Bronas_ 29 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Dobrze mieć chyba własny serwer. Kiedy wygaśnie obecny? Jeżeli przedłużać to tylko Zielu może a ON wybiera się chyba na urlop. Jeżeli ktoś inny to zrobi to po prostu postawi nowy. Teraz z innej bajki. Ruszył turniej a w zasadzie liga do którego zapisałem Nas wcześniej. Teraz jestem trochę zaskoczony . Po info osoby z plutonu zapraszam na BL, Osoby chętne Nas wspomóc zapraszam na BL Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Jak już zdecydujemy się na serwer to lepiej przedłużyć ten bo jak już ktoś dodał nas do ulubionych to może jeszcze wpadnie, a jak serwer zniknie to nie poszuka znowu. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Przedłużamy, dorzucam się jak poprzednio. Ps. Jak tak dalej (pipi)owy mecz będzie to wbijam na serwery jeszcze przed jego końcem. Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 (edytowane) blablablabla a i tak kazdy gracz z IQ wyzszym niz szympansa moze smialo stwierdzic BC2>>>>>>dlugo dlugo nic i w koncu BF4/BF3I wszystko na temat. Co do najlepszego drużynowego multi, macie info jak wygląda ruch na serwerach w bc2/vietnam? 2,5 funta za BC2 i 3 za CoD MW, jeśli jest z kim grać to więcej niż pewne, że odświeżę sobie te dwie perły. E: jak doczytałem w odpowiednim temacie ruch jest, pysznie. Jeśli ktoś ma info o MW, chętnie przyjmę. Edytowane 9 lipca 2014 przez Gość Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 MW pelno hackerow na ps3. Bc2 ledwo 300 serwerow jest na ps3 Cytuj
Gość Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 MW pelno hackerow na ps3. Bc2 ledwo 300 serwerow jest na ps3Wystarczy 8) Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 W ogóle nie widać tego że jest mało serwerów. Gra się niczym w becie Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Panowie chce ktos kod na bete destiny? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Lebi a bedziesz gral w ta bete? Czy odpalisz raz i zapomnisz? Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Gwoli informacji, można już ustawić prawie dowolną rotację map i serwer jako oficjalny. Co oznacza, że ludziska będą mogli wbić na niego przez szybką grę. Prawie dowolną, bo muszą to być mapy w ramach jednego "pakietu" (czyli np. tylko podstawka, albo tylko jeden z dodatków). Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Powinnismy kiedyś wziąć udział w tych konkursach DICE na rożne filmy. Tak jak teraz jest best stunt movie. Mamy ekipę, voice chat - czego chcieć wiecej? Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Ja tam chętnie. Śmigłem potrafię to i owo. Do wymiataczy mi brakuje, ale przez hale na Zavodzie przelatuję przodem i tyłem ;-) . BTW Mclusky, właśnie straciłeś pozycję pierwszego technika w Polsce :-P Cytuj
Gość Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 (edytowane) Powinnismy kiedyś wziąć udział w tych konkursach DICE na rożne filmy. Tak jak teraz jest best stunt movie. Mamy ekipę, voice chat - czego chcieć wiecej?Scenarzysty (czyt. mnie ;p) Moja niszczycielska niezrealizowana akcja na motorku: Leci sobie heli, leci, leci, spokój, cisza, luzik. Jedzie sobie motor, jedzie, jedzie, spokój, cisza, przed nim góra. Gaz do dechy, wybicie z krawędzi, i wpakowanie się w przelatujący na sporej wysokości heli. Przed uderzeniem zeskok z motorka i detonacja C4 przyklejonego do jednośladu. Jak tu nagle coś pyerdolnie, miód w ustach, kisiel w majtkach, fajerwerki. No, nic tylko kręcić, trzymam za was kciuki ;] Edytowane 10 lipca 2014 przez Gość Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 (edytowane) Lebi a bedziesz gral w ta bete? Czy odpalisz raz i zapomnisz? będę, będę, bf staje sie coraz nudniejszy, jedyna nadzieja na powiew swieżosci to destiny. ostatnio wiecej w burnouta tzn nfs hehe gram niz bf-a... Edytowane 10 lipca 2014 przez Łebi Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Lorack, akcja oklepana jeszcze w BF3. Takich filmików widziałem z pięć. Wymyśl coś innego. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Lebi a bedziesz gral w ta bete? Czy odpalisz raz i zapomnisz? będę, będę, bf staje sie coraz nudniejszy, jedyna nadzieja na powiew swieżosci to destiny. ostatnio wiecej w burnouta tzn nfs hehe gram niz bf-a... Jak bungie mi kod przysle to ci podesle na PW. Kod na stronie dodalem jakis czas temu dzis many niby wybierac platforme a 17.07 przysla kod do psn Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Lebi a bedziesz gral w ta bete? Czy odpalisz raz i zapomnisz? będę, będę, bf staje sie coraz nudniejszy, jedyna nadzieja na powiew swieżosci to destiny. ostatnio wiecej w burnouta tzn nfs hehe gram niz bf-a... Jak bungie mi kod przysle to ci podesle na PW. Kod na stronie dodalem jakis czas temu dzis many niby wybierac platforme a 17.07 przysla kod do psn Będę nieopisanie wdzięczny Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Zaq, też dostałem tego maila. Przy wyborze platformy jest napisane, że dostanę TRZY kody do bety. Oczywiście chętnie się podzielę z potrzebującymi. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Hansior to dasz Lebiemu? Zielu tez dostal ode mnie kod jakis czas temu wiec bedzie mial 2 dodatkowe. Ja w takim razie wezme wersje na ps3 i dam kod Lorackowi i jeszcze komus. Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 Chętnie przyjmę kod, od euro dostałem dwa i każdy wykorzystany. Na maile nie odpisują. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 Jesli mamy dzisiaj cos pograc to wbijajcie na Batleloga i sie okreslcie czy wam pasuje mecz czy nie. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 11 lipca 2014 Autor Opublikowano 11 lipca 2014 Jesli mamy dzisiaj cos pograc to wbijajcie na Batleloga i sie okreslcie czy wam pasuje mecz czy nie. Hell, ja już się wpisałem u Bungie i mam dostac trzy kody jak nie znajdziesz nic to odezwij sie 17.07 to podeśle Ci jeden. Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 Hell, ja już się wpisałem u Bungie i mam dostac trzy kody jak nie znajdziesz nic to odezwij sie 17.07 to podeśle Ci jeden. ok, dzięki Pryx Cytuj
walek 96 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 Ja chętnie bym przetestowal Destiny. Ma ktos jeszcze kod na zbyciu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi