Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

I dobrze, za każdym razem jak wpadam pod ten tankowiec pierwszy w kolejności leci granat za ta ścianę....

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 426,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

(pipi)a, co jest z tym zarzadzaniem serwerem, siedzie (pipi)ona menda w scianie i napierdala do wszystkich i nie moge nic zrobic, (pipi)AAAA!!!1

Opublikowano

kurde co jest z Wami drugi dzien wchodze na serwer 1410 i nie ma tam zadnych przedstawicieli klanu.. Zielu co sie stało? Łazienka jest zamknieta? :D

Edytowane przez danielskii

Opublikowano

grałem 3 dni z rzędu od 22 do 01 w nocy i codziennie był przynajmniej Remik i hansior, przedwczoraj był jeszcze kluska, zielu i sporo ekipy. Fajnie się ogląda planszę z wynikami jak 2/3 pierwsze miejsca w obu drużynach zajmuje 1410. 

danielskii może nie ten serwer? nazywa się PSX EXTREME

Opublikowano

kurde co jest z Wami drugi dzien wchodze na serwer 1410 i nie ma tam zadnych przedstawicieli klanu.. Zielu co sie stało? Łazienka jest zamknieta? :D

:) Niestety wczoraj były ważne mecze dla ligi Hiszpańskiej i Angielskiej więc odpuściłem. A tak co przeważnie jestem codziennie

Opublikowano

No i stało sie- rownież na mojej gałce guma pękła i zaczęła sie zsuwac... :/ ktoś to próbował reklamować?

Opublikowano

Czytałem gdzieś, że oficjalny serwis w Polsce wymienia pęknięte gumy w ramach gwarancji, chociaż oficjalnie Sony mówi o wymianie pada.

Opublikowano

Kupuj FIFE, naprawde warto. Zdrowe emocje, walka do samego konca oraz czysty "fun". Totalne przeciwienstwo Battlefield'a 4. :) Potrzebujemy z Kluska wiecej ludzi, co by zorganizowac World Cup. 

PS. Reklamuj Tommi, powinni ci dac nowego.

Opublikowano

Krzysiu, dzięki za linka, będzie argument gdy żonka znowu walnie, że gry zidiocenie powodują... (jakiś przytyk czy co? Sam nie wiem :P)

Kurcze, vip'em jestem a jeszcze ani razu naszego poletka nie odwiedziłem, wstyd :(. Mam nadzieję, że jutro nie będę padnięty i po robocie zdołam konsolę odpalić, ew. zastosuję studencką miksturę czyli energetyk + absolucik by podnieść sobie staminę. 

Opublikowano

AAA to coś od czego wielkie gały sie robią? Teraz wiemy czemu tak wymiatasz  hehe

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Nie kupiłeś nakładek? Ja mam te HAMA, które mi wysłałeś i wszystko jest ok.

uzywam control freaka ale tylko na prawej galce- problem powstal zatem na lewej...

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Tak, też mam go tylko na prawej gałce i próbowałem po przesiadce na ps4 grać bez ale szybciutko wróciłem do dłuższego grzyba. Czuć różnicę.

Opublikowano

Kontrol freaki, kupuja osoby ktore chca opanowac wyzsza czulosc. Fakt, jak masz niska, to wtedy mozesz podwyzszyc bez problemow. Tyle, ze one tak naprawde zmniejsza czulosc. Ja po ich wlozeniu (gra na max czulosc), bylem wolniejszy i mnie precyzyjny. Wybor nalezy do ciebie. 

Opublikowano

Kontrol freaki, kupuja osoby ktore chca opanowac wyzsza czulosc.

Tyle, ze one tak naprawde zmniejsza czulosc. 

Fuck_logic.gif

Opublikowano

Uwierz mi kozbinio, to jest bardzo logiczne. Tylko musisz troche pomyslec.... bez urazy. Kiedys o tym pisalem.

Opublikowano

A ja dokładnie wiem o co chodzi kabotynowi. Też mam kontrol freeka, ale w szufladzie :) Spróbowałem i o dziwo byłem wolniejszy niż bez niego. Na lewą gałe w ogóle nie ma sensu tego zakładać.

Tomci, jak chcesz to Ci wyślę to ciulstwo.