotuja. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 w tym roku w Polszy nie ma komunii, jest pusty rocznik komunijny ponieważ była zmiana i teraz 6 latki idą do szkół więc w drugiej klasie mają 8 lat. Kościół w Polsce uznał, że to za wcześnie na komunię, więc teraz komunie będą w 3-j klasie. To chyba info z Faktoida Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Nie tylko w PL masz komunie. W uk i irl sporo ps4/xbone zostanie kupionych na prezent lub dostana kase i sami sobie kupia Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 w tym roku w Polszy nie ma komunii, jest pusty rocznik komunijny ponieważ była zmiana i teraz 6 latki idą do szkół więc w drugiej klasie mają 8 lat. Kościół w Polsce uznał, że to za wcześnie na komunię, więc teraz komunie będą w 3-j klasie. To chyba info z Faktoida nie, ze szkoły. A tutaj masz jeszcze z Rzeczpospolitej: Rok bez pierwszych komunii Nie tylko w PL masz komunie. W uk i irl sporo ps4/xbone zostanie kupionych na prezent lub dostana kase i sami sobie kupia nie no jasne, taki skrót myślowy mnie napadł u nas next gen jako prezent to bieda, jest rok przerwy to pewnie spokojnie na lepsze quady dozbierają c'nie Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 To dlaczego dwóch moich znajomych na komunie w tym roku zapindala? W tym mój pilot i muszę na rajdzik kogoś teraz szukać, psia kościoła mać! Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 bo podobno w niektórych parafiach zdecydowali, że idą - to zależy ile dzieci w jakiej szkole i w jakiej parafii chwyciło się jeszcze na ten wiek. W Krakowie, gdzie jest dużo kościołów w co najmniej kilkunastu nie będzie nic organizowane. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Chcieliśmy z żoną niewielkie przyjęcie w restauracji zorganizować. Obdzwoniłem wszystko w promieniu 30km i dupa. Wszędzie odpowiedź, że w maju nie ma szans "bo komunie". W końcu stwierdziliśmy, że zrobimy je w domu, ale nie ma też szans nawet na catering. Jest szał pał i przekonałem się o tym na własnej skórze. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 (pipi)a za moich czasow czlowiek dostal pilke do nogi skorzana, zloty lancuszek z krzyzykiem, pamiatkowa monete 10k z papiezem wojtyla i samochodzik matchbox. pamietam ze pilke schowale. bo zal mi jej bylo zniszczyc, samochodzikiem bawilem sie cale wakacje... takie to byly czasy. cala rodzina w domu, krzesla pozyczone od sasiadow a teraz kuzwa dobrze ze mam kota:) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 (pipi) za moich czasow czlowiek dostal pilke do nogi skorzana, zloty lancuszek z krzyzykiem, pamiatkowa monete 10k z papiezem wojtyla i samochodzik matchbox. pamietam ze pilke schowale. bo zal mi jej bylo zniszczyc, samochodzikiem bawilem sie cale wakacje... takie to byly czasy. cala rodzina w domu, krzesla pozyczone od sasiadow a teraz kuzwa dobrze ze mam kota:) no mnie to trochę przeraża. ale bez kitu też chowałeś ją bo "zetrze się na betonie" :D Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 (edytowane) Phi. .. ja dostałem rower w typie Wigry, zegarek z 7 melodyjkami (trochę bieda bo inni mieli 16) oraz kalkulator, zegarek i długopis w zestawie... Kupiłem wczoraj Naval Strike i kierva mac nikt w to nie gra. Przynajmniej w Tdm. Pieprz.one DICE Edytowane 28 kwietnia 2014 przez rob1979 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Na konsolach tacy sami graja.Nie ma znaczenia na jakiej platformie. Wbijasz na 64 osobowy serwer a w tym 48 snajperow na dachach.Dziekuje Dice,ze dodajesz w (pipi) wysokie budynki,na ktore nie da sie wejsc i te (pipi) radio. Dice powinno cos zrobic z ludzmi ktorych nie obchodza objectivy.Najwieksza beka,ze oni moga spotowac a w ogole nie spotuja. Uwielbiam jak za graczy patałachów obwinia się wydawce ludzi choćby nie wiem jak gra została zrobione to i tak najsłabszym ogniwem będzie gracz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi