mclusky 776 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Orajt, kod Pryxa działa Dzięki Łebi, ale z Twojego nie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 jak coś, to mam wolne kody Destiny na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Hellspawn - lece przez Twoje miasto 20-go. Przybijamy pione? Kuna Gęsior bardzo chętnie ale akurat będę na wyjeździe. Jedziesz znowu nad jezioro tam gdzie ostatnio? Tja. Jestem znowu nad jeziorem Kiedrowickim. Siedze teraz na pomoście, cisza niszczy uszy, zero wiatru, zero odglosow, tylko ja, czarna otchlan i browar. Mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 EA robi jakieś porządki? Bo za cholerę nie chce mi połączyć z multi. Nawet do battleloga nie da się zalogować. Online w innych grach śmiga bez problemu także u mnie wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Hellspawn - lece przez Twoje miasto 20-go. Przybijamy pione? Kuna Gęsior bardzo chętnie ale akurat będę na wyjeździe. Jedziesz znowu nad jezioro tam gdzie ostatnio? Tja. Jestem znowu nad jeziorem Kiedrowickim. Siedze teraz na pomoście, cisza niszczy uszy, zero wiatru, zero odglosow, tylko ja, czarna otchlan i browar. Mistrz Wyrzuc ten telefon do tego jeziora . wtedy bedziesz Mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 EA robi jakieś porządki? Bo za cholerę nie chce mi połączyć z multi. Nawet do battleloga nie da się zalogować. Online w innych grach śmiga bez problemu także u mnie wszystko gra. "We are currently experiencing troubles with logins and game launch. We are working on fixing the problem." Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 EA robi jakieś porządki? Bo za cholerę nie chce mi połączyć z multi. Nawet do battleloga nie da się zalogować. Online w innych grach śmiga bez problemu także u mnie wszystko gra. I bardzo dobrze, ze nie dziala. Przynajmniej dzisiaj nie bedziesz sie wku%wial, bezstresowa noc. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Zapraszam do działu battlefield 4 a wszystko się dowiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Kiedy następny double XP event bo mi level stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Kalendarz premium twoim przyjacielem 26.07-28.07 dla premium 09.08-11.08 dla wszystkich z okazji battlefest Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 No ja (pipi)e już drugi weekend 2XP który mnie ominie , tym razem zamiast relaksować się przy piwku i BF będą mnie wpierdalały komary i kleszcze nad jeziorem czorsztyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Mnie tez niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Kuzwa tez mnie minie bo mnie na weekend przed PS4 nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A mnie szlag trafia, bo od ostatniego apdejtu konsoli nie nagrywa mi się kompletnie nic. Chciałem sobie nagrać życiowego streaka w heli i (pipi). Chciałem sobie nagrać kaskaderską akcję z zestrzeleniem heli z RPG mid-air na quadzie z międzylądowaniem w wodzie i (pipi). Czy oni nie mają zamiaru tego naprawić? Wie ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja wiem tylko, ze tez mi sie zyebalo. Jedynie podwójne kliknięcie na początku filmy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Cicho siedzą jakby nie dało sie tego naprawić, nawet w centrum pomocy Sony udają ze nie wiedza o co chodzi i radzą tylko zrobic coś co nazywa sie odbudowaniem systemu plików czy jakoś tak.....pomaga na krótki okres czasu. W sierpniu maja powiedzieć coś na temat nowego patchu dla konsoli dodającego nowe funkcje moze w końcu naprawia nagrywanie i dodadzą słuchanie muzyki i jakaś kostumizacje meanu konsoli ...przydała by sie możliwość zrobienia folderów. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Napisałem w tej sprawie maila do Sony, może jak zostaną zasypani to wezmą się do roboty. Dam znać co mi odpiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Napisałeś coś w formie maila w imieniu community ? Czy raczej od siebie.? Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Od siebie. Nie mam mandatu na reprezentowanie community ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja przepraszam że w tym temacie, ale tutaj zacząłem to tutaj skończę. Oto moja korespondencja z SCEE w sprawie nie działania funkcji Share: WitamChcialbym zapytac, czy firma SCE robi cos w sprawie nie dzialania funkcji Share (zapisywanie ostatnich 15 minut gry). W 90% przypadków nie aktywna jest opcja zapisania filmu (przycisk kwadrat). Mysle ze ponad pól roku od premiery systemu to wystarczajacy czas na naprawienie tej fukcjonalnosci tym bardziej, ze w 10% przypadków zapisywanie dziala wzorowo.Prosze o nie podawanie nie dzialajacych rozwiazan (odbudowa bazy danych), tylko o przewidywany czas rozwiazania problemu.PozdrawiamOdpowiedź SCEE:Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrum Obsługi Klienta PlayStation.Przykro mi, iż nie jest Pan zadowolony z funkcjonowania kontrolera DualShock 4.W powyższej sytuacji zanim złożymy zgłoszenie celem zbadani tego problemu należałoby przeprowadzić standardowe działania :* reset kontrolerów* sprawdzenie innego kontrolera na Pana konsoli* sprawdzenie Pana kontrolera na innej konsoliWchodząc w tryb bezpieczny:* odbudowę baz - jeżeli problem leży po stornie konsoli* przywrócenie systemu PS 4http://faq.pl.playstation.com/app/answers/detail/a_id/9579/session/L3RpbWUvMTQwMDQ5NzQwMS9zaWQvdVFqX0JFVWw%3DDopiero w sytuacji przeprowadzenie wszelkich zalecanych kroków możemy utworzyć zgłoszenie do odpowiedniego działu technicznego celem sprawdzenia czy problem leży po stronie kontrolera czy konsoli.W razie jakichkolwiek dalszych pytań czy problemów proszę o ponowny kontakt z naszym Centrum Obsługi Klienta.Pozdrawiam,Barbara Czy oni mają mnie za idiotę? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Barbara ma Cię za idiotę I tak dobrze, że nie Krystyna z gazowni... Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Hahaha siedzę w robocie i prawie (pipi)nolem na plecy. Hansior najwidoczniej mają nas za idiotów aha i pamiętaj RESET KONTROLERA Ps: może odpisala pani Basia z YouTube Edytowane 24 Lipca 2014 przez tomci23 Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dyskusję z Panią Barbarą kontynuuję, może jakiś śmieszny blog z tego powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 on to wał dalej, jakby co to sie podpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Ta Pani Barbara pewnie jest średnio zorientowana. Jeśli myślisz, że kontaktujesz się z kimś ważnym, lub odpowiedzialnym za cokolwiek to jesteś w błędzie. To zwykła pracowniczka Biura Obsługi Klienta, która działa na zasadzie kopiuj-wklej. Wszędzie tak jest ;P Pani Basia najprawdopodobniej PS4 widziała tylko na szkoleniu pracowniczym. Być może nawet pozwolili jej dotknąć pada ;] Edytowane 24 Lipca 2014 przez Drantzell Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi