Opublikowano 20 sierpnia 201410 l (PS. a ja to jedyny w mundurze spetsnazu Partizan SS Summer) jakby ktoś podobnie jak ja nie widział dokładnie jak wygląda mundur Spetsnazu, to Danielskii to jest ten z wystającym brzuchem.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Witam! Wracam do gry już w tym tyg mam nadzieje ze teskniliscie Gracie w ogole jeszcze ?? Te wszelkie pacze o ktorych czytalem w miedzy czasie poprawily rozgrywke? Lagow to juz chyba nie ma, prawda? Zaakceptuj zaproszenie do plutonu na BLogu i poczytaj o nadchodzącym meczu
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Najpierw musi sobie HS naprawić bo nawet pogadać wczoraj nie można było
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Zasilającym? Dobre Nie dostałem chyba żadnego zaproszenia - 1410 pluton? Tam juz jestem. A to info o meczu gdzie? Juz sie odnalazłem. Edytowane 21 sierpnia 201410 l przez gums19964
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Na początku pomyślałem ze wrzuca sobie ręką tabletkę do ust,zapomniałeś jakże ważnego nacięcia
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Niech będzie trochę dwuznaczne. Jak jakaś cenzura Battleloga się do mnie zwróci, to powiem że Putina bolała głowa i sobie wrzuca tabletke do ust ;p
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l można kopsnąć emblemacik? ostatnio jak widzę u kogoś kto mnie ubił flagę kacapa jakoś tak bardziej jest mi przykro
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Proszę się częstować ;P Udostępniłem na swoim profilu - http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/soldier/Drantzell/stats/202192225/ps4/ Pewnie polatam sobie z tym na jakich ruskich serwerach. Jabłek pewnie nie sprzedam, ale kilka fragów jak najbardziej. Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez Drantzell
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Drantzell Ty pamiętaj lepiej o niedzieli.Na BL oraz forum jest info tylko że ty konta na forum nie masz.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Drantzell Ty pamiętaj lepiej o niedzieli.Na BL oraz forum jest info tylko że ty konta na forum nie masz. Pamiętam, pamiętam.
Opublikowano 6 września 201410 l Informuję, że BFBC2 chyba już umarł. Próbowałem dzisiaj pograć różne tryby i max co znalazłem to czterech na czterech. Szkoda...
Opublikowano 7 września 201410 l Jak ktoś ma ochotę na premierową nockę w Destiny to zapraszam do oficjalnego klanu/grupy PPE/PSX Extreme http://www.bungie.net/en/Clan/Detail/180814 Ja na 100% będę ogrywał od samego początku (start chyba w nockę poniedziałkową)
Opublikowano 8 września 201410 l Tamta lepiej obrazuje typowego łowcę blach, ta by była niezła jakby na dogtagach były nicki upolowanych znajomych.