Styku 11 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 I dobrze, za każdym razem jak wpadam pod ten tankowiec pierwszy w kolejności leci granat za ta ścianę.... Cytuj Odnośnik do komentarza
thekrzysiu 0 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Z cyklu: "wielkie odkrycia amerykańskich naukowców". Polecam tym, których matki, żony i kochanki wciąż nie dają żyć http://www.ted.com/talks/daphne_bavelier_your_brain_on_video_games#t-2714 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Uwielbiam TED, TEDx Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (pipi)a, co jest z tym zarzadzaniem serwerem, siedzie (pipi)ona menda w scianie i napierdala do wszystkich i nie moge nic zrobic, (pipi)AAAA!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) kurde co jest z Wami drugi dzien wchodze na serwer 1410 i nie ma tam zadnych przedstawicieli klanu.. Zielu co sie stało? Łazienka jest zamknieta? Edytowane 8 Maja 2014 przez danielskii Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 grałem 3 dni z rzędu od 22 do 01 w nocy i codziennie był przynajmniej Remik i hansior, przedwczoraj był jeszcze kluska, zielu i sporo ekipy. Fajnie się ogląda planszę z wynikami jak 2/3 pierwsze miejsca w obu drużynach zajmuje 1410. danielskii może nie ten serwer? nazywa się PSX EXTREME Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 kurde co jest z Wami drugi dzien wchodze na serwer 1410 i nie ma tam zadnych przedstawicieli klanu.. Zielu co sie stało? Łazienka jest zamknieta? Niestety wczoraj były ważne mecze dla ligi Hiszpańskiej i Angielskiej więc odpuściłem. A tak co przeważnie jestem codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 No i stało sie- rownież na mojej gałce guma pękła i zaczęła sie zsuwac... ktoś to próbował reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nie kupiłeś nakładek? Ja mam te HAMA, które mi wysłałeś i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Czytałem gdzieś, że oficjalny serwis w Polsce wymienia pęknięte gumy w ramach gwarancji, chociaż oficjalnie Sony mówi o wymianie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 kurde co jest z Wami drugi dzien wchodze na serwer 1410 i nie ma tam zadnych przedstawicieli klanu.. Zielu co sie stało? Łazienka jest zamknieta? Kupuj FIFE, naprawde warto. Zdrowe emocje, walka do samego konca oraz czysty "fun". Totalne przeciwienstwo Battlefield'a 4. Potrzebujemy z Kluska wiecej ludzi, co by zorganizowac World Cup. PS. Reklamuj Tommi, powinni ci dac nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Krzysiu, dzięki za linka, będzie argument gdy żonka znowu walnie, że gry zidiocenie powodują... (jakiś przytyk czy co? Sam nie wiem ) Kurcze, vip'em jestem a jeszcze ani razu naszego poletka nie odwiedziłem, wstyd . Mam nadzieję, że jutro nie będę padnięty i po robocie zdołam konsolę odpalić, ew. zastosuję studencką miksturę czyli energetyk + absolucik by podnieść sobie staminę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Energetyk + absolucik podnosi mane, musisz jeszcze coś dosypać Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) AAA to coś od czego wielkie gały sie robią? Teraz wiemy czemu tak wymiatasz hehe Edytowane 8 Maja 2014 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Nie kupiłeś nakładek? Ja mam te HAMA, które mi wysłałeś i wszystko jest ok. uzywam control freaka ale tylko na prawej galce- problem powstal zatem na lewej... Edytowane 8 Maja 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 faktycznie z tym freakiem sie lepiej gra ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Tak, też mam go tylko na prawej gałce i próbowałem po przesiadce na ps4 grać bez ale szybciutko wróciłem do dłuższego grzyba. Czuć różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 trzeba będzie zamówić.Taki http://www.kontrolfreek.com/fps-freek-cqc-signature.html/#reviews-tab ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) To chyba bardziej nakładka niż przedłużenie gały, Ten jest niezły http://www.kontrolfreek.com/fps/fps-freek-phantom.html Edytowane 8 Maja 2014 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 trzeba będzie zamówić.Taki http://www.kontrolfreek.com/fps-freek-cqc-signature.html/#reviews-tab ? Kontrol freaki, kupuja osoby ktore chca opanowac wyzsza czulosc. Fakt, jak masz niska, to wtedy mozesz podwyzszyc bez problemow. Tyle, ze one tak naprawde zmniejsza czulosc. Ja po ich wlozeniu (gra na max czulosc), bylem wolniejszy i mnie precyzyjny. Wybor nalezy do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Kontrol freaki, kupuja osoby ktore chca opanowac wyzsza czulosc. Tyle, ze one tak naprawde zmniejsza czulosc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Uwierz mi kozbinio, to jest bardzo logiczne. Tylko musisz troche pomyslec.... bez urazy. Kiedys o tym pisalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 A ja dokładnie wiem o co chodzi kabotynowi. Też mam kontrol freeka, ale w szufladzie Spróbowałem i o dziwo byłem wolniejszy niż bez niego. Na lewą gałe w ogóle nie ma sensu tego zakładać. Tomci, jak chcesz to Ci wyślę to ciulstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Kozbi aj low ju Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 mclusky poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi