Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jest to studentka na umowie-zleceniu po trzydniowym szkoleniu wybierająca najbardziej pasującą odpowiedź z handbooka. Nie liczę też na to, że uzyskam jakąkolwiek konkretną odpowiedź na moje pytanie. Chodzi mi o to, że im więcej szumu zrobi się wokół sprawy, tym szybciej SCE tym się zajmie. Niech sobie nie myślą, że malutki user jak ja będzie siedział cicho i czekał na łaskę.

• 2 tygodnie później...
Gość Zaqair
Opublikowano

Hansior grasz jeszcze moze w borderlands 2?bo potrzebuje pomocy z misja.

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio porzuciłem, ale nie ma sprawy, mogę pomóc. Tylko jutro wieczorem, bo dzisiaj ustawiliśmy się na multi TLOU.

Wstyd się przyznać, ale nie grałem jeszcze w coopie. Grę mam skończoną, więc pewnie przeciwnicy będą mieli wysoki level (ja mam bodajże 34).

Edytowane przez hansior111
Gość Zaqair
Opublikowano

Ja zla klase wbralem do grania samemu i za cholere nie moge ubic bossa.

Opublikowano

Dzięki za wczorajszą partyjkę w multi TLoU. Jednak utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu, że dla mnie to tylko ciekawostka na kilka godzin. Bardzo podoba mi się skradankowy charakter rozgrywki i taktyczne podejście, ale wyrzuciłbym np możliwość nasłuchiwania (jak w singlu). Gra wymaga cierpliwości, a szarżowanie nie wychodzi na dobre co jest na plus. Nawet z typami, którzy na początku wyglądają na terminatorów można wygrać podchodząc do nich spokojnie i komunikując się z ekipą.

Opublikowano

Trochę zniechęca panowanie graczy z długim stażem. Jak wpadniesz na typa z 15 z przodu to wiesz prawie na 100%, że będzie Cię tłukł. Matchmaking to też padaka. Dużo czasu spędza się w menu, ale jak już gra ruszy to zmiany map idą płynnie. Też jeszcze pewnie zagram zanim wymienię na coś innego.

Opublikowano (edytowane)

Powróciła kwestia aktywacji serwera więc wrzucam listę osób już chętnych 

1. Ja

2. Bronas

3. Gorzów

4. Remik

5.Hansior

6. Dudek

7.Neon

8. Pryx ?

9. dreadnought1 

10. Kame

11. Kluska

12. Sed

13. Oip

14.tomci23

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

Nie grał pod koniec bo znów coś spaprali i osoby z szybkiej gry nie wbijały na niego, zauważ że nieraz było tak że weszły 3 osoby i po 5 min serwer był pełny, a jak serwer się "zawiesił" ze szybkie gdy nie wrzucało do niego graczy.

Osobiście uważam że jeśli serwery będą działać prawidłowo to ma to rację bytu, nawet napisze od człowieka z DICE z zapytaniem czy serwery prywatne już działają jak należy