Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Pryksiu teraz mam troche kosztowniejsze hobby wiec niestety konsola zeszla na psy;) czasami wlacze ale juz nie ma takiej podjarki.

Wole na caly dzien jechac postrzelac na swiezym powietrzu, posmiac sie z chlopami, zjesc sobie grochoweczki a po powrocie rabnac setke na sen i obudzic sie na drugi dzien..udalo mi sie sprzedac troche sprzetu (zostalem przy ruskim) no i kurde jesli uda mi sie zmienic prace to chyba skusze sie na giwere marzenie...SVD Real Sword'a... bron bardziej kolekcjonerska niz na je.banki:D ale panowie mialem to w lapach i chyba tylko macanie cyckow Abelli Anderson moze przebic wrazenia oragnoleptyczne...:D Teraz jak bede jechal do PL w gdansku okazuje sie jest strzelnica gdzie mozna postrzelac sobie wlasnie z SVD...mialem okazje postrzelac juz z Glock,a AK74, M4 teraz czas na ciezszy kaliber:D

o, dzieki za cynk. "Coming this june"- to juz niedlugo :) 

Obstawialem, ze z pol roku po premierze cos wypuszcza- troche sie opoznilo, ale niewiele :) Jak cennik przedstawia, to pomysle nad zakupem. Ostatnio cisnienie mi spadlo troche, bo caly czas z nozem w lapie biegam- odpalam go wtedy R2 nie muszac zdejmowac palucha z gałki. ...choc przelozenie skakania pod dodatkowego paddla pozwoliloby jeszcze skakac bez puszczania gały :) Zobaczymy, mysle ze sie skusze jesli z cena nie pojada za bardzo po bandzie.

Od wtorku gram na kinie domowym- jest git, teraz slyszac kroki jestem w stanie odroznic czy to moje, czy tez ktos biegnie za mna. Pare razy uratowalo mi to blache (kosztem blach gosci biegnacych za mna ;) )

W ogole wg bf4stats jestem na 32 miejscu na swiecie w nożu- wg battleloga mam ok. 650 blach straty do miejsca 30. Jak dobrze pojdzie, to za 1-2 tyg. powinienem byc juz widoczny w swiatowym rankingu ;)

Tommi, szykuj siano.

http://youtu.be/2pOO79BuXv0

Sam się zastanowię nad zakupem, bo można na nim przestawić strzelanie pod R1

Myslisz, ze bedzie ci sie lepiej gralo? Zainwestowac ponad 200 zeta, aby strzelac pod R1! :) he he he....

Planuję właśnie zakup drugiego pada więc dlaczego nie ten :] Myślę, że będzie niestety droższy niż 200 PLN, spodziewam się ceny ponad 300 zł.