Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze mieć chyba własny serwer. Kiedy wygaśnie obecny? Jeżeli przedłużać to tylko Zielu może a ON wybiera się chyba na urlop. Jeżeli ktoś inny to zrobi to po prostu postawi nowy.

Teraz z innej bajki. Ruszył turniej a w zasadzie liga do którego zapisałem Nas wcześniej. Teraz jestem trochę zaskoczony :ninja: . Po info osoby z plutonu zapraszam na BL, Osoby chętne Nas wspomóc zapraszam na BL

Opublikowano (edytowane)

blablablabla a i tak kazdy gracz z IQ wyzszym niz szympansa moze smialo stwierdzic BC2>>>>>>dlugo dlugo nic i w koncu BF4/BF3

I wszystko na temat.

Co do najlepszego drużynowego multi, macie info jak wygląda ruch na serwerach w bc2/vietnam? 2,5 funta za BC2 i 3 za CoD MW, jeśli jest z kim grać to więcej niż pewne, że odświeżę sobie te dwie perły.

E: jak doczytałem w odpowiednim temacie ruch jest, pysznie. Jeśli ktoś ma info o MW, chętnie przyjmę.

Edytowane przez Gość
Gość Zaqair
Opublikowano

MW pelno hackerow na ps3. Bc2 ledwo 300 serwerow jest na ps3

Opublikowano

MW pelno hackerow na ps3. Bc2 ledwo 300 serwerow jest na ps3

Wystarczy 8)
Gość Zaqair
Opublikowano

Lebi a bedziesz gral w ta bete? Czy odpalisz raz i zapomnisz? :P

Opublikowano

Gwoli informacji, można już ustawić prawie dowolną rotację map i serwer jako oficjalny. Co oznacza, że ludziska będą mogli wbić na niego przez szybką grę. Prawie dowolną, bo muszą to być mapy w ramach jednego "pakietu" (czyli np. tylko podstawka, albo tylko jeden z dodatków).

Opublikowano

Ja tam chętnie. Śmigłem potrafię to i owo. Do wymiataczy mi brakuje, ale przez hale na Zavodzie przelatuję przodem i tyłem ;-) . BTW Mclusky, właśnie straciłeś pozycję pierwszego technika w Polsce :-P

Opublikowano (edytowane)

Powinnismy kiedyś wziąć udział w tych konkursach DICE na rożne filmy. Tak jak teraz jest best stunt movie. Mamy ekipę, voice chat - czego chcieć wiecej?

Scenarzysty (czyt. mnie ;p)

Moja niszczycielska niezrealizowana akcja na motorku: Leci sobie heli, leci, leci, spokój, cisza, luzik. Jedzie sobie motor, jedzie, jedzie, spokój, cisza, przed nim góra. Gaz do dechy, wybicie z krawędzi, i wpakowanie się w przelatujący na sporej wysokości heli. Przed uderzeniem zeskok z motorka i detonacja C4 przyklejonego do jednośladu. Jak tu nagle coś pyerdolnie, miód w ustach, kisiel w majtkach, fajerwerki.

No, nic tylko kręcić, trzymam za was kciuki ;]

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

będę, będę, bf staje sie coraz nudniejszy, jedyna nadzieja na powiew swieżosci to destiny.

ostatnio wiecej w burnouta tzn nfs hehe gram niz bf-a...

Edytowane przez Łebi
Gość Zaqair
Opublikowano

będę, będę, bf staje sie coraz nudniejszy, jedyna nadzieja na powiew swieżosci to destiny.

Jak bungie mi kod przysle to ci podesle na PW. Kod na stronie dodalem jakis czas temu dzis many niby wybierac platforme a 17.07 przysla kod do psn

Opublikowano

Jak bungie mi kod przysle to ci podesle na PW. Kod na stronie dodalem jakis czas temu dzis many niby wybierac platforme a 17.07 przysla kod do psn

Będę nieopisanie wdzięczny :)

Gość Zaqair
Opublikowano

Hansior to dasz Lebiemu? Zielu tez dostal ode mnie kod jakis czas temu wiec bedzie mial 2 dodatkowe. Ja w takim razie wezme wersje na ps3 i dam kod Lorackowi i jeszcze komus.

Opublikowano

Jesli mamy dzisiaj cos pograc to wbijajcie na Batleloga i sie okreslcie czy wam pasuje mecz czy nie.

Hell, ja już się wpisałem u Bungie i mam dostac trzy kody jak nie znajdziesz nic to odezwij sie 17.07 to podeśle Ci jeden.