Pryxfus 820 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Danielski jak Cię znam to i tak pierwszy polecisz do sklepu po nową konsolę, hype Cię ogarnie, nie wytrzymasz i kupisz nową zabaweczkę :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Danielski zapoznaj się z Warframe jak dla mnie to jest Destiny tylko bardziej korytarzowe niż w otwartym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Pryksiu teraz mam troche kosztowniejsze hobby wiec niestety konsola zeszla na psy;) czasami wlacze ale juz nie ma takiej podjarki. Wole na caly dzien jechac postrzelac na swiezym powietrzu, posmiac sie z chlopami, zjesc sobie grochoweczki a po powrocie rabnac setke na sen i obudzic sie na drugi dzien..udalo mi sie sprzedac troche sprzetu (zostalem przy ruskim) no i kurde jesli uda mi sie zmienic prace to chyba skusze sie na giwere marzenie...SVD Real Sword'a... bron bardziej kolekcjonerska niz na je.banki:D ale panowie mialem to w lapach i chyba tylko macanie cyckow Abelli Anderson moze przebic wrazenia oragnoleptyczne... Teraz jak bede jechal do PL w gdansku okazuje sie jest strzelnica gdzie mozna postrzelac sobie wlasnie z SVD...mialem okazje postrzelac juz z Glock,a AK74, M4 teraz czas na ciezszy kaliber:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Wróciłem. Pijemy? Tfu...gramy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nie wiem jak na ps4 ale na ps3 psn zdechl Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Wróciłem. Pijemy? Tfu...gramy? Gramy gramy ale dziś już nie . Zbrojne ramie forum organizuje mecz w czwartek. Info na na BL Nie wiem jak na ps4 ale na ps3 psn zdechl PS4 działa Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Nie zdechł ale dużo osób miało wczoraj problemy z połączeniem Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 wy ludziska gracie coś w ogóle na tym serwie PE? czy ja po prostu trafiam na złe pory? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Gramy, ale trzeba dobrze trafić bo serwer często stoi pusty. Ciężko go zapełnić, ale wczoraj wieczorem był full i nawet admini stali w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Mclusky Ty ustawiasz coś na ten weekend? Pamiętaj że w sobotę jest finał ligi mistrzów i różnie może być. Przypominam też że jutro gramy a w lesie jesteśmy . Mam jeszcze dwa chętne plutony by się ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Próbuję coś ustawić, ale to nie jest takie proste jak sam wiesz. Echo wszędzie gdzie pytałem. Sobotę oleję bo sam będę oglądał finał LM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Gościu jest miszczem. Jak patrzę na jego wyczyny to z podziwu wyjść nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 w weekend 2xp ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Tommi, szykuj siano. http://youtu.be/2pOO79BuXv0 Sam się zastanowię nad zakupem, bo można na nim przestawić strzelanie pod R1 Edytowane 22 Maja 2014 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 o, dzieki za cynk. "Coming this june"- to juz niedlugo Obstawialem, ze z pol roku po premierze cos wypuszcza- troche sie opoznilo, ale niewiele Jak cennik przedstawia, to pomysle nad zakupem. Ostatnio cisnienie mi spadlo troche, bo caly czas z nozem w lapie biegam- odpalam go wtedy R2 nie muszac zdejmowac palucha z gałki. ...choc przelozenie skakania pod dodatkowego paddla pozwoliloby jeszcze skakac bez puszczania gały Zobaczymy, mysle ze sie skusze jesli z cena nie pojada za bardzo po bandzie. Od wtorku gram na kinie domowym- jest git, teraz slyszac kroki jestem w stanie odroznic czy to moje, czy tez ktos biegnie za mna. Pare razy uratowalo mi to blache (kosztem blach gosci biegnacych za mna ) W ogole wg bf4stats jestem na 32 miejscu na swiecie w nożu- wg battleloga mam ok. 650 blach straty do miejsca 30. Jak dobrze pojdzie, to za 1-2 tyg. powinienem byc juz widoczny w swiatowym rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Tommi,min 130 USD plus wysylka(patrzac po cenach do xbone). Kiedys scuf mial opcje wyslania wlasnego pada i wtedy placilo sie tylko za modyfikacje wychodzilo to 40-50% taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Tommi, szykuj siano. http://youtu.be/2pOO79BuXv0 Sam się zastanowię nad zakupem, bo można na nim przestawić strzelanie pod R1 Myslisz, ze bedzie ci sie lepiej gralo? Zainwestowac ponad 200 zeta, aby strzelac pod R1! he he he.... Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Mi akurat bardziej chodzi o to żeby mieć kółko i krzyżyk pod dodatkowymi przyciskami, żeby nie trzeba było odrywać kciuka od sticka do wciskania ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Tommi, szykuj siano. http://youtu.be/2pOO79BuXv0 Sam się zastanowię nad zakupem, bo można na nim przestawić strzelanie pod R1 Myslisz, ze bedzie ci sie lepiej gralo? Zainwestowac ponad 200 zeta, aby strzelac pod R1! he he he.... Planuję właśnie zakup drugiego pada więc dlaczego nie ten :] Myślę, że będzie niestety droższy niż 200 PLN, spodziewam się ceny ponad 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Tommi nie wiem czy dziala na ps4 ale na PC jest bug,ze jak podskoczysz i wcisniesz kose to przeciwnik nie bedzie mogl zrobic kontry. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 To jest bug? Myślałem ze to celowy zabieg. Na ps4 tez można ściągnąć "skoczkowi" blachę od przodu, bez obawy o kontre. Na fejsie mam chyba 2 klipy, gdzie w ten sposób zbieralem blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) @Zaq: Pamietam, ze w BF4 Technig mnie kiedyś zniżkował tak, ale zapomniałem o tym motywów- sprawdzę wieczorem, dzięki Edytowane 24 Maja 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Kabotyn nie skoczkowi,tylko jak ty podskoczysz i nacisniesz noz to koles nie bedzie ci mogl zrobic katry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi