Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 423,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Jeśli któryś ze znajomych chce kod na Destiny, to zapraszam po 21 na czat na konsoli. Mam dwie wolne sztuki.

Opublikowano

Jak o 21 psn bedzie dziala :D od 30min nie moge sie dostac do psstore

Opublikowano

Zielu proboj, ja sie polaczylem. Jestem w menu, ale nie moge grac, bo gra sie jeszcze sciaga. 

Opublikowano
  • Autor

Jeden kod na betę destiny do oddania, jak coś to dać znać na priv.

Opublikowano

2 kody mi ciążą. Jeśli ktoś reflektuje to ma godzinę, potem zmywam się z wifi gdzieś spod Monachium i następne złapie najwcześniej ok wieczora.

Opublikowano

Dziękuję, ale coś mi nie hula. Wpisałem kod od Pryxa i wyskoczył komunikat "This token code is not in a valid format". Z Twoim mam do samo :/

Opublikowano

Daj Zielu, jak nie przyjmie Twojego to dam Ci znać, dasz komuś innemu.

edit: nie na PSS, na stronie Bungie. Zaznaczyłem platformę, założyłem jakieś śmieszne konto i walczę... To ma być na PSS? :)

Edytowane przez mclusky

Opublikowano

Ty nie pindol ze na serio nie na psn to wpisywałeś... Toż to format psn-owy jest.

Opublikowano

Gdybym miał pod ręką jakiś mem z epic fail to bym ci wkleił :) przecież to jest 12 cyfrowy kod a na stronie bungie masz wpisać 9... Wniosek ?